anammmm patsy kız bnde tam senı soruyordum hosgeldın canımmm
kucağınn hiçbir zamann boş kalmasınn emiii çocuk derdi bitsin torun derdii başlasınnn hepp pışpışş yapppppp
o yonden degil bi cocukta bana verseydi keske demek istedim ama Rabbim nasil isterse oyle olurmus hayirlisi diyorum herseyin basi hayir.
kızlar yine dualar başlamışş bende size bi dua atıyım Yüce Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin en hayırlı şekilde.. Kimseyi çocuğuyla yada çocuksuz bırakmaısn.. Kimse evde kalmasın her genç kız sevdiğine yuvasına uçsun gitsinnn.. Sevdiği çoluğu çocuğu bi r arada mutlu mesut bir ömür sürsünler kavgasız gürültürünüz. Bereketiniz bol olsunn.. Allah evlerimize Halil İbrahim bereketi varsın... (DUAMIZ AMİN)
patsyyy iyiki geldin yoksa özge bu gazlaa helvanııı kavurup topiğe dağıtırdıı heee :))
kızlar yine dualar başlamışş bende size bi dua atıyım Yüce Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin en hayırlı şekilde.. Kimseyi çocuğuyla yada çocuksuz bırakmaısn.. Kimse evde kalmasın her genç kız sevdiğine yuvasına uçsun gitsinnn.. Sevdiğiyle çoluğu çocuğuyla bir arada mutlu mesut bir ömür nasip etsin kavgasız gürültüsüz. Bereketiniz bol olsunn.. Allah evlerimize Halil İbrahim bereketi versın... (DUAMIZ AMİN)
hoşbuldukkkkkkkkkkkkk
nasılsınızzz ugün hastayım valla yataktan kalkasım gelmedi tabi üşüttüm geçen gün yolda çıkıyo şimdi yavaş yavaş
e bi özet geçin de dönmeyeyim gerilere
abbo ne güzel dua
tabi her "genç" kız şeklinde yapıldığı için ben ucundan kaçırıyorum nasiplenmeyi ama olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
kıs valla bugün o havadayım siz yinede hazır tutun unu şekeri belli mi olur
kizim ne kandirikcisin ya kizin ismini asagi da gorur gormez patsy nerde diyosun.az once hic sormuyodun vay uyanik vay
Allah hayirli omurler versin hepimize :)
hoşbuldukkkkkkkkkkkkk
nasılsınızzz ugün hastayım valla yataktan kalkasım gelmedi tabi üşüttüm geçen gün yolda çıkıyo şimdi yavaş yavaş
e bi özet geçin de dönmeyeyim gerilere
ask olsun umran merak ettık kızım szn gbı gamsızmıyım ben
azerınnn tesekkur ederım cnm ama tanısalı dha fazla oldu bu cıkmaya basladgmz tarıh
sen niye sormuyosun hıııııııııııııı
sen niyeeeeeeeeee de bakayım hani benim selamım öpücüğüm ben böyle karşılama istemem
kıs valla bugün o havadayım siz yinede hazır tutun unu şekeri belli mi olur
oyle deme kız dha senle esraya cıkcaz gecelere akıcaz bılıyorsun
yaaa kızlar sinir oldumm youtubmu kapamışlar yaazaten heryer kapalı bi burası açık ne sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?