Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

azerinn çokkkkk tatlıı birşeyy ya vallaaa o bir MELEKKK allah analı babalı büyütsünn sağlıkla huzurla hep gülen bir yüzlee büyüsün inşaalahh hayırlı evlat olsunn bendeeee istiyorummmmm tutmayınnn beniiiiiii

busracım bızım sorunlar cok cok farklı hayırlısı neyse o olsun ama sevdım gercekten bn onu ya

Sorma ya... Sabah tayfasına günaydın deyip, Patsy e de görinim dedim ama yok... Benden günah gitti... Özgeciğim sana da bi tabak koyuyorum masaya, haberin olsun

koy tabı yerımede kımseyı oturtma bnı an :)

merhabalar.. yeni üyeyim tanışmak isteyen online olan varmı ? yeni gördüm bu topiği diğerlerii okuyordum hep.. ev hanımıyım diplomalı işsizlerden

Günaydın... Ben topiğin gececilerindenim Kızlara Günaydın demeye uğradım, çıkıcam... Akşam da uğrarsan laflarız...

merhabalar.. yeni üyeyim tanışmak isteyen online olan varmı ? yeni gördüm bu topiği diğerlerii okuyordum hep.. ev hanımıyım diplomalı işsizlerden

hoş geldinnnn bende çalışıyorummm işimin başındayımm şarkı dinliyip işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum arada size laf yetiştiriyorum BÜŞRA ben :) Memnun oldummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…