hiiiiiiiiiiiiç sorun değil bak keyfine yavaş yavaş
bu arada sadece senden kaynaklı olmayabilir sitede bi sorun var gibi iki gündür:44:öylede tatlım sinir oluyorm yaw çokkkkkkkkkkkkkkkk yawaş offf gıcık oldum
kıs erzurumlu musun yoksa 25
e hadiiiiiiiiiii olduuuuuuuuu görüşürüzzzzzzzzzzzzz
bu ne kardeşim evinizde yapıp yapıp canımıza çekiyosunuz şurda işteyiz heralde dimi
getirmeyin beni orayaEki Görüntüle 329757
hoşbuldummmmmmmmmmmEki Görüntüle 329741 nasılsın
yok değilim..aslen edirneliyim istanbuldayım hoşbuldum ben gece buldum sizi ama kimse yoktu böceğimle sohbet ettim biraz.gündüz burası kalabalık olur tam yerine geldin dedi
kısaca tanıtayım kendimi sizede okumayanlar için
3,5 yıllık evliyim bir kızım var 15 aylık
evde kızıma bakıyorum markete bile çıkamıyorum çok bunalıyorum hiç arkadaşımda yok yakınımda bu topiği görünce çok mutlu oldum
bu eyan niçün selamımı almadı acep recep:44:
yok değilim..aslen edirneliyim istanbuldayım hoşbuldum ben gece buldum sizi ama kimse yoktu böceğimle sohbet ettim biraz.gündüz burası kalabalık olur tam yerine geldin dedi
evde kızıma bakıyorum markete bile çıkamıyorum çok bunalıyorum hiç arkadaşımda yok yakınımda bu topiği görünce çok mutlu oldum
ya biz varız işte ne demek bunalmakyok değilim..aslen edirneliyim istanbuldayım hoşbuldum ben gece buldum sizi ama kimse yoktu böceğimle sohbet ettim biraz.gündüz burası kalabalık olur tam yerine geldin dedi
hemen tehdit hemenEki Görüntüle 329758Bi kisi bile hosgeldin demedi bana neyse baska topiklerle aldatirim bende sizi
hoşgeldin tatlım nassın allah bebişine uzun ömürler versindaha çok küçük benimde 2 tane oğluşum var ama büyükler biri 11 öteki 6.5 yaşında
ya biz varız işte ne demek bunalmak
kıs hem insan bebişiyle bunalır mı mıncıkla mıncıkla dur işte
oooo kızlar hepiniz burdasınız nasılsınız fıstıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?