"Arkadaş"

Düşündüklerini rahatsız olduğun noktaları açık açık söylemezsen böyle devam eder çözemezsin.

Bu arada şeker tanga deyince benim için ciddiyet yerle bir oldu

Hahahaha nedendir bilemiyorum ama komik geldi bana guldum arkadasiniza
Tabii siz rahatsiz olmussunuz o ayri,hakli da olabilirsiniz herkes bu kadar ozel seyden hoslanmaz.

Arkadasiniza deyin ki, bir sevismek icin bunca emege gerek yok, millet dizleri pörtlemis pazen pacali ev donuyla kocasini karsilayip birlikte oluyor,kocalar da gayet memnun zaar

İstek mistek kalmaz. Bak simdi benim midem bulandiiyi ki erkek degilim

Tamam kızım yeni sevgiline sor hoşuna gidip gitmediğini aman cnm bana ne anlatıyorsun de gülerek.

Aksine topluluk içinde elele tutuşurken sarilirken bile dikkat ederim,kaldı ki herhangi birine özel hayatimdan bahsetmek. Bana bahsedilince rahatsız oluyorsam keserim,olmuyorsam dinler muzurluk yaparım,beni dert etmeyin siz:)

Engellemem de mesafemi koyarım.. engellemek çok ağır olur işte üzülürüm çünkü bana senden başka kimsem yok diyor. Ama mecur zaten mesafeli olucam çünkü artık saçma sapan şeylerle uğraşacak vaktim olmayacak. En güzeli silip görüşmemek evet ama onu da yapamıyorum geçmişden dolayı malesef..

Düşündüklerini rahatsız olduğun noktaları açık açık söylemezsen böyle devam eder çözemezsin.

Bu arada şeker tanga deyince benim için ciddiyet yerle bir oldu

Hahahahhahaha
Çok cahil kalmışım bende neler varmış dedim:))
Bir daha konu açarsa kesinlikle açık açık konuşucam..

Ya açıkçası yaptıkları değil beni rahatsız eden,çok fazla özele girmesi beni sinirlendirdi. Detay vermedim yazarken ama her adımı anlatarak ilerledi.. sanki filmi bizzat izlemiş gibi oldum yani :))

10 da oksa 20 de olsa ilişkiyi kesin bakın yarıb bir gün bebeğiniz olacak büyük ihtimal bebek yoklamasınada gelir bu yapışık sakın bebeği gmstermeyin dokundurtmayın bebek hisseder negatif enerjiyi ta benim midem bulandı !!!

Senden başka arkadaşı yoksa seninle arkadaşlığını korumak için o da birşeyler yapmalı. Ama sen fedakâr davranmak istiyorsan sana kalmış tabi

Farklı şehirlerde oturuyoruz.. öyle bir durumda zaten ev kalabalık der geçiştirmeyi düşünüyorum. Ki o zamana kadar da ben mesafemi koymuş olurum..

E siz neden böyle ayrıntı vermeye gerek duydunuz? Ben sizin arkadaşınızın akşam kelepçeyle bdsm fantezisi yapacağını ya da şekerli tangayla oral seks hayalleri olduğunu bilmek zorunda mıyım mesela?

Arkadaşım cinsel hayatının tüm ayrıntılarını anlatıyor ve bu beni rahatsız ediyor yazdığınızda anlaşılmıyor mu konunuz yeterince?

Senden başka arkadaşı yoksa seninle arkadaşlığını korumak için o da birşeyler yapmalı. Ama sen fedakâr davranmak istiyorsan sana kalmış tabi

Hayır daha fazla fedakar davranmayı düşünmüyorum.. ben bu kıza yaptıklarımı kız kardeşime bile yapmadım. Benim en zor anımda en kötü günlerimde anlattıklarımı gidip eski erkek arkadaşıma dahi anlatmış. Ben o zaman sorunlarım olduğundan dolayı çok üzerine düşmedim düşemedim sanırım.. ve görüşmeye devam ettim. Tabi bişey anlatmamaya başladım haliyle. Sadece sohbet edecek biri olarak görmeye başladım.. bir sürü şey yaptım daha fazlasını yapmicam yavaş yavaş mesafemi koyarak ilerlemeyi düşünüyorum..

Hayır fazla ayrıntı vermedim,tam tersine çoook kısaltarak ve detaya girmeden yazdım. Kaldı ki konudan rahatsızsanız çıkabilirsiniz konudan

Sana son birşey diyeyim canım aynısını yaşadım ve çok değer verdiğim için bende aman sevgilisinden ayrıldı ailesiyle sorunları var seslenmeyeyim dedim bana yaptığı satışı ona konduramadığım için kendimce bahane bulmuşum. Şimdi çok üzülüyorum şimdiki aklım olsa hesabını sorar haddini bildirir süründürürdüm. Sen yöntemin içine sindiyse devam et inandığın şeyde daha başarılı olursun

Evet şimdi diyorum ki keşke o an duyduğumda tepkimi koysaydım. Neden koymadım bende anlamış değilim. Ama kesinlikle ve kesinlikle hayatımdan uzaklaştırıcak yavaş yavaş.. bunu çoktan hak etmişti ben erteledim sorunlarından dolayı..

Böyle bi arkadaşa gerek yok bence, 11 yıl ne ki.. görüşme bence uzak dur, istediği fanteziyi yapıyorsa yapsın da bu kadar detaylı anlatmak ne.. normal değil..

Böyle bi arkadaşa gerek yok bence, 11 yıl ne ki.. görüşme bence uzak dur, istediği fanteziyi yapıyorsa yapsın da bu kadar detaylı anlatmak ne.. normal değil..

İstediğini yapsın tabi ki. Yaşadıklarını mutlu olduğu gibi yaşamalı. Sadece detaylardan böğ geldi.. en ufak ayrıntıya kadar anlatması iğrendirici malesef.
Ben o tanımadığım adamın özel hayatını bilmek zorunda değilim kaldı ki ona karşı da saygısızlık diye düşünüyorum.

Arkadaslogindan memnun degilseniz iletisimi kesin, engelleyin. Yillarin ne onemi var ki?

Arkadaslogindan memnun degilseniz iletisimi kesin, engelleyin. Yillarin ne onemi var ki?

Hatır,belki yaşanmışlık.. belki de benim karakterim böyle kolay insan silemiyorum tamamen. Mesafemi koyucam yavaş yavaş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…