Arkadaşı olmayanlar buraya.

yalnız değilmişim demekki!

nasıl yani basbayagı arkadasım olamaz ole ınsan bana sormak yerıne benım yazılarımı okuyor bu nedır arkadas dedıgın dost dedıgın boyle olmaz arkandan fesatlık dusunmez florıııııııı duy senı artık takmıyorum umursamıyorum :umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

arkadaşım çok ama hepsinin burnu kaf dagından bana uymaz kendini begenmişlik.oyüzden benimde arkdaşım yok.

geçenlerde şeytan dürttü kalktık arkadasımla falcıya daha dogrusu medyuma gittik (günah oldugu için gitmem) neyse falcı adam demez mi kendinize yakın gördüğünüz bir kaç arkadasınız var ama bunlardan su özellikte olan ve isminin belirli kısmını söyledi bu kişiden uzak durun size kin biliyor içten içe,yanına bile yaklaşmayın dedi :1ninca:zaten arkadasım diyebilecegim 3 kişi idi bu falcı da beni mi buldu içime şüphe düşürdübenneyaptımki

üniversiteye başladığımda bir kişi ile çok yakın arkadaş olmuştum resmen beni bir güzel kullanıp sonra selamı sabahı kesti(işi bitti ya)
, tekrar yanaşmayı denedi ama hiç yüz vermedim ..
sonraki yıl sınıftan başka biriyle yakınlaştım ve 2 yıl boyunca en iyi arkadasım , dostum oldu. yazın kardeşinin üniversite kaydı için birkaç gün konuşmadığım insanda kalmış ve döndüğüne bana çok farklı davrandı sonunda kavga ettik,
,benim hiç hoşuma gitmeyen bir fotoğrafımı buldu bana sildiğini söylediği halde yurtta tanıdığım tanımadığım herkesle arkamdan dalga geçmiş , üstelik özür bile dilemedi ..
sevgilimden ayrılsam bu kadar üzülmezdim öyle değersiz hissediyordum ki kendimi ,,
Allaha bin şükür yıllardır devamlı görüştüğüm bir dostum var başka da kimseye selam bile veremiyorum , güvenemiyorum ,başka arkadaşım olmasını bile istemiyorum .. tekrar aynı şeyi yaşarım diye uzak kalıyorum insanlara..
eskiden bu durum beni çok üzerdi ama artık hiçkimseyi çekemediğimi farkettim,ne kadar az insanla muhatap olursam o kadar iyi gibi geliyor, tebrik ediyorum beni bu hale getirdiler ..
adam gibi bir kaç tane dostunuz olsun başkasına gerek yok , arkadaşım dediğiniz bazı insanlar düşmandan bile daha kötü olabiliyor ..

falcılar geleceği bilemez ama şimdiki zamanı çok da iyi bilebiliyorlar , iyi saatte olsunlar sayesinde :) , biri bana sarışın bi arkadaşın arkadaşın sinsi planlar peşinde demişti , zaten kim olduğunu biliyordum ve uzak duruyordum...
:jeyyar:

çıkarcı olmayan ,derdimle dertlenen ,her an yanımda olaabilecek bir arkdasa ihtiyacım cok var.. :S cevrem kıskanclarla dolu .. dolayısıla ne dostum ne ardsım var.. nişanlım diyor ben varım ..bir hatunla bir erkek bir degil ki.

benim bitane var ama benden uzakta oturuyor ayda yılda bir geliyoruz yan yana buralarda gezebilicem derletlerşicem arkadaşım yok

var amaa hepsi boş gerçek dostum olmasını çook ısterdımm kardeşim gibi ollurdu.

ayy kızlar benim arkadaşım yok valah öyle insanlar goruyorumkı etrafımda olmazsa daha iyi

dün basıma cok tuaf bir iş geldi bana kardesim kardesim deyip duran kız arkadası ile ilgili sorunlarını anlatan bir erkek arkadasım varDI neyse (kızla ayrıldı) dün konusuyoruz bana senden cok hoslanıyorum seni aklımdan cıkaramıyorum dedi:1shok:aramızda bir şeyler olabilir mi diye sordu ben tabiki olamaz dedim kestirip attım.Ben yinede kız arkadasınla ayrıldığınz için kafan karısık beni kendine yakın buldugun için böyle hissetmişsindir dedim iyi niyetimle.hayır ben eminim kendimden dedi ama sonra tamam o zaman simorgh bundan sonra benim kardesimsin dedi-tatlicadiarzu-yüzsüz bu gün gelmiş bana hiç bir şey olmamıs gibi konusmak istiyor..resmen dalga geciyor.sinirden kudurdum valla..sonuc olarak onun yüzünden kaldım bugün ki vizedenÇok üzgünüm çoook

simdi gelde böyleleri ile arkadas ol

yeldacım ben arkadaşın olurum..benımde arkdasım yok nasılsa.

ayyyy bana gına geldi artık arkadaş falan istemiyorum ...........kimsenin gönlünü yapamıcam artık benim gönlümü yapan mı var ki?elalemden önce onlar sokuyo lafı ben şahsen uğraşamıycam artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…