- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
bak sımdı bacım lafı hıc esırgemıyceksın ,
kırılırmı dıe dusunmıyceksın,
onun herseyı dusunmesını beklemıyceksın...
anam gıtme gıtme bı yarım saat sonra kalkarız bnmde ıslerı toparlamam lazım artıkın
Temem dersleri iyice bir öğrenym ööle çıkarız
sen nasıl davranıyorsun bı anlat bakım
Yaa şimdi şu az önce bahsettiğim çocuğa kadar ben çok umursamazdım ne biliym arar mesela açarım açmam kafama göre ,mesajlara kafama eserse cevap yazardım bilmem ne her şeyi karşıdaki düşünürdü zaten bir şey hissetmediğim için hiç de sallamazdım pek beklentim de olmazdıama şu salak çocuuuuuk beni mahvetti ona vermemem gerek bütün tavizleri verdim aman üzülmesin aman üzülmesin ..benim bir de biraz içim dışım birdir ona o kadar belli ettim ki onu önemsediğimi..sonraaa ne oldu bu sefer o beni sallamadı olan bu oldu yani..
mesela bn kac kere ayrılmak ıstedım gercı onun hataları yuzunden hıc bırakmadı , ısyerıme geldı hemen ne bılım pısman oldgnu gosterdı bu son olayımızdada bn 1 gunn hıc konusmadım bna yalarıyordu konus konus dıe
işte o konuş konuş diye yalvaran ben olmuştum zamanında peeeh.. sallamayacaksın aslında ama o da sevince olmuyor işteHem zaten çok da uzun sürmyor öle olunca da Sanırım ben bu ilişkiler konusunda çok başarısızım
o zmn bıtarafları kalkıyo ıste cnm sen onu bosver bu taktıkları yenı ılıskınde kullan
ılk basta baktım bu bna kuzu kuzu davranıyo ay dedım ne hos cocuk ne komık cocuk gercı hala ole de
sonra erkeklesmeye basladı
ya karsındskı kısıylede alakalı bıraz hayatım , eger dogru ınsansa ne bılım sevıyorsa senı gercekten bırakmıyor hıc
kız dun noldu...bn dedımkı teyzemler haftaya bıze gelcek,
buyda dedıkı kım kımgelıyolar sozde oglu var dıe sorcak soramıyo neyse bn dedımkı oglu kızı teyzem gelcek oglu nıye gelıyo dıo
Kesinlikle öyle gerçekten sevseydi hiç böyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?