Arkadas

Anne misiniz bilemiyorum ama anne olanlar beni daha iyi anlar bir insan ki evladinizin canini alin derse bir anne olarak daha cok tepki vermek lazim tesekkur ederim benim burda silip silmeme gibi fikirlere ihtiyacim vardi ne yapmaliyim konusunda

Ben anneyim. Çok zorlu bir hamilelik geçirdim aylarca yatmak zorunda kaldım. Bana da bebeği aldırmayı düşünmez misin diyenler oldu, büyük bir tepki vermedim. Neden vereyim? Aldır dediler diye aldırdım mı? Kötülüğünden değil beni düşündükleri için söylediler. Hayır dedim kapandı konu. O kadar anlaşılmaz yazmışsınız ki derdinizin ne olduğu anlaşılmıyor konuda. Biraz noktalama işareti mi kullanmayı deneseniz?

Anne olan biri bunu karsi tarafa fikir olarak sunar mi yada gececek bu gunler diye avutur mu hamileligin psikolojikmen ne kadar farklı olduğunu kimse bilmiyor mu bide soz konusu evlatsa
Bende iki çocuk annesiyim rabbim bağışlasın inşallah.Ama siz fazla beklenti icndesiniz rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ama kimse sizi 9 ay avutmak zorunda değil bir çok kez anlattiysaniz arkadaşınız da böyle bir yapmıştır kaldı ki kolunuzdan tutup aldırmaya götürmemis siz fazla hassassiniz sanırım duymak istediklerinizi duyamayinca bozulmussunuz.Esiniz anneniz size böyle bi yorum yapsa onları da mı sileceksiniz herkes ama herkes yorum yapar konusuruz sizde fikrinizi söyler konuyu kapatırsanız

bebegim oldugu icin belki bu tepkim bu kadardir bu sahsa karsi sagolun yinede

Ayyy valla cok guldum sagolun yani virgul nokta olmadan birsey anlasilmiyor mu yada anlamiyor mu insanlar yani fikir almak isterken bunu kast etmemiştim

Valla ben okumakta ve anlamakta zorlandım, okumadım, anlamadım.

Ama yorumlardan anladığım kadarı ile arkadaşınız kürtaj önermiş. Ben olsam bozulurdum, genel olarak hayatıma müdahale edilmesini sevmem. Sadece çok yakın olduğum insanların fikrini alırım.

Yani ben evlat konusunda kimsenin fikrini almam yakinda olsa benim cozemedigim karsi tarafinda anne oldugu halde bunu soyleyebilmesi cok tuhaf ve tepkim burdaki insanlara fazla geliyor buraya yazmamin amacida fikir sahibi olmak silmem normal mi bu kisiyi neyse sagolun

Böyle şeylerden arkadaşlık bitiriyorsanız bitirin. Bunu için buraya konu açmanız garip. Bir de insanları burda da haşlıyorsunuz!

Hayırdir bu özgüven nerden geliyor?

Ne fikre, ne zikre açık değilseniz insanlarla dialog kurma çabanız neden?

Anne olmayanların sizi anlamayacağını düşünüyorsunuz sanırım, ama kürtaj olanlarda bir anne sonuçta babalar olmuyor kürtaj değilmi... Arkadaşınızın sizin bebek sahibi olmanızı istemediğini düşünüyorsanız zaten sizde iyi niyetli biri değilsiniz bence... Sadece kendince doğumdan sonra yaşayacağınız sorunları düşünerek fikrini söylemiş... Hasta olarak dünyaya gelecek olan bir bebek için üzülmüş endişelenmiş olabilir ama sizi kıskandığını düşünmüyorum

Yani bi insan ne yaptin hastaneye gittin mi diye sorarsa cevap vermem mizmizlanmam anlamina gelmez bak bu dedigin olabilir iste tesekkurler
surekli hastalik cikiyordu bende tansiyin seker vs gibisinden ee normal ne kadarda birilerine anlatirsam hep kötüydüm bebegim icin kaybedecektim doktorlar hazirlan diodu bende herseyimi anlatıyordum
Kendiniz burada yazmışsınız sürekli anlattığınızı. Sordu da söyledim yazmamışsınız. Gayette sıkıntılarınızı rutin olarak anlattığınız anlaşılıyor yazınızdan. Ya cümle kurmayı bilmiyorsunuz ya da işinize göre evirip çeviriyorsunuz

insanların verdiği fikir sizi bu denli rahatsız ediyorsa sormayın anlatmayın o zaman, ya da bu konuda hassassanız o arkadaşınıza birşey anlatmazsınız olur biter
genel olarak sivri bir diliniz var size kötü birşey demeyene bile sanki kötü birşey demiş gibi davranıyorsunuz yorumlara bakınca gördüm. biraz daha sakin olun, anne olan anlar diye birşey yok doğurup çöpe atan da var ona bakarsak ... ne alaka yani konuya herkes düşüncesini yazar sen küçüksün git anne değilsin anlayamazsın vs diyemezsiniz.

ben anneyim biri bana aldır çocuğunu derse benim bileceğim iş der geçerim bu kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…