Eee yani?
Deri elbise file çorap kırmızı ayakkabı nevarmış bunlarda
Kelepçede normal
Fantazi yapmış paylaşmışta siz cinselliğe öğğ olarak bakıyosanız seksten hoşlanmıyorum diyin
Nasil bir arkadas bu! Maasallah tum ozelini dokmus ortaya.
Madem arkadasligini kesmek istemiyorsun özelin sen de kalsin arkadasim benim midem almiyor dersin olur biter.
Yahu 10 yillik evliyim boyle fantazim olmadi benim, icim mi gecmis benim
Sorunları var ve bu şekilde anlatarak rahatlıyor. Ama size zarar veriyor anlaşılan yaşadıklarını kendi bilir seks hayatını açık açık anlatanlara bende sinir olurum sanki soran var. Açık açık şöyle istersen ama bence sen o kızdan soğumuşsun söylesende eskisi gibi olmayacak. Arasın açma cevap verme hiç görmezden gel vazgeçer elbet
"bana ne senin özel hayatından ya ben sana kocamla nasıl seviştiğimi anlatıyor muyum insanın kendisine saygısı olur" deyin madem.
Arkadaşlık mevzularını nasıl kendinize dert edebiliyorsunuz anlamıyorum,çok mu vazgeçilmez,onsuz nefes alamayacak durumda mısınız -hayır-,o zaman çözüm net konuşmayın görüşmeyin.
He bana kalirsa kızın anlattıkları bu kadar dert edilecek mevzu değil,size dertse görüşememek makul.
Bir insanın diğerine (erkek ya da kadın farketmez) cinsel hayatını bu derece ifşa etmesi bana abesle iştigal geliyor.
Bunlar iki kişi arasında yaşanan şeyler. Üçüncü kişi niye dinlesin?
Zaman zaman burada da kadınlar detayın dibine vuruyor. Kendi adıma tiksiniyorum.
Ben hak verdim size.
Anlatmak istediğim bu zaten. Ben kimse ile özel hayatımı paylaşmıyorum. Bir sıkıntım olur,bir problem olur evet derdimi anlatabileceğim kısıtlı insanlar var ve detay da vermem bu derecede. Bagsettiğimiz şey iki kişinin arasında geçen birşey. Merak ediyor olsak veya paylaşılacak birşey olsa video atsın daha kolay olurdu yani hem yormazdı kendini. Bana çok saçma geliyor bu işler bu kadar rahatlıkla anlatılmamalı. Şeker tanga nın ayrıntısını yazmadım bile. Siz düşünün hani! Ne gerek var ki anlayamıyorum bu tür insanları. ve bu insanlar karşısındakinin rahatsız olup olmayacağını bile düşünmüyor. Yahu ben hamileyim bebek bekliyorum ve dertlerim çok çok başka. Bu demek değil ki cinsellik yaşamıyorum. Ama bunu dillendirmek çok yanlış bana göre.
Bir başkasının cinsel hayatını neden merak edelim ki?
İbadet de gizli muhabbet de. İnsanlarda haya kalmamış ki ben geniş düşünen biriyim. Bu mevzu bana bile batar.
Gırgır fantazimin yanına bir yenisini ekledim arkadaşınızın sayesindeşeker tanga
yurt dışı sitelerinde varmış dediğine göre..Gırgır fantazimin yanına bir yenisini ekledim arkadaşınızın sayesinde
Benimde hayatımda öyle insanlar oldu inanın büyük bir yükmüş hepsini sildim hafifledim. Kimse sizden değerli değil. O tiplere bak bu yanlış şu şöyle diye laf anlatmaya gerek yok hep onlar haklıdır sorun sizdedir. Bkz hemen hamileliğinize vurmuş size atmış. Açık açık engeler misin bilemedim ama ben kurtulmak için numaramı bile değiştirirdim :)İnan her türlü yolu da denedim. Evet sorunlarının olduğunun farkındayım ben onu anladığım zaman farkı bir şekilde yanında olmaya çalışarak da konuştum ama ters tepti ve mutlu olduğunu kendisinin hiç bir sorunu olmadığını hatta hayatında ilk defa bu denli mutlu olduğunu söyledi. Bende saygı duydum ve daha da birşey söylemedim. . Açıkçası her türlü yanında oldum bu zamana kadar. Üzülmesini hiç istemem ama zıvanadan çıktığı için çok soğudum. Ben birşey paylaşmaz hale geldim zaten uzun zamandır..
Bu neymiş diye baktım da Türkiye'de de varyurt dışı sitelerinde varmış dediğine göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?