Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bak kaşınma ben izmire gelince sabah 8 akşam 3 gezerim bilesin
kelebek vadisinden konaktan toplayamazsın
yetişebilecek misin

Rahat ol canım bende gezmeye bayılırım benide toplayamazlar :) Yetişirim geçerim bile hatta seniiiii :) Balçova sahil evleri, bornova küçük park ohhhhhhhhhhh :) Kızlar ağasında kahve molası :)

amaaaaaaaaaaaan şeker ne sor ne ben söyliyim bak ta gel profilime

Aman salla yaaaaa.Senin kısmetin daha karşına çıkmadı demek...Aman evlenip ayrılmaktansa evinde otur misler gibi....Kafan rahat olur en azından...Gerçi her evlenen ayrılmıyorda inşallah sen düzgün birini bulur mutlu olursun bebek :)

Rahat ol canım bende gezmeye bayılırım benide toplayamazlar :) Yetişirim geçerim bile hatta seniiiii :) Balçova sahil evleri, bornova küçük park ohhhhhhhhhhh :) Kızlar ağasında kahve molası :)
kıs balçovayı bilmem pek hadi orayıda seninle gezelim
gece soğuk duş alıp ayaklarımızı tuzlu suda bekletip sabah devam ederiz dimi
kıs ama sizin oralar da da kızlar çok güzel şöyleeeeeeeeeeee kesecek yakışıklı adam pek göremedim

valla bu aralar sevgili istiyorum
ay bana da daral bastı da geldim bu siteye
bak başlardaki sayfalara 60 lar 70lerden itibaren
ne maceralarım var benim
buradaki kıslar çok gülüyolar bana

Tabiki yeterki gezme olsun ayak ağrısı dinlemem :) İzmirin kızları gerçekten güzeldir tatlım havasındanmıdır suyundanmıdır :) Erkekleride yakışıklıdır tatlım yaaa :)Sen denk gelememişsindir...Gelde bakalım etraflıca :)

etraflıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…