hahahahahaha püfffff diye bi üflerim yıkılırsınız orda heaaaaa hamiş kalmaya çalışan bi deliyle böylemi konuşulur kız günah :) yazık bana ayol
basın mı donuyo hamıle mısın kızzzz
burnunu tıkayarak içtiğin için beyin bişey yiyip içilirken iki katı oksijene ihtiyaç duyar sen burnunu tutarak bunu engelledin basınç oluştu kılcal damarlar büzüldüiçtim anam içtim elektrikler kesildiydi yazamadım kız patsy sağolsun burnunu tıka dedi tıkadım içerken zorlanmadım da sonra çok pis koktum yine sakız modundayım yahaaaa bide başım dönüyo kız hala benim niye oldu ki acep içince başladı dönmeye
hahahahahaha püfffff diye bi üflerim yıkılırsınız orda heaaaaa hamiş kalmaya çalışan bi deliyle böylemi konuşulur kız günah :) yazık bana ayol
:)) böyle yaparsan devamlı bebiş geldiğinde soğan kokarsa görürsün
burnunu tıkayarak içtiğin için beyin bişey yiyip içilirken iki katı oksijene ihtiyaç duyar sen burnunu tutarak bunu engelledin basınç oluştu kılcal damarlar büzüldü
nefes alınca ani kan dolaşımı oldu bu da başını döndürüyor bişey yok yani biraz uzan ve ayaklarının altına yastık koy ama başına koyma kan dolaşımın normale dönünce geçecek
kız demet su meseleyı bı anlat be bacım sana nasıl davranıyordu da cektı gıttı uzulme ama tmm mı
ay ne bilim kız inşallah soğan suyunu içtim hamile kaldım hahahahahahha içer içmez başım döndü tövbeler olsun :)
ayyy demet deme öyle kızz bebişler süt kokar hahahaha ( soğan kokmaz dimi yauuu ) :18::18::18:
ahahahaa kızımm delüsün delüüüüüüüüüüüüüü üfle püfleeeee yanıyorumm
sogan suyu kan sekerini dusuruyo ondandir
valla o kadar soğana nası dayanır bilmem soğan kokusunu maydonoz geçirir maydonoz ye bari arada
bak o da olabilir :44:
ah bu erkekler...cok korkmustun degılmı o zmn :)
olmadıııııııııııııııııııııııııııııııı hala geliyorseçenekleri düzenle
E-mail Özel mesaj
abonelik ayarlarından
abone olmak istemiyom de :)
korkmaz olurmuyum :) ama kendimi toplayabiliyorum düşünmemeye çalıştım ha bide daha regl olmamada çook zaman vardı gecikme falanda olmadı öyle olsa iyice korkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?