Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ask olsun umran merak ettık kızım szn gbı gamsızmıyım ben
azerınnn tesekkur ederım cnm ama tanısalı dha fazla oldu bu cıkmaya basladgmz tarıh

kızlar yine dualar başlamışş bende size bi dua atıyım Yüce Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin en hayırlı şekilde.. Kimseyi çocuğuyla yada çocuksuz bırakmaısn.. Kimse evde kalmasın her genç kız sevdiğine yuvasına uçsun gitsinnn.. Sevdiğiyle çoluğu çocuğuyla bir arada mutlu mesut bir ömür nasip etsin kavgasız gürültüsüz. Bereketiniz bol olsunn.. Allah evlerimize Halil İbrahim bereketi versın... (DUAMIZ AMİN)

Son düzenleme:
anammmm patsy kız bnde tam senı soruyordum hosgeldın canımmm

hoşbuldukkkkkkkkkkkkk
nasılsınızzz ugün hastayım valla yataktan kalkasım gelmedi tabi üşüttüm geçen gün yolda çıkıyo şimdi yavaş yavaş
e bi özet geçin de dönmeyeyim gerilere

abbo ne güzel dua
tabi her "genç" kız şeklinde yapıldığı için ben ucundan kaçırıyorum nasiplenmeyi ama olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

patsy ozet gececek bısey yok cnm sen burdan devam et

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abbo ne güzel dua
tabi her "genç" kız şeklinde yapıldığı için ben ucundan kaçırıyorum nasiplenmeyi ama olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

evlenmemiş herkez benim için gençtir genç kalmaya çalışandır kızarım heee bu hayatta kimin ne olcağını kimse bilemez

kizim ne kandirikcisin ya kizin ismini asagi da gorur gormez patsy nerde diyosun.az once hic sormuyodun vay uyanik vay

sen niye sormuyosun hıııııııııııııı
sen niyeeeeeeeeee de bakayım hani benim selamım öpücüğüm ben böyle karşılama istemem

Allah hayirli omurler versin hepimize :)

ohh ben beddua ettim aldımm duayıııı

hoşbuldukkkkkkkkkkkkk
nasılsınızzz ugün hastayım valla yataktan kalkasım gelmedi tabi üşüttüm geçen gün yolda çıkıyo şimdi yavaş yavaş
e bi özet geçin de dönmeyeyim gerilere

geçmiş olsun canımm valla bende geç kaldım bugün bir güzel uyumuşumm

ask olsun umran merak ettık kızım szn gbı gamsızmıyım ben
azerınnn tesekkur ederım cnm ama tanısalı dha fazla oldu bu cıkmaya basladgmz tarıh

özgemm yaa gamsız değilsin ama alıngansınn bee anacımmmm şaka yapıverdimm yaaa

yaaa kızlar sinir oldumm youtubmu kapamışlar yaa zaten heryer kapalı bi burası açık ne sinirim bozuldu

oyle deme kız dha senle esraya cıkcaz gecelere akıcaz bılıyorsun

aman be ben o esranın adını duyuyorum hiç bakmışlığım yok
geçen bizimkiler konuşurlarken duydum hep yailı kartalozlar çıkıyomuş oraya yok karım öldü yok boşandım yok çalıştım da yaşlandım evliliğe zaman kalmadı diyenler
kıs sen bana bişey mi ima etmeye çalışıyosun:44::44::44:

umrancık bu aralar bıraz gergınım alttan alın bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…