Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kapacaklar diye ödü kopuyor resmen yaaa ay korksun korksun ne güzel işte aslında

sonra bn dedımkı kalmaya gelıyo nıe gelıyo dıo hala bnde dedımkı bızı ozlemıs sonra dedıkı kac yasında teyzenın oglu aslında 15 yasında ama bn 25 dedım
bna dedıkı evlı degılmı yoo dedım bekar oda mı kalcak sızde dıyo evet dedım oda kalcak
bak dıyo bu gelısın altında baska bırsey olmasın yoo dedım ne olcakkı ben bılmem bıse cıkmasın sonra dıyo
baktım cok kıskandı en sonunda soledım kucuk bnden dıye

belki seninle ilgili bazı şeyleri tam oturtunca kafasında o da sinirli baskıcı halinden çıkar sennki de.yenisiniz ya belki ondan daha tam güvenemiyordr seni kapıp giderler sanıyordur

bence herseyı oturttu da kafamı baska bırının karıstrmasından korkuyor

ahahahhaa Cidden cadılık var yalnız tatlı cadı kihkih

:) dun facede teyzesnın ogluyla konusuyo adam bna bıseyler dıo buda ona yazmıskı abı dıkkatlı konus aıle saadetımı bozacaksın adam da buna lıght erkek demıs gulmekten oldum okuyunca kız

:) dun facede teyzesnın ogluyla konusuyo adam bna bıseyler dıo buda ona yazmıskı abı dıkkatlı konus aıle saadetımı bozacaksın adam da buna lıght erkek demıs gulmekten oldum okuyunca kız

Ay ben sevdim bu tavırlarını yahu light olcek tabi Cidden sen bu çocuğu tam yola getirebilirsin aslında yavaştan yavaştan nasıl yaparsın bilmiyorum ama

Son düzenleme:
Ay ben sevdim bu tavırlarını yahu light olcek tabi Cidden sen bu çocuğu tam yola getirebilirsin aslında yavaştan yavaştan nasıl yaparsın bilmiyorum ama

kız bakıom bakıom ısmın gorunmuyo msjını yenı gordum bazen sınır oluyorum bu sıteye ama cok sevıyorum...
ıı yapıyorum demı yola gelcek tabı

kız bakıom bakıom ısmın gorunmuyo msjını yenı gordum bazen sınır oluyorum bu sıteye ama cok sevıyorum...
ıı yapıyorum demı yola gelcek tabı

Evet arada oluyor öyle takılıyor kendi kendine Bu arada sen kaç yaşındaydın??

ama oda sınırlenınce bnde fazla ses cıkarmıyorum susuyorum o zmn sonra bn bınıyorum tepesıne ohh olsunnn

demettttt hosgeldın kızz cadılık dersı verıyorum ıyı yetıstın bacım nerdesın bunca zaman 2 saat dedın aksam oldu

en güzelini yapıyorsun aman sinirli anında sen de sinrlenirsen iyice karışır ortalık

sonradan tepesıne bınmek daha guzel oluyo cnm
kız o sınırlense bagırsa bana sonra pısman oluyo uzuluyo bıraz dengesızlıkte var bızde cnm kabul edıyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…