erkekler surekli bulusuyorlar.esimde bildigi icin nezaman gorustuklerini morali bozuluyor galiba.kabullenmis gibi gorunsede en ufak seyde yine bu konu cikiyor.hepsinin butun onemli gunlerine gittim.olumlerine dogumlarina ev gormelerine.benim onemli gunumde onlar piyasada yok.sonrada ben aramayjnca kabul etmeyince gozlerinde okadar kotuyumki.bazen ben bile uzuluyorum.naptim bunlara bh kadar diyeBaya sağılacak inek arıyorlar kendilerine. Esiniz samimi diye kafalar uyuşmuyorsa siz de samimi olmak sorunda değilsiniz.
Hem evinize de kabul etmeyin. O ne öyle dışarı çıkarlarken ses seda yok evde toplanilcagi zaman da sizin ev mesken..
Gobeginiz bir değil o insanlarla. Kocanıza bunu bir kabullendirtin. Buluşacaklar ise de erkekler tek başlarına ayrı buluşsunlar.
ortam cok sikici zaten.esimede uzuluyorum acaba ozeniyormudur diye.ama yillardir surekli eyliyorum benden kotusu yok.sanirim cocukluyum diyede boyle oluyorsiz mecbur değilisiniz herkese ayak uydurmaya siz annesiniz.boşverin konuşsunlar.onlar dedikodu yapmaya yer aramış resmen.hiç sevmem böyle gerkesiz insanları.
esimede nasil anlaticam bilmiyorum.konu acildimi ben kotu oluhorum.sen cocuklusun zahmet olmasin biz toplasip geliriz bile dediler.ozaman zahmet olmucak sankiMuhtemelen sizi 3 cocuklusunuz diye istemiyorlar. Ama sizin 3 cocugunuz varken size gelmeyi biliyorlar. Bence esine yanlis lanse etmişsin. Eger cocuklar yuzunden beni istemiyorlar deseydin esinin tavri da farklı olurdu.
bazen varya esimi bile birakip gitmeyi.dusunuyorum.kocalarida kendileri gibi dedikoducu.huzurumuz kaciyor bu konudaİstemediğim insanlarla görüşmem
Eşim bana bu konuda diretirsede kendi bilir
Dediğim gibi yakın olma mecburiyetinde değilsiniz. Aralarında bulunmaktan keyif almıyorsanız, ortam size sıkıcı geliyorsa görüşmemek hakkınız. Burda eşinize düşen de sizi bu konu için diken üstünde tutmamak, karariniza saygı duymak.erkekler surekli bulusuyorlar.esimde bildigi icin nezaman gorustuklerini morali bozuluyor galiba.kabullenmis gibi gorunsede en ufak seyde yine bu konu cikiyor.hepsinin butun onemli gunlerine gittim.olumlerine dogumlarina ev gormelerine.benim onemli gunumde onlar piyasada yok.sonrada ben aramayjnca kabul etmeyince gozlerinde okadar kotuyumki.bazen ben bile uzuluyorum.naptim bunlara bh kadar diye
simdi olay oyle bi duruma geldiki.hepsi iyiler bitek ben kotuyum.benimde agirima gidiyo artik.hepsine nekadar esimin hatirinada olsa guleeyuz gostermeye hizmetlenmeye calistim.hicbisey yapmayanlar kiymetli oldu suanBaya sağılacak inek arıyorlar kendilerine. Esiniz samimi diye kafalar uyuşmuyorsa siz de samimi olmak sorunda değilsiniz.
Hem evinize de kabul etmeyin. O ne öyle dışarı çıkarlarken ses seda yok evde toplanilcagi zaman da sizin ev mesken..
Gobeginiz bir değil o insanlarla. Kocanıza bunu bir kabullendirtin. Buluşacaklar ise de erkekler tek başlarına ayrı buluşsunlar.
Sen esine bastan yanlis lanse etmissin o yuzden. Esin seni istemediklerini kendini onlara sevdiremedigini düşünüyor sana kiziyor. Halbuki en basta çocukları one surseydin esin mecburen cocuklarini secekti sorumluluk senin ustunden kalkacakti. Esine bu saatten sonra nasil anlatilir bilmiyorum simdi sen ne soylesen ona bahane gibi gelecek.esimede nasil anlaticam bilmiyorum.konu acildimi ben kotu oluhorum.sen cocuklusun zahmet olmasin biz toplasip geliriz bile dediler.ozaman zahmet olmucak sanki
aynn diken uzerindeyim ben suan.esimde beni kotu goruyodur belki diye.arkadaslari icin canini verir.herseylerine kosarDediğim gibi yakın olma mecburiyetinde değilsiniz. Aralarında bulunmaktan keyif almıyorsanız, ortam size sıkıcı geliyorsa görüşmemek hakkınız. Burda eşinize düşen de sizi bu konu için diken üstünde tutmamak, karariniza saygı duymak.
Agzi laf yapan bencillerden korkulur o yuzden tutuluyor onlarin safında oluyorlar..zaten kadin kadinin dusmani geneldemerhaba arkadaslar.benim sorunum soyle.evlendigjmden beri bir sadic sorunudur gidiyor.esimin yillardir arkadaslari olan bir grup var.rrkekler gayet iyi anlasiyorlar.ama kadinlar arasinda surekli bir gerginlik var.surekli dengeler degusiyor.ikiuc kisi samimiyken bi bakmissin dusman olmuslar digerlerine donmusler.kimin kimle samimi oldugu heran degisiyor.agzi laf yapan bencil olanlar hep tutuluyor.bize gelincede esim ilk evlendigimiz zamanlarda hep bu grupla kaynasmami istedi.tamam ugrastjm ama frekanslar tutmayincada olmuyor.esim bazi zamanlar cok zorladi.gitmedigim zamanlar tepki gosterdi.tatli tatli mesafeli gorusmeye calistim ama olmadi.hep yemege kahvaltiya davet ettik gelecekleri zaman.cok fazla deger verdik.defalarca agirlamama ragmen bir kere sofralarina oturdugum olmamistir.esimin tepkilerine ragmen daha az gorusmeye basladim.ama bu bayanlar hic pesimizi birakmadi.ama surekli agirlamalar benim evimde.yok gozumde yokta bendr biyerlere gitmek kafa dagitmak istiyorum.herneyse suan bende 3 cocuk var.kendilerine watsap grubu kurdular.bitek ben yokum grupta.neden cunku ben cocukluyum.hep gorusuyorlar ama sonradan duyuyorum.bende bole olunca birkac haber verdiler oturmaya gelmek icin kabul etmedim vede bu suc oldu.bu bayanlarin gozunde ben cok kotuyum.kocalarina varana kadar dedikodumu yaptilar bizi x in karisi istemiyor diye.ama gelin gorunki esim bunlara ragmen bana tavirli.biyerlerde toplastiklarini duyunca bilmiyorum artik uzuluyormu yoksa kiziyormu tavri degisiyor.defalarca esimi aldim karsima konusmaya calistim ama olmadi.bende bosverdjm artik.maddi manevi cok somurulduk.esimin hatri icin cok fazla katlandim.ama artik coluk cocuk derken katlanamiyotum.bu konu yuzunden huzurumuzda kaciyo.bazen diyorumki cek git kizim esin alsin onlarin istedigi gibi birini.nasil davranicagimi sasirdim artik.zamaninda esimde beni cok fazla zorladigi icin doldum.tamamen keseyim iliskiyi desem olmuyo.kesmesem olmuyo
Bir kere 3 çocuğunuzla kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz ki zaten. Bence gerek yok böyle bencil insanlarla içli dışlı olmaya da.simdi olay oyle bi duruma geldiki.hepsi iyiler bitek ben kotuyum.benimde agirima gidiyo artik.hepsine nekadar esimin hatirinada olsa guleeyuz gostermeye hizmetlenmeye calistim.hicbisey yapmayanlar kiymetli oldu suan
bakiyorumda aralarinda en dedikoducusu evine kabul egmemek icin tele cvp vermeyeni suan el ustunde tutuluyor.hicbiseydrn haberim olmuyo sonrada sen bize katilmiyosun diye sitem ediyolar.ben bu kirginlikla zaten onlarla samimi olamam artikAgzi laf yapan bencillerden korkulur o yuzden tutuluyor onlarin safında oluyorlar..zaten kadin kadinin dusmani genelde
onlar ole bi.imaj ciziyolarki sanki esimi cok seviyolar ama ben esjmi onlardan kpparmaya calisiyomusum gibi.cok kotu bi.insan gibi gosteriyorlar beni.encok ona uzuluyorum.bazen esimede diyorum neden tepkini koymuyosun diyeBir kere 3 çocuğunuzla kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz ki zaten. Bence gerek yok böyle bencil insanlarla içli dışlı olmaya da.
bazen sirf cevresi yuzunden bosanayim gideyim diyorumnedense gözümde ufak tefek cinayetler canlandıboşver bulaşma kocanada ne diyim bilemedim insan sağıldığı yeri bile bile ister mi deve diken misali sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?