- 30 Mart 2021
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 24
- 38
- 31
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Diğerleride hiç sormamismi bu arkadaşımız nerde diye.ayip etmislerKizlar merhaba.Bir arkadaş grubumuz var WhatsAppta. Birinin oğlunun doğum günü vardı gruptaki herkesi çağırmış bir beni cagirmamis. Birde gruba atıldı bütün fotoğraflar. Çok sinir oldum. Sizce gruptan cikmalimiyim
Çok ayıp etmişler. Ben olsam gruptan çıkmam ama sessize alır bir daha bakmazdım mesajlara.Kizlar merhaba.Bir arkadaş grubumuz var WhatsAppta. Birinin oğlunun doğum günü vardı gruptaki herkesi çağırmış bir beni cagirmamis. Birde gruba atıldı bütün fotoğraflar. Çok sinir oldum. Sizce gruptan cikmalimiyim
Çıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorumÇıkın tabi. Nispet yapar gibi çok ayıp etmişler
Görünürseniz de 1 2 gün konuşulur sonra unutulur.Çıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorum
Bu şekilde iletişimsizce direkt gruptan çıkarsanız kimse bir şey anlamaz. Ve kendi kendinize trip yapıyo gibi olursunuz. Neden çağrılmadığınızı sorup ona göre aksiyon alın derim.Çıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorum
Evet böyle yapın bence8 kişi falan mahalleden arkadaşlar. Bir ben yokum ya ona takıldım şimdi gruptan çıksam çok umursuyor gibi görünucem. Bir ben yokum yazayım mi gülerek napayım bilemedim
Bu şekilde iletişimsizce kendi kendinize gruptan çıkarsanız kimse bir şey anlamaz. Ve kendi kendinize trip yapıyo gibi olursunuz. Neden çağrılmadığınızı sorup ona göre aksiyon alın derim.
Yazdim bakalım ne diyecekler çok merak ediyorumBu şekilde iletişimsizce direkt gruptan çıkarsanız kimse bir şey anlamaz. Ve kendi kendinize trip yapıyo gibi olursunuz. Neden çağrılmadığınızı sorup ona göre aksiyon alın derim.
Evet böyle yapın bence
Biz deYazdim bakalım ne diyecekler çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?