Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

burnunu tıkayarak içtiğin için beyin bişey yiyip içilirken iki katı oksijene ihtiyaç duyar sen burnunu tutarak bunu engelledin basınç oluştu kılcal damarlar büzüldü
nefes alınca ani kan dolaşımı oldu bu da başını döndürüyor bişey yok yani biraz uzan ve ayaklarının altına yastık koy ama başına koyma kan dolaşımın normale dönünce geçecek

kız demet su meseleyı bı anlat be bacım sana nasıl davranıyordu da cektı gıttı uzulme ama tmm mı

hahahahahaha püfffff diye bi üflerim yıkılırsınız orda heaaaaa hamiş kalmaya çalışan bi deliyle böylemi konuşulur kız günah :) yazık bana ayol

ahahahaa kızımm delüsün delüüüüüüüüüüüüüü üfle püfleeeee yanıyorumm

ay anacım işteyim uzanamıyom da

kız demet su meseleyı bı anlat be bacım sana nasıl davranıyordu da cektı gıttı uzulme ama tmm mı

komik gelicek ama hiiç bi problemimiz yoktu bana hep çok iyi davrandı hatta şu an bile sıkıntım var desem koşup çıkar gelir hala birbirimiz için kıymetliyizdir. ama işte 10 sene önceki sevgilisi piyasaya çıkınca gitti ama ne oldu onlada birlikte olamadılar annesi hala arar salak oğlum seni bıraktı diye üzülme meselesine gelincede artık üzülmüyorum zorda olsa çıkardım kalbimden :)

ah bu erkekler...cok korkmustun degılmı o zmn :)

korkmaz olurmuyum :) ama kendimi toplayabiliyorum düşünmemeye çalıştım ha bide daha regl olmamada çook zaman vardı gecikme falanda olmadı öyle olsa iyice korkardım

bnm dun olmam gerekıyodu ıste olmadı..ama hormonlardan olablır dedı doktor

yaaa kızlaaar acep böyle msn de falanda toplaşıp sohbetler etsek olmazmı burdan takipi zormu oluyo ne tabiki bu durumdan şikayetçi deilimde ne biiiim öyle bi şapim dedim:26:

demetttttttttttttttttt bana uyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…