günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn
günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınn
bende istanbuldayım bekarım ama evliliği dşünüyorum ama yakın zmanda değil sevdiğim ve sevgilim var şükürler olsunnn insan gibi insan düzgün diyosan hoş geldinnnnn :79: bende 21 yaşındayımm gencim güzelimmm
reklam arasında koyarsın artıkama kociş bişey demesin boşvver biz seni herhalinle seviyoruz beni görüyosunuz yeter o
bnde tam senı soruyordum kız ıyı ınsanmıssın bak nasılsn cnm[/QUO
dün akşam tam beş BEŞ 5 saatte evime gidebildim
yoruldum üşüdüm servis kaldı yollarda zincirdi yol değiştirmekti mahvolduk sorma
yemek ye biraz dinlen sabahın 7 sinden beri yine yollardayız işte şimdi geldim
veeeeeee patron matron yok ortada büyük ihtimalle akşama kadar iş falan da yok
iyiyim şeker sen den naberahanda patsy.nbr kizzzz
yoruldum üşüdüm servis kaldı yollarda zincirdi yol değiştirmekti mahvolduk sorma
sanırım sende bir istanbul karzedesisin
sen kimden ihbar aldın bilmiyor söyledim bi ara kabul etmedi yok erkek vardır dolanıyordur cart curt bende he he dedim geçtim askerde... Ama giriyon mu dediğinde evet demiştim bişey dememişti ama yazdığımı bilmiyor.. Şuda bi gerçek onun için giriyordum buraya şafak sayıyordum yine o yine o offf allahım neden bu erkekler odun olmak zorunda
eveeeeeeet dün yollar çok kötüydü mahvoldum kıs ayaklarım çok üşüdü oturmaktan karnım ağrıyo vallasanırım sende bir istanbul karzedesisin
kardeşim ben hasta ve yaşlı bi kadınım çekemem bu kadaaaaaaaaaaannnnnnnn zorluk yaaaaaaa
artık "evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum"( repliğin türk filmi formatında okunması önemle rica olunur)
keske inmeseydin servisten zaten bi kac saat sonra yine ise gitmicek miydin uyuyup kalsaydin serviste
iyiyim şeker sen den naber
kıs kim ghs tanıştırsanıza
pardon ama neden kimse beni yenilerle tanıştırmıyor
ben size böyle mi yapıyorum
ghs kim felucas kim
ay niye bana selam vermiyolar
pardon ama neden kimse beni yenilerle tanıştırmıyor
ben size böyle mi yapıyorum
ghs kim felucas kim
ay niye bana selam vermiyolar
keske inmeseydin servisten zaten bi kac saat sonra yine ise gitmicek miydin uyuyup kalsaydin serviste
aslında servise hiç binmemeyi düşündükte sağolsun bi kaç kıl arkadaş
daha önce söylemişimsdir mutlaka benim işyeri büyük bi villa
herşey mevcut yani mutfağı lavabosu televizyonu odaalrı falan yollarda sürünmeyelim oturup bekleyelim trafik falan bitsin kar da durur o zamana yine 2 saatte gderiz dedik ama
sakalımız yok ki kardeşim
tabi yırtılan deli bekirin yakası nasıl olsa en son ben indiğin için
kiz ozge o smiley de ne Allah cezani
kiz bekar ve hamile sanicak seni
Günaydın... Ben topiğin gececilerindenimKızlara Günaydın demeye uğradım, çıkıcam... Akşam da uğrarsan laflarız...
selam şekerayyyy canım yaa kızlar ilginize alakanıza çok tşk ederim birsürü forumda takılıyorum bideee sizlerle tanısayım dedim ne de iyi ettim
patsyim ben gizem 24 yas 2 yıllık evlilik calsııyourm istanbulluyum esim fotografcıdaha önceden burdaki kafa kızlarla görüştük bulustuk sevdik birbirimizi gün bile yapıcazzzz sizleride bekleriz hatttaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?