ay ne iyi olur valla kendimi okadar yanlız hissediyorumki depresyona giricem yakındayeldacım ben arkadaşın olurum..benımde arkdasım yok nasılsa.
dün esim geldi cikmak zorunda kaldim yemek falan hazirladim ilgi istiyolar biliyosun evet cocugum yok o ayri bi konu zaten 3.5senedir bebegim olmuyo herhangi bi saglik probleminden deil cünkü 5aylik evliyken bebegimi düsürdüm ayrica doktorada gittim kimi zaman stress ten kimizaman ben istemedim ama benim derdim bana yeterken bide bu konuda hic haddi olmayan insanlar bile üstüme geliyo kaynanamlar cocugun olmuyosa evine git diye ima ettiler bunu direk söylemezler esim dünyayai yikar baslarina ama esim yokken onlar bana yapacagini yapiyo iste bütün bunlarla tek basima bas etmek artik zoruma gidiyo arkadas istiyorum.....................
hurrem saol ayni dertlerden muzdaripiz ne bicim bii hayatta yasiyoruz inanamiyorum arkadaslik edebilecek kimse yok önce bi cikarim olurmu diye bakiyolar isine yaramayan biri isek arkalarini dönüp gidiyolar benim de esim bana bu konuda yardim ediyo ama arkadas baska bise cok baska biseee ya umarimbi gün hepimizin cikarsizca güvenebilecegi bi arkadasi olurolumunekankayizsmile
hurrem arkadaşım inş seninde tayinin güzel bi yere çıkar hakkında hayırlısı olsun inş. hepimiz çıkarsız anlaşabileceğimiz arkadaşlar bulabiliris....
cok tesekkür ederim yarin benim icin eglenceli olabilir piknige gidicez esimle kimsemiz olmicak belki ama en azinda insan icine cikicam degisik bi iki insan görücem esiniz evdeyse tutun kolundan iki saatline bile olsa bi cikip dolasin biraz olsun mutluluk verir...............:içelim:ayrıca kaynananlarada çok kızdım bunları anlatacak birilerini bulamamakda çok üzüyor insanı değilmi kendi ailene anlatsan araları bozulacak arkadaşda yok tek başına baş etmek gerçekten zor çok ii anlıyorum canım seni ama artık uzakda olsak ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?