arkadas sorunu

bakiyorumda aralarinda en dedikoducusu evine kabul egmemek icin tele cvp vermeyeni suan el ustunde tutuluyor.hicbiseydrn haberim olmuyo sonrada sen bize katilmiyosun diye sitem ediyolar.ben bu kirginlikla zaten onlarla samimi olamam artik
Kacan kovalanir..seni aralarina alarak kendilerine benzetecekler..birilerini yanlarinda gorerek bundan güç aliyorlar

pardon ama esinize ne? bi kadin grubuyla gorus diye erkek baski yapar mi yaw? o nedemekmis oyle.

Ama çok saçma bu..
İnsan eşine arkadaşının hanımıyla görüşmüyor diye trip atar mı ya. Annesiyle bile görüşmesen laf etmeye hakkı yok. Herkes herkesi sevmek zorunda değil.

Eşinizin düşüncesi çok afedersiniz ama çok saçmaa. Anlaşmak zorunda değilsiniz ki. Bide tabiki haklısınız hep sizin evinizde toplanmaları falan kullanıyolarmış gibi. Kabul etmemekle iyi yapmışsınız ben olsam bende öyle yapardım.
Arkadaşlık tamam iyi güzel ama sizi anlaşmanız için zorlaması çok saçma geldi.

Yeri geliyor akrabayla anlaşılmıyor gorusulmuyor mecburiyetiniz yok. Esinizede kesin tvrinizi koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…