Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

gunaydn umrancım hosgeldın..dun bnde uyuyakalmısım :) cok guzel oluyo ya degılmı

günaydınn tatlımm güzel olmazmııı ya gece benimkide aramadı uykum bölünmedi gece çavuşu oldugu için hep geceleri uykumu bölyüor bakk şimdi aradıııı

azerınnnn topıgıne donnnn kızımmmmm

yavrum bn burayı kapatmıyorum sen yazmayınca okuyorum ordakılerıde malum essız yorumlarımdan mahrum kalmasınlar degılmı amaa

Kızlarrrr gece konuşmadık biz benimkiyle rüyamda onu gördüm pek görmem mesaj atmış bana müsaitsen arıcam seni cevap ver diyee ahaha hemen kalktım telefona baktımm mesaj falan yokk

Yinee böldü uykuumuuuuu

sen alismissin tatlim uykusuz kalmaya o yuzdendir
ya burcu buralardaydi nereye gitti buliim mi acaba

azerın kız sen dunyam karardı konusunu gordun mu sence cocugu aldırsın mı aldırmasın mı ? bı yorum patlat bakalım

bugun ne oldu boyle ya yazmıyo kımse allah allah patsy duy sesımı cabuk gel sana cok ıhtıyacım varrrrrrr
azerın bnı terkettı

azerın kız sen dunyam karardı konusunu gordun mu sence cocugu aldırsın mı aldırmasın mı ? bı yorum patlat bakalım
bence evlensin cocukla bebegi de aldirmasin.bu kiz salak yaw bu yorumlari bekleye bekleye cocuk dogar zaten
genç anne sen tek tek bizi mi takip ediyosun ya

bugun ne oldu boyle ya yazmıyo kımse allah allah patsy duy sesımı cabuk gel sana cok ıhtıyacım varrrrrrr
azerın bnı terkettı

hain

azerın bnce aldırsın !!!
cocugun aılesı boyle seylere karsıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…