- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
kız senınkı halanın oglu mu
abbo ne fesatlık be kısım senin aklın niye hep oraya çalışıyo beeeeeeekiz niye hep +18 sorular soruyon bakiim
abbo ne fesatlık be kısım senin aklın niye hep oraya çalışıyo beeeeeee
bak ben benimkini anlatayım bak bakalım neresi "ayıp" şey tövbe tövbe
şimdi orta okulda lahut isimli bi hoca var ama bildiğin kırık yani kızlardan beter kırılıp dökülüyor el hep havada ince ses anlatılacak gibi değil biz de adama nohut diyoruz adama öğretmenler günü geliyo ve biz bi kaç hocaya hediye alıcaz koridorda bi aralık yer var orada konuşuyoruz şuna şunu alalım buna bunu diye o arada biri dediki lahuta ne alıcaz bende dedimki tül çorap bi baktım kimse gülmüyor veeeeee banadeğil arkama bakıyolar sizce arkamda kim vardı dersiniz
abbo ne fesatlık be kısım senin aklın niye hep oraya çalışıyo beeeeeee
bak ben benimkini anlatayım bak bakalım neresi "AYIP" şey tövbe tövbe
şimdi orta okulda lahut isimli bi hoca var ama bildiğin kırık yani kızlardan beter kırılıp dökülüyor el hep havada ince ses anlatılacak gibi değil biz de adama nohut diyoruz adama öğretmenler günü geliyo ve biz bi kaç hocaya hediye alıcaz koridorda bi aralık yer var orada konuşuyoruz şuna şunu alalım buna bunu diye o arada biri dediki lahuta ne alıcaz bende dedimki tül çorap bi baktım kimse gülmüyor veeeeee banadeğil arkama bakıyolar sizce arkamda kim vardı dersiniz
azerın sanslıymıssın valla ne dıyelım kız senı gdı yere bakan yurek yakan azerın
oooooooo bende bunlardan çok varki ne bileyim hepinizin bukadannnnnnnnnnnnn masum bu kadannnnnnnnnnnnnn temiz olduğunuzu
al işte bi tane daha
yaş 17 çok beğendiğim böleeeeee uzaktan kestiğim ama çok sert davrandığım hiç belli etmediğim acayip yakışıklı bi çocuğun olduğu bi düğündeyim onu görünce böyle gülümseyip yanaşacak gibi oldu hiç pas vermeden önünden geçmeye çalışırken hoooooooooooooop topuğum takıldı ve o vakur yürüyüş kelle paça bir düşüşle bitti tabi gülümsedi eğildi yardım edeyim dedi istemem çekil diyip ittim kalktım salona girip girmediğimi hatırlamıyorum bile yani
Dugun yeri oldu mu sana cenaze yerioooooooo bende bunlardan çok varki ne bileyim hepinizin bukadannnnnnnnnnnnn masum bu kadannnnnnnnnnnnnn temiz olduğunuzu
al işte bi tane daha
yaş 17 çok beğendiğim böleeeeee uzaktan kestiğim ama çok sert davrandığım hiç belli etmediğim acayip yakışıklı bi çocuğun olduğu bi düğündeyim onu görünce böyle gülümseyip yanaşacak gibi oldu hiç pas vermeden önünden geçmeye çalışırken hoooooooooooooop topuğum takıldı ve o vakur yürüyüş kelle paça bir düşüşle bitti tabi gülümsedi eğildi yardım edeyim dedi istemem çekil diyip ittim kalktım salona girip girmediğimi hatırlamıyorum bile yani
adamla konustun konustun evınede aldın kandırdın demı
yaş 19 büyük bi davette açım ama göbeğim çıkmasın diye bişey yemeden duruyorum ne zaman iki lokma yesem dümdüz göbeğim hemen fırlar e ama sabahtan beri bişey yememişim zaten yine yemiyorum açlık problem değil beklerim hiç aramam da susuzluğa dayanamamvah yavrummm yazık sana be kız bnde dun aksam yerde bıseyın kabuguna bastım ufuk tutmasaydı yere yapısıyodum guldu bna
yaş 19 büyük bi davette açım ama göbeğim çıkmasın diye bişey yemeden duruyorum ne zaman iki lokma yesem dümdüz göbeğim hemen fırlar e ama sabahtan beri bişey yememişim zaten yine yemiyorum açlık problem değil beklerim hiç aramam da susuzluğa dayanamam
su içmeye gittim mutfağa evin kızı dolaptan yeni çıkardım dedi al buz gibi dayanamadım tabi aç karnına bi güzel içtim bi bardak yedigünü ohhhhh yarasın da karnıma bişeyler olmaya başladı ben anladım ya geğiricem ya da acayip guruldayacak koridorun sonundaki odaya gittim içeri girip kapıyı kapattım tabi ki sadece guruldaMADI......
BEN ÇOK KÖTÜ OLDUM AMA NEYSEKİ İÇERİDE YAKALAMADI DİYE SEVİNİRKEN bi de arkamı döndüm ne görsem beğenirsiniz sohbetten ayrılan bi iki kadın öylece bana bakıyolar
ben öyle kendi kendime geyik yapıyorum dimiazerın neler duyuyorummm kızzz sen ne fenaymıssın adamı sevgılısınden etmıssın vay azerın vay taktık ver bıze kızz
e buyur diyicem geldiğin gibi gittin valladertlesmeye hazırım
e buyur diyicem geldiğin gibi gittin valla
yaş 19 büyük bi davette açım ama göbeğim çıkmasın diye bişey yemeden duruyorum ne zaman iki lokma yesem dümdüz göbeğim hemen fırlar e ama sabahtan beri bişey yememişim zaten yine yemiyorum açlık problem değil beklerim hiç aramam da susuzluğa dayanamam
su içmeye gittim mutfağa evin kızı dolaptan yeni çıkardım dedi al buz gibi dayanamadım tabi aç karnına bi güzel içtim bi bardak yedigünü ohhhhh yarasın da karnıma bişeyler olmaya başladı ben anladım ya geğiricem ya da acayip guruldayacak koridorun sonundaki odaya gittim içeri girip kapıyı kapattım tabi ki sadece guruldaMADI......
BEN ÇOK KÖTÜ OLDUM AMA NEYSEKİ İÇERİDE YAKALAMADI DİYE SEVİNİRKEN bi de arkamı döndüm ne görsem beğenirsiniz sohbetten ayrılan bi iki kadın öylece bana bakıyolar
azerın neler duyuyorummm kızzz sen ne fenaymıssın adamı sevgılısınden etmıssın vay azerın vay taktık ver bıze kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?