18i kayınpederımındı 20sı gorumcemın 22sı kocişimin
inşallah, hayırlısıyla olur... Stres yapma ama...
ben ben beeeeennnnnnnnn varrım kabul edersenız
Nası da denk gelmişSizinkilerin gönlü şen anlaşılan, ben kendi doğum günümü bile kutlamıyorum Hediyemi aldırıyom başka
sogol canımstres yapmamaya calısıyorum adet tarıhım aklıma gelınce hemen baska bısey dusunmeye calısıyorum
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım tam nasıl yazacayımı bılmıyorum ogreniyorum nasılsınız kımse varmı
slm arkadaslar aranıza yenı katıldım tam nasıl yazacayımı bılmıyorum ogreniyorum nasılsınız kımse varmı
ılk oğrendımde ben de cok sasırdım ama tesaduf ıste benım de 23 mart ben de aldırıyom ıstedımı ama alamasada canı soğolsun dıyorum
Gençsin de zaten... Olurrrrr, güzel de olur.... Haberi alınca paylaşırsın di mi
sana da selamkız sen ılk sayfadan alıntı yapmıssın
Hey gidi günler de miEva arkadaşınız olucam dedi ama hep işi var Topikten ben çıkıyorum o girmiş oluyo...Benden mi kaçıyo acabaaa :44:
yok canım kacmaz eva bız hıc denk gelemıyoz kı
Sen hiç konuşabildin mi Eva yla?
yok canım nerdeee gecen hafta bı 5dk konustuk hepsı o
Kız, bebiş istiyosun...Gez toz, fotoğraf çekil...Sonrası zor oluyor işler... Eşin de izinde eve hapis olmayın.Çok ararsın bak... Ben 2 taneyleoldum
Hassas sanatçı ruhuna seslenelim, dayanamaz gelir belki :18:
ayy ne bılım ılk bebegımı kaybettım ya ona cok baglanmıstım tekrar olsun ıstıyorum ınan kendımı hazır hıssetmesem yapmam farkındayım az cok bebek buyutmenın zorluklarının belkı uyuyamıcam kı ben uykucuyum belkı kendıme zaman ayıramıcam gezıp tozamıcam ama yıne de anne olmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?