Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ayy gdımde bı sıgara yakıyım barı bgn bzm mudur bzuntusu yok he heeeeeeeeee

ıstemedınız gıtmemı gdemedım bakın duuaşlarınız tutuyormus demekkı kızlarrr

anam bu yenıler saygısız ya hosgeldın dıoz ynede yaranamıyoruz

patsynın ona buna sarmaktan geyık baslatcak halı mı kaldı
sakın ol kız azıcık nıye delırdın bgn sen bakım anlat bacına

evet hanımlar alın geyik konunuz
neyi yaparken pat diye dalan birine rezil oldunuz
dökülün

hıc hatırlamıyorum he acaba oyle bırsey yasadmmı kı:26:

hıc hatırlamıyorum he acaba oyle bırsey yasadmmı kı:26:
hah başalmadan bitirdin tebrikler
hiç ağda yapmadın hiç gizli öpüşmedin hiç burnunu karıştırmadın hiç çorabını çekmedin hiç gizli telefon konuşması yapmadın hiç birini çekiştirmedin hiç ağzını doldurmadın hiç............................
dimi

rezil olmak değilde bizim ofisin kapısı tam kapanmıyo ne zaman yayılsam ayakları uzatsam biri daliyo bi gün patronada yakalanacam kesin bide ne zaman tuvalete girsem kesin telefon çalıyo uyuz oluyom

ee nıe kımse cvp yazmıyo yoksa bnm nette sorun varda bnmı goremıyorum

telefonla konusurken babama yakalanmistim ama halamin oglu oldugu icin suphelenmedi bu olaydan 1 ay sonra annem babama bizim isi anlattiktan sonra ben yakalamistim da ihtimal vermemistim goruyon mu demisti

hmm ole seyler yanı anladım ya bn ne zmn lavaboya makyaj yapmaya gtsem hep bırılerı gelıyo ortalıgı ayaga kaldırıyo burada kımse yokmu dıye sınır olluyorum bde bzmkıer dıyolardırkı suna bak telefnu kasayı bırakmıs makyaj yapmaya gtmıs kesın ole dusunuyorardır bde ne zmn gtsem tel calıyo aksılıkkk

telefonla konusurken babama yakalanmistim ama halamin oglu oldugu icin suphelenmedi bu olaydan 1 ay sonra annem babama bizim isi anlattiktan sonra ben yakalamistim da ihtimal vermemistim goruyon mu demisti

kız senınkı halanın oglu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…