amaaaaaaaaaaaan şeker ne sor ne ben söyliyim bak ta gel profilimeAynen canım davayı ben açtım iadesinide ben yapmış oluyorum :) Tabiki önümdeki maçlara bakacağım :) Yaş kaç patsy :)
bak kaşınma ben izmire gelince sabah 8 akşam 3 gezerim bilesin
kelebek vadisinden konaktan toplayamazsın
yetişebilecek misin
ben ne zaman korktum bu sorudan hain ayrıca eşşek kadar yazmışım profuma bile bikerem taam mı sizler gibi saklamamışım da taam mıahanda en tehlikeli soru soruldu
amaaaaaaaaaaaan şeker ne sor ne ben söyliyim bak ta gel profilime
kıs balçovayı bilmem pek hadi orayıda seninle gezelimRahat ol canım bende gezmeye bayılırım benide toplayamazlar :) Yetişirim geçerim bile hatta seniiiii :) Balçova sahil evleri, bornova küçük park ohhhhhhhhhhh :) Kızlar ağasında kahve molası :)
ben ne zaman korktum bu sorudan hain ayrıca eşşek kadar yazmışım profuma bile bikerem taam mı sizler gibi saklamamışım da taam mı
valla bu aralar sevgili istiyorumAman salla yaaaaa.Senin kısmetin daha karşına çıkmadı demek...Aman evlenip ayrılmaktansa evinde otur misler gibi....Kafan rahat olur en azından...Gerçi her evlenen ayrılmıyorda inşallah sen düzgün birini bulur mutlu olursun bebek :)
kıs balçovayı bilmem pek hadi orayıda seninle gezelim
gece soğuk duş alıp ayaklarımızı tuzlu suda bekletip sabah devam ederiz dimi
kıs ama sizin oralar da da kızlar çok güzel şöyleeeeeeeeeeee kesecek yakışıklı adam pek göremedim
Tabiki yeterki gezme olsun ayak ağrısı dinlemem :) İzmirin kızları gerçekten güzeldir tatlım havasındanmıdır suyundanmıdır :) Erkekleride yakışıklıdır tatlım yaaa :)Sen denk gelememişsindir...Gelde bakalım etraflıca :)
ay yesinler senine var kiz ben de yazarim 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 yasindayim hih
ben gel eurovisiona goturiim seni diyorum bu ne diyo
abbo cddi misin kıs ben de öylesine söylüyosun sandım nerede nasıl kim
ay anlatsana
ay yesinler seni
21 21 21 21 21
eurovisionu napayım kıs
ben sana pasta yemeye geliyorum
kız ALLAH seni napmasınher kes nereye gitti yaw.ooooo patsy yeni arkadaslar buldun beni hemen unuttun ben de gidiyorum
evet dogru diyon pasta daha ucuz oluyo eurovision nerden bakarsan 3 kisi olarak gitsek 3000 dolar falan yapiyo yok kalsin
kız ALLAH seni napmasın
faks çekiyorum şurada ben 14:00 gibi dönücem
dön bebeğim dön o saatte
unuturmuyum ben seni
tickerimin sahibi
kız ALLAH seni napmasın
faks çekiyorum şurada ben 14:00 gibi dönücem
dön bebeğim dön o saatte
unuturmuyum ben seni
tickerimin sahibi
git sevmiyosun beni artik
oysa ne hayaller kurmustum
azerbaycana gelicektin pasta ikram etcektim sana
yahşi cazibeyi izliyor musunuz siz orda
izlemek ne kelime senaryoyu biz yaziyoz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?