- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
ilk kez dışarıda kaldığınızda kimde kaldınız
Sizi biri aldatsa 2 yıl boyunca peşinizden koşsa sizi sevdiğine insanız kabul eder misiniz geri döner misinz?? :26:
haksızlık etmiyorum kuzum ben birinci sınıfın ilk günü bile annemi göndermişim sen git ben gelirim demişimm5 kardeşizz benle uğraşmasa diğeriyle uğrasıyordu anacımmmm
çok şıpsevdiydimm ama sevince çok sadığımmm ilki sanırım 9 yaşımda falandı aynı apartmanda oturuyorduk adı anıldıı Dbu arada evet öpüştümm ben soruyum birtanedeeeeee
şuan itibariyle hayatta en önem verdiğiniz insannnn
yeniden başlıyorum
cevabı veren soruyu da sorsun
cevap verilmişse başka vermeyin gerilere bakmayın son soru son cevap
evet yeni soru
ilk ağdanız kaçyaşında
yeniden başlıyorum
evet yeni soru
ilk ağdanız kaçyaşında
ben de diyorum bizim kız nerde
sübyan sübyan neler yaptım utanmadan demiyor da ilk mustafayı sevdim diyor
yeniden başlıyorum
evet yeni soru
ilk ağdanız kaçyaşında
ağdaya çok geç başladım ilk annem oturtmuştu beni ahahah eldivenle yoldurmuştu tek tekkk daha az çıksın diye tabi ondan sonra ben gizli gizli traş bıçağı kullandımmm sonraa salaklığıma doyupp ağdaya başladımmmyaşımı hatırlamıyorum
yediğiniz ilk dayakk
annemden bana fırlattığı terlikten kaçtığımda cm kırılmıştı bu yüzden bi güzel dövmüştüağdaya çok geç başladım ilk annem oturtmuştu beni ahahah eldivenle yoldurmuştu tek tekkk daha az çıksın diye tabi ondan sonra ben gizli gizli traş bıçağı kullandımmm sonraa salaklığıma doyupp ağdaya başladımmmyaşımı hatırlamıyorum
yediğiniz ilk dayakk
birlikte yaptığımızı öğretmene haber vermiştiilk okula giderken okuyamıyorum diye yemiştim o dayağı
En yakın arkadaşınızdan yediğiniz ilk kazık neydi
annemden bana fırlattığı terlikten kaçtığımda cm kırılmıştı bu yüzden bi güzel dövmüştü
ilk korku filminiz hangisi
annemden bana fırlattığı terlikten kaçtığımda cm kırılmıştı bu yüzden bi güzel dövmüştü
gece hayatta en değer verdiğin insanın yanında uyumak kadar güzel bişey olmasa gerekkızlar bnm için suan hayattaki en önemli kişi eşim :26: size yanlısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?