Nokta, virgül parayla satılmıyor . Lütfen kullanın ki konunuz tam anlaşılsın.Simdi az once bi konuda birinin arkadas uzerinden mesaj acip fikirler aldilar bende fikir almak istedim simdi ben hamileyken bebegim rahatsizligi vardi surekli hastalik cikiyordu bende tansiyin seker vs gibisinden ee normal ne kadarda birilerine anlatirsam hep kötüydüm bebegim icin kaybedecektim doktorlar hazirlan diodu bende herseyimi anlatıyordum bigun bana bebegi aldirsana dedi bu kadar hastalik çekmezsin bende tepki gosterince dahada sildim onu hayatimdan cunku hem bu diyna hem diger dunyami bi kisi bana yak diodu ama simdide surekli yaziyor ben yazmadigim halde ne yapmaliyim bilemiyorum surekli yaziyor kac gun yazmasada yine yaziyor fikirlerinize ihtiyacim var
Anne misiniz bilemiyorum ama anne olanlar beni daha iyi anlar bir insan ki evladinizin canini alin derse bir anne olarak daha cok tepki vermek lazim tesekkur ederim benim burda silip silmeme gibi fikirlere ihtiyacim vardi ne yapmaliyim konusundaAldır dedi diye mi sildiniz arkadaşınızı
E arkadaşınızın ağzından çıkan söz ayet
hükmünde değil ya. Istemezseniz aldırmazsınız. Bu kadar yüksek tepkilere gerek yok.
Abartmayın bence.
Yani noktanin virgule ihtiyac oldugunun fakrinda degildim sagolun yinedeNokta, virgül parayla satılmıyor . Lütfen kullanın ki konunuz tam anlaşılsın.
Nokta, virgüle ihtiyaç duymuyor. Yanlış anladınız.Yani noktanin virgule ihtiyac oldugunun fakrinda degildim sagolun yinede
Ayyy valla cok guldum sagolun yani virgul nokta olmadan birsey anlasilmiyor mu yada anlamiyor mu insanlar yani fikir almak isterken bunu kast etmemiştimNokta, virgüle ihtiyaç duymuyor. Yanlış anladınız.
Konu genel manada noktalama işaretlerine ihtiyaç duyuyor.
Noktalama işaretleri konunun içeriğini değiştiriyor .
Kadın doktora ne zaman geleceğini sordu?
Kadın, doktora ne zaman geleceğini sordu?
Iki cümle yazdım. Fakat virgül cümlelerin anlamını değiştirmiş ya. Arkadaş ondan bahsediyor.
Annemisiniz! diye sorarak bence arkadaşınız dan da alt kalır yanınız yok.surekli anlatınca arkadasiniz da çok dert yanmaniza istinaden bı yorum yapmış ve siz abartmissiniz böyle bir düşüncem yok diyip konuyu kapatabilirdiniz.Bence siz herşeyi bu kadar anlatmayın fikirlerine açık degilsenizAnne misiniz bilemiyorum ama anne olanlar beni daha iyi anlar bir insan ki evladinizin canini alin derse bir anne olarak daha cok tepki vermek lazim tesekkur ederim benim burda silip silmeme gibi fikirlere ihtiyacim vardi ne yapmaliyim konusunda
Ya mantiken anne olan bir insan baska bir insana evladının canini al demez dimi ya senin cocugunun olmasini istemiyor kiskancligindan yada baska bi sebep sanki cok dusundugu icin mi yani ben buna anlam veremiyorum tepkim gayet normal benceTepkiniz bana da abartı geldi. Siz kürtaja karşı olabilirsiniz ama olmayan insanlar var işte. Söylemiş geçmiş alnınıza silah dayanmadı ya.
Tepkiniz bana da abartı geldi. Siz kürtaja karşı olabilirsiniz ama olmayan insanlar var işte. Söylemiş geçmiş alnınıza silah dayanmadı ya.
Sağ olasın bal böceğim.Ben bu yoruma katılıyorum.
Ayyy valla cok guldum sagolun yani virgul nokta olmadan birsey anlasilmiyor mu yada anlamiyor mu insanlar yani fikir almak isterken bunu kast etmemiştim
Anne olan biri bunu karsi tarafa fikir olarak sunar mi yada gececek bu gunler diye avutur mu hamileligin psikolojikmen ne kadar farklı olduğunu kimse bilmiyor mu bide soz konusu evlatsaAnnemisiniz! diye sorarak bence arkadaşınız dan da alt kalır yanınız yok.surekli anlatınca arkadasiniz da çok dert yanmaniza istinaden bı yorum yapmış ve siz abartmissiniz böyle bir düşüncem yok diyip konuyu kapatabilirdiniz.Bence siz herşeyi bu kadar anlatmayın fikirlerine açık degilseniz
Anne olan biri çocuğun ne kadar zor olduğunu da bilip söyleyebilir bence.Ya mantiken anne olan bir insan baska bir insana evladının canini al demez dimi ya senin cocugunun olmasini istemiyor kiskancligindan yada baska bi sebep sanki cok dusundugu icin mi yani ben buna anlam veremiyorum tepkim gayet normal bence
Siz bence gidin ogrencilerinize anlatin burasi okul degil siz yazdiklarimdan noktalama ve virgulu bulmak istiyorsaniz baksa sayfada arayin bence anlamayan cevap vermez olur biter cevap vermek zorunda degil kimse sizde oyleNoktalama işaretleri hobi olarak kullanılmıyor. Noktalama yokken konunun içeriği anlaşılmıyor .
Ben öğretmenim. Sizin gibi yazan öğrenciler nedeniyle alışkınım da konuyu anladım. Ama bilmeyen yadırgar.
Noktalamanın önemini anlamayip çok gülmenize şaşırmadım. Neye güldüğunuze, sizi güldürebilen şeyin içeriğine tekrar bakmanızı öneririm.
Iyi forumlar.
mızmızlanmanızdan bıkıp bu kadar sorun yapıyorsan git aldır diyerek sizi başından savmak istemiş olabilir. ben problemli olanı siz olarak görüyorumAnne misiniz bilemiyorum ama anne olanlar beni daha iyi anlar bir insan ki evladinizin canini alin derse bir anne olarak daha cok tepki vermek lazim tesekkur ederim benim burda silip silmeme gibi fikirlere ihtiyacim vardi ne yapmaliyim konusunda
Bende burdaki cogu insana normal gelmedigi icin tepkim sasiriyorumAnne olan biri çocuğun ne kadar zor olduğunu da bilip söyleyebilir bence.Yok çocuğum olmasın istiyor yok kıskanıyor diyorsanız bu arkadaş dediğiniz insanda buna benzer şeyleri daha önce sezmişsiniz demek ki derim. Size göre normal işte bakın buradaki çoğu insana da normal gelmedi tepkiniz...
Şaşırmayın herkes kürtaj konusunda sizin kadar hassas olmayabilir. Bir de altı üstü fikir sunmuş yani.Bende burdaki cogu insana normal gelmedigi icin tepkim sasiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?