Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tuana ekledım senı kabul et cabukk zaten sınırlerım yne tavan yaptı ayyyy

patsy ,yazını şimdi gördüm canım...Benim yakın zamanda nişanlandı,gelinde beraber resim çekilirz elbiseni kuafören getir demişti.daha resimciler ayarlanırken,iyi peki tamam dedim.biz resim çekildik,kuzeni elbisesini getirmediği için çekilmedi tabi.çok ısar etti,öle .ekil dedi kız gelmeyince bunun suratıı düştü,çarşamba günü abim resimleir alıp geldi bizeibaktım benim resimim yok.nasıl sinirlendimm...hayır resimi çıkarrtttırmıcaktın neden çektirdi ki,ben sana teklif sunmadım ,bende çekilmek istiyorum diye..abim 250 milyon bir 250 daha mı vereyim dedi.bend ededim işte eğerki onun kuzeni olsaydı o resim çıkardı emin ol dedim,ama bu anlaşılır,4 ay sonra nede olsa yine çağırıcak,kuzeni çekildiğinde görürüm bak o resim nasıl çıkıyor.salondas çekilen resimlerde yüzü gülmüyor,ama kendi ailesi ile çekilde maşallah 32 diş gözüküyor dedim..kızıda aslında seviyorum umran bilir ,neler yaptığımı...nişan modeli istedi,çıkarttımmm hadi yardımcı olayım ,zor oluyor böyle şeyler kararsız kalıyor diye.çarşamba akşamı resimmleri alıp onlaar gittik .ben nete girdim,ama gözüme birden seçilenler diye bi klasör takıldı.bende girdim baktım,beğendiği resimleri koymuş,resimciye maille göndermiş,ama abim demişti ki ben ikimiz olalım istedim dedi..yalanı burada ortaya çıktı.

çok kırıldım ya,ben kredi çekeyim,ama nişanlansınlar,evliliklerine adım atsınlar diye,kızın tek taşı eksik olmasın,bilezik alalım diye düşündüm hep. .o ise bir kağıt parçasını çok gördü bana.düğün için bile kendimi sıka sıka bilezik alayım takayım diyordum hep,bu 15 grlık olanlardandüğünden sonra ev düşünüyorlar,rahatt etsinler diye.böyle işte arkadaşım..

bende iyiyim canım
postaneye gidicem de acaba sıra varmıdır
diye düşünüyom
malum çok soğuk beklemek te istemiyom

hımm,keşke sabahtan gitseydin,en azından biraz daha tenha oluyor..evt hava çopk soğuk ,dışarı çıkılmaz bu havada gezmek için felan..

hımm,keşke sabahtan gitseydin,en azından biraz daha tenha oluyor..evt hava çopk soğuk ,dışarı çıkılmaz bu havada gezmek için felan..

ya aslında fatura değil ama kargo yollucam
acaba onun içinde sıraya girmek gerekiyomu
gideceğim yer postanenin şu küçük açtığı ödeme yerleri
of puf

kızçeler Ben geldimmmm kiiiii siz napıyosunuz bakıyımmmm

hoşgeldin canımmm iyiyim çalışıyorum sen napıyorsun canım?

Nilüfecim öyle ise pek sanmıyorum sıra bekliceğini..ama kapanacağına yakın git,en azından sıra azalmış olur canuım.

Nilüfecim öyle ise pek sanmıyorum sıra bekliceğini..ama kapanacağına yakın git,en azından sıra azalmış olur canuım.
heheh bu gidişte kapanışaıda yakalayamıcam
netin başından kalkamadım
sen nerde çalışıyosun
kolay gelsin sana
kızçeler ben geldimmmm kiiiii siz napıyosunuz bakıyımmmm

hoşgeldin
neden elin boş geldin nirde bizm pastalar
keklşer
bende sen gelcen diye çay yapmıştım
hıh

bende öyle çalışıyorum canım pc yeni geldi anca girdim özledim leeeeennnnn benim şahinimmm audi olmuşşşşşş hızlanmışşşş
oyyy size kıyamam elim booş gelir miyimmmmm

size masa hazırladım getirdimmmmmmm pastayı böyle kesicezzzzzzz

hımmm,beşiktaşta cannımm ,saol teşekkür ederim

owwwwww benimkide değişti,ekran büyüdü,yeni excell ,programları:)

oyy anacımm ne gerelk vardı bu kadar hazırlığa

4 şubatta ta aynı şeyi istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…