Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Nası da denk gelmiş Sizinkilerin gönlü şen anlaşılan, ben kendi doğum günümü bile kutlamıyorum Hediyemi aldırıyom başka

ılk oğrendımde ben de cok sasırdım ama tesaduf ıstebenım de 23 mart ben de aldırıyom ıstedımı ama alamasada canı soğolsun dıyorum

Kız, bebiş istiyosun...Gez toz, fotoğraf çekil...Sonrası zor oluyor işler... Eşin de izinde eve hapis olmayın.Çok ararsın bak... Ben 2 taneyle oldum

Kız, bebiş istiyosun...Gez toz, fotoğraf çekil...Sonrası zor oluyor işler... Eşin de izinde eve hapis olmayın.Çok ararsın bak... Ben 2 taneyle oldum

ayy ne bılım ılk bebegımı kaybettım ya ona cok baglanmıstım tekrar olsun ıstıyorum ınan kendımı hazır hıssetmesem yapmam farkındayım az cok bebek buyutmenın zorluklarının belkı uyuyamıcam kı ben uykucuyum belkı kendıme zaman ayıramıcam gezıp tozamıcam ama yıne de anne olmak ıstıyorum

Canım ya...Ben kaybettiğini bilmiyordum.Konuştuk mu? Çok üzüldüm...Doğduktan sonra mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…