- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Bence se öyle görünür sessize alın hiç konuşmayın olay soğusun çıkarsınız gruptanÇıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorum
ben olsam gruptan çıkmazdım fotograflara da ay ne güzel çıkmışsınız falan yazardım :)) hem onlara umrumda değil mesajı vermiş olursunuz, sonra da o gruba asla cevap vermezdimKizlar merhaba.Bir arkadaş grubumuz var WhatsAppta. Birinin oğlunun doğum günü vardı gruptaki herkesi çağırmış bir beni cagirmamis. Birde gruba atıldı bütün fotoğraflar. Çok sinir oldum. Sizce gruptan cikmalimiyim
Ayni gruptan, falanca gün çocuğumun doğum günü kutlamasi var hepiniz davetlisiniz diye haber verebilirdi herkese. Özelden yazmasina gerek yok ki. Bile bile davet etmemiş demek ki. Yokluğunu da kimse farketmemiş.kaç kişilik bir grup ki bu?
çok kalabalıksa atlamış olabilir doğum gününü yapan kişi.
Üstüne resim atmışlar gruba çok ayıp gerçekten. Çıkın tabi.Kizlar merhaba.Bir arkadaş grubumuz var WhatsAppta. Birinin oğlunun doğum günü vardı gruptaki herkesi çağırmış bir beni cagirmamis. Birde gruba atıldı bütün fotoğraflar. Çok sinir oldum. Sizce gruptan cikmalimiyim
Bence yapılanın kendinize saygısızlık olduğunu bu grupta kalmanın artik önemi olmadığını söyleyip çıkın..bir yanlış anlaşılma olduysa size dönüş yapılır zatenKizlar merhaba.Bir arkadaş grubumuz var WhatsAppta. Birinin oğlunun doğum günü vardı gruptaki herkesi çağırmış bir beni cagirmamis. Birde gruba atıldı bütün fotoğraflar. Çok sinir oldum. Sizce gruptan cikmalimiyim
Kim olsa bozulur buna. Kafanıza taktığınızı göstermez ki bu tepkinizi koyun benceÇıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorum
Fark etmez nasıl göründüğü bence, konu başlığınız arkadaş, konunun içinde arkadaş yok hepsi yılan bunların beÇıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorum
Kizlar merhaba.Bir arkadaş grubumuz var WhatsAppta. Birinin oğlunun doğum günü vardı gruptaki herkesi çağırmış bir beni cagirmamis. Birde gruba atıldı bütün fotoğraflar. Çok sinir oldum. Sizce gruptan cikmalimiyim
Cik direk yada diger arkadaslara soyle beni cavirmadi falan de bKalim onlar ne diyecek ?8 kişi falan mahalleden arkadaşlar. Bir ben yokum ya ona takıldım şimdi gruptan çıksam çok umursuyor gibi görünucem. Bir ben yokum yazayım mi gülerek napayım bilemedim
Çıkmayın ama hiçbir şey de yazmayın, olanları hiiiccc takmamis gibi tepkisiz kalmak bazen karşı tarafı daha da çıldırtır, deneyinÇıkarsam da çok takıyor gibi görünür muyum ondan çekiniyorum
Ayni gruptan, falanca gün çocuğumun doğum günü kutlamasi var hepiniz davetlisiniz diye haber verebilirdi herkese. Özelden yazmasina gerek yok ki. Bile bile davet etmemiş demek ki. Yokluğunu da kimse farketmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?