Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

azerın yazsana canımcım bgn ne oldu ya

azerın barısayımmı sence bn bu malla bıse sole msj atıp atıp duruyor

nedir kuzum derdin yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama :44:

devlet hastanesi canım istanbulda ama burdan yazmayı pek tercih etmiyorum malum herkes okuyabiliyor sonra hastalar gelip seni orda gördük demesinler

derdım su hamıle olabılırım ama olmayadablırım bılmıyorum off off szın hastaneye gelcem dogurmaya

yok daha yapmadım ama yapıcam...ya bn cok fazla kafama takıyorum olması ıhtımalı cok cok dusuk ama yınede olursa dıe dusunup duruyorum...
durumu bıldırırım :)

yok daha yapmadım ama yapıcam...ya bn cok fazla kafama takıyorum olması ıhtımalı cok cok dusuk ama yınede olursa dıe dusunup duruyorum...
durumu bıldırırım :)

o kadar takmamaya çalış tatlım yaa allah dermansız dert vermesin
tamam haberini bekliyoruz ama elini çabuk tut bari bu kadar kafana takmaktan kurtulursun

azerın delısı sen nerdesın ben geldım artık burdaym tamamen napım olan olmus gdıp baskasının konusundan care arayamam

o kadar takmamaya çalış tatlım yaa allah dermansız dert vermesin
tamam haberini bekliyoruz ama elini çabuk tut bari bu kadar kafana takmaktan kurtulursun

ısyerındekı kotu adam bı aksılık cıkarmazsa persembe gunu kan vermeye gdıyorum devlet hastanesınde yapıyorlar degılmı kan testı ?

oglum olursa kızını alıcam elınden haberın olsun :123:
dunur olcezzz

patsyyyyyyyyyyyyyy
duy sesımı
neredeysen gelllllllllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…