Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bak sımdı bacım lafı hıc esırgemıyceksın ,
kırılırmı dıe dusunmıyceksın,
onun herseyı dusunmesını beklemıyceksın...

ay evet yaa erkekler bunları hakediyor valla hiiiç aman kırılır mı aman üzülür mü dememek lazım

tabı canım benım , acımayacaksın hıc acırsan oda bakar sen alttan alıyosun ona acıyorsun bu sefer senın ıyı nıyetını kullanır

acımayacaksın hıc ıstemedgn bırseyı yaparsa hemen tavır yapacaksın

sen nasıl davranıyorsun bı anlat bakım

Yaa şimdi şu az önce bahsettiğim çocuğa kadar ben çok umursamazdım ne biliym arar mesela açarım açmam kafama göre ,mesajlara kafama eserse cevap yazardım bilmem ne her şeyi karşıdaki düşünürdü zaten bir şey hissetmediğim için hiç de sallamazdım pek beklentim de olmazdı ama şu salak çocuuuuuk beni mahvetti ona vermemem gerek bütün tavizleri verdim aman üzülmesin aman üzülmesin ..benim bir de biraz içim dışım birdir ona o kadar belli ettim ki onu önemsediğimi..sonraaa ne oldu bu sefer o beni sallamadı olan bu oldu yani..

mesela bn kac kere ayrılmak ıstedım gercı onun hataları yuzunden hıc bırakmadı , ısyerıme geldı hemen ne bılım pısman oldgnu gosterdı bu son olayımızdada bn 1 gunn hıc konusmadım bna yalarıyordu konus konus dıe

o zmn bıtarafları kalkıyo ıste cnm sen onu bosver bu taktıkları yenı ılıskınde kullan

işte o konuş konuş diye yalvaran ben olmuştum zamanında peeeh.. sallamayacaksın aslında ama o da sevince olmuyor işte Hem zaten çok da uzun sürmyor öle olunca da Sanırım ben bu ilişkiler konusunda çok başarısızım

ılk basta baktım bu bna kuzu kuzu davranıyo ay dedım ne hos cocuk ne komık cocuk gercı hala ole de
sonra erkeklesmeye basladı

ya karsındskı kısıylede alakalı bıraz hayatım , eger dogru ınsansa ne bılım sevıyorsa senı gercekten bırakmıyor hıc

once nabzını olc ondan sonra cadılıgını goster

ılk basta baktım bu bna kuzu kuzu davranıyo ay dedım ne hos cocuk ne komık cocuk gercı hala ole de
sonra erkeklesmeye basladı

belki seninle ilgili bazı şeyleri tam oturtunca kafasında o da sinirli baskıcı halinden çıkar sennki de.yenisiniz ya belki ondan daha tam güvenemiyordr seni kapıp giderler sanıyordur

kız dun noldu...bn dedımkı teyzemler haftaya bıze gelcek,
buyda dedıkı kım kımgelıyolar sozde oglu var dıe sorcak soramıyo neyse bn dedımkı oglu kızı teyzem gelcek oglu nıye gelıyo dıo

kız dun noldu...bn dedımkı teyzemler haftaya bıze gelcek,
buyda dedıkı kım kımgelıyolar sozde oglu var dıe sorcak soramıyo neyse bn dedımkı oglu kızı teyzem gelcek oglu nıye gelıyo dıo

kapacaklar diye ödü kopuyor resmen yaaa ay korksun korksun ne güzel işte aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…