Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

peki smnr söyle kendi başına kimse karışmadan hazırlandığın ilk davet neydi?

valla kızlar ben çok unutkanımdırr hee ama ilkokula bile giderken kendi başıma kalkar saççımı ütümü yapar giderdim anne mhiç kalkmazdıııı

18 yasimda esime kondurduydum
ilk yaptiginiz yemek neydi

bn pılav yapmaya calısmıstım sozde suprız olcaktı anneme ama tuzunu unutmusum lapa oldu tabı
ılk kımı sevdınız ve kac yasında sevdnız?

patsy sen ve ask dusunemıyorum aman tanrım bak asık olabılıyomussun ıste gcık adamlara sans ver neyse konu dagılmasın sana bırsey anlatcam dha dogrusu hepınze

bn pılav yapmaya calısmıstım sozde suprız olcaktı anneme ama tuzunu unutmusum lapa oldu tabı

ilk mustafayı sevdim 16 yaşında sevdim hala daha berbaeriz ayrılıklar girsede araya İlkaşk'ıM o benim

ooooo muthıs hızla ilerleyen bi topic az işim cıktı geri kaldım
yetişirsin dal bi yerinden
ilkleri soruyoruz
soruya cevap veren başka bi soru soruyor
daha düzgünce beceren olmadı
dur bakalım yapıcaz galiba
hadi tempo tempo

annene haksızlık etme şikayet ederim seni aneye haberin olaaaaaaaaa

haksızlık etmiyorum kuzum ben birinci sınıfın ilk günü bile annemi göndermişim sen git ben gelirim demişimm 5 kardeşizz benle uğraşmasa diğeriyle uğrasıyordu anacımmmm

çok şıpsevdiydimm ama sevince çok sadığımmm ilki sanırım 9 yaşımda falandı aynı apartmanda oturuyorduk adı anıldıı D bu arada evet öpüştümm ben soruyum birtanedeeeeee

şuan itibariyle hayatta en önem verdiğiniz insannnn

bn daha kımsenın evınde kalamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…