Teşekkür ederim bundan sonra dediklerinizi deniyicem ama şimdiye kadar hep 2. Şans verdim ama 3 kere asla teklif etmedimTamam bulusalım diye anlastıgınız birine hadi bugun demeyin misal en az iki gün sonrasını sözleşin veya atıyorum yarın işim var sonraki gün müsaitsen görüşelim diyin
Biri sizi red ederse veya ekerse yine siz yazmayın bulusmak icin karsı taraftan bekleyin. Yazmıyorsa zaten bilinki görüşmek istemiyordur sizde uzak durun
Aaa neden ki işte bende bunu anlamıyorum
[/QUO eşimle bende anlam veremedik. Yani eşim cidden yoğundu 12 12 calisiyodu o ara yeni doğum yapmıştım adam iş harici ya uyuyo ya bebeğe yardım ediyordu. Ekstra bsye zamanimiz yoktu baya kötü bı donemdi. Onlarda farkındaydı durumun. Yani düşündük ama böyle bı durumda kırılmak yerine ben olsan anlayış gosterirdim.yok buna kirildiysada uzak kalsın yani.
2 yede gerek yokTeşekkür ederim bundan sonra dediklerinizi deniyicem ama şimdiye kadar hep 2. Şans verdim ama 3 kere asla teklif etmedim
Ben aslında direk kaybetmemek için cevap veriyorum olabilir böyle şeyler diye yumusatmak istiyorum2 yede gerek yok
Beni biri ekse cevap bile vermem ekme mesajına
Kendi farkedip telafi etsin diye beklerim
Olabilir ama samimi oldugunuz biriyle olabilirBen aslında direk kaybetmemek için cevap veriyorum olabilir böyle şeyler diye yumusatmak istiyorum
Galiba ben herkesi çok çabuk samimi buluyorum ama karşımdaki öyle degilOlabilir ama samimi oldugunuz biriyle olabilir
Uzak uzak kişilerle olunca direk istenmediginizi anlamanız lazım
Hem zaten gerçekten bahanesi olan emin olun sonradan telafi ediyor yaptıgını
İnanın suan instagram daki hikayelerime bakması beni o kadar raharsız ediyorki çıkarsam arkadaşlıktan benim arkamdan konusulur sacma olurOlabilir ama samimi oldugunuz biriyle olabilir
Uzak uzak kişilerle olunca direk istenmediginizi anlamanız lazım
Hem zaten gerçekten bahanesi olan emin olun sonradan telafi ediyor yaptıgını
Hikayelerini gizleyebilirsin görmesini istemedigin kişilerden :)İnanın suan instagram daki hikayelerime bakması beni o kadar raharsız ediyorki çıkarsam arkadaşlıktan benim arkamdan konusulur sacma olur
Biliyorum ama onla ortak 4 5 ark var onlarıda hepsini engellemem gerekHikayelerini gizleyebilirsin görmesini istemedigin kişilerden :)
Haklısınız ben de eskiden silerdim ama böyle hiç kimsem kalmıyor sonra kendimi değiştirip silme Mac istedim haklısınız ben de eskiden silerdim ama böyle hiç kimsem kalmıyor sonra silmedim kimseyiBen olsam silerim ya yok amcam gelecek yok kuzenim gelecek bu yalanlar bayatladı artık. Buluşmak istemiyorum diyemeyecek kadar vasat biriyle arkadaş olmamak büyük kayıp olmazdı benim için.
Tek bu kız değil böyle yapan herkesi bu şekilde kafama takıyorum çünkü çevremde kimse yok ben de iyi niyetli biriyim karşımdakinde neden bana böyle yaptığını anlayamıyorum bu yüzden önemsiyorum kafaya takıyorum enayi yerine konulmuş olarak düşünüyorum kendimi bu kızında tüm attığım durumları görmesi bunun gibilerin beni rahatsız ediyorYalnız siz bu kıza baya takmissiniz ve çok onemsiyorsunuz.hikayelerinize bakarsa baksın çok takiyorsunuz kafaniza
Aslında başıma ne geldi ise millet ne der düşüncesi yüzünden geldi bi sebebide bu çıkartmamınBen olsam silerim ya yok amcam gelecek yok kuzenim gelecek bu yalanlar bayatladı artık. Buluşmak istemiyorum diyemeyecek kadar vasat biriyle arkadaş olmamak büyük kayıp olmazdı benim için.
Aslında başıma ne geldi ise millet ne der düşüncesi yüzünden geldi bi sebebide bu çıkartmamın
Keşke sizin gibi olsam Haklısınız fazlalaştıkça dert artıyor ama sanırım benim sizin yakın arkadaşım dediğiniz gibi iyi arkadaşlarım da yok Bu yüzden çok yalnız hissediyorum sanırımÇok arkadaş iyi bir şey değildir dejenere eder insanı, çokluğun olduğu yerde dedikodu, kıskançlık tavan yapıyor
Lise çağlarında çok kalabalık bir guruba dahildim, insanlarla en çok sorunu o zaman yaşadım inan
Çalışmaya başladıktan sonra çok az kişiyle görüşür oldum, hep seçtim
İş hayatımda herkese güleryüzlü ama mesafeli oldum, öğlen yemeğinde sohbetten ileri götürmedim işi, şirket arkadaşlığı belli aktivitelerimiz oldu ama o kadar, 17 yıl aynı şirkette çalıştım, dertleşenler abla gibi yaklaşanlar çok olmuştur ama hep bir noktadan geride kalmalarını sağladım
Eşimin çevresi çok geniştir, eşli görüştüğümüz insanlar var ama biraraya geldiğimizde sohbet ederiz bunun haricinde eşleri ile özel diyaloglara girmem, hanımlar görüşsün denir ama cıkss kocası ile ilgili haber alma sistemi kuran kadınlara dahil olamadım hiç :))
Şimdi 42 yaşındayım, iyi arkadaş dediğim hayatımda 2 kişidir ve gayet yeterlidir, dolu dolu dostuz, görüşürüz, gezeriz, birbirimize gider geliriz , dertleşiriz, birbirimize destek veririz gayet iyidir böyle
Çevrenizde çok insan olabilir olmayadabilir mesele içsel mutluluk. Birilerine odaklı yaşarsanız mutlu olamazsınız aman kırılmasın aman hayatımdan gitmesin. Kendi kendinize mutlu olacağınız şeyler yapın. O zaman inanın size değer vermeyenler umrunuzda bile olmaz.Aslında başıma ne geldi ise millet ne der düşüncesi yüzünden geldi bi sebebide bu çıkartmamın
Haklısınız belkide kendi kendime mutlu olmayı bilmiyorum dur sevdiğim aktiviteleri yapmayı deneyeceğimÇevrenizde çok insan olabilir olmayadabilir mesele içsel mutluluk. Birilerine odaklı yaşarsanız mutlu olamazsınız aman kırılmasın aman hayatımdan gitmesin. Kendi kendinize mutlu olacağınız şeyler yapın. O zaman inanın size değer vermeyenler umrunuzda bile olmaz.
2 yede gerek yok
Beni biri ekse cevap bile vermem ekme mesajına
Kendi farkedip telafi etsin diye beklerim
Çok arkadaş iyi bir şey değildir dejenere eder insanı, çokluğun olduğu yerde dedikodu, kıskançlık tavan yapıyor
Lise çağlarında çok kalabalık bir guruba dahildim, insanlarla en çok sorunu o zaman yaşadım inan
Çalışmaya başladıktan sonra çok az kişiyle görüşür oldum, hep seçtim
İş hayatımda herkese güleryüzlü ama mesafeli oldum, öğlen yemeğinde sohbetten ileri götürmedim işi, şirket arkadaşlığı belli aktivitelerimiz oldu ama o kadar, 17 yıl aynı şirkette çalıştım, dertleşenler abla gibi yaklaşanlar çok olmuştur ama hep bir noktadan geride kalmalarını sağladım
Eşimin çevresi çok geniştir, eşli görüştüğümüz insanlar var ama biraraya geldiğimizde sohbet ederiz bunun haricinde eşleri ile özel diyaloglara girmem, hanımlar görüşsün denir ama cıkss kocası ile ilgili haber alma sistemi kuran kadınlara dahil olamadım hiç :))
Şimdi 42 yaşındayım, iyi arkadaş dediğim hayatımda 2 kişidir ve gayet yeterlidir, dolu dolu dostuz, görüşürüz, gezeriz, birbirimize gider geliriz , dertleşiriz, birbirimize destek veririz gayet iyidir böyle
Arkadaşlar az önce Instagram’a bir durum attım Bu kişi gördükten sonra kahveye gelsene yazmış kendi bürosuna çağırıyor ama sizce ne cevap veriyim şu ana kadar Bana verdiğiniz fikirlerden canım bugün işim var yarın ya da cuma günü görüşebiliriz demem gerekiyor gibi anladımÇevrenizde çok insan olabilir olmayadabilir mesele içsel mutluluk. Birilerine odaklı yaşarsanız mutlu olamazsınız aman kırılmasın aman hayatımdan gitmesin. Kendi kendinize mutlu olacağınız şeyler yapın. O zaman inanın size değer vermeyenler umrunuzda bile olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?