Arkadaşı olmayanlar buraya.

chloes benimki dizi gibi biz mektuplasirdik kuzenimle o mektuplari bile esimle flört zamanimizda esimin dükkaninin önüne koymus esim hic okumadan yakmis bu yüzden evliyim esimle yani karakteri icin..................

offff kızlar bu arkadaşsızlık ve yanlızlığımızı nasıl çözecez

sevilmeyen21 arkadaşım galiba çıktın ama seni bulduğuma çok sevindim yarın grşrz tekrar inş :))

dün esim geldi cikmak zorunda kaldim yemek falan hazirladim ilgi istiyolar biliyosun evet cocugum yok o ayri bi konu zaten 3.5senedir bebegim olmuyo herhangi bi saglik probleminden deil cünkü 5aylik evliyken bebegimi düsürdüm ayrica doktorada gittim kimi zaman stress ten kimizaman ben istemedim ama benim derdim bana yeterken bide bu konuda hic haddi olmayan insanlar bile üstüme geliyo kaynanamlar cocugun olmuyosa evine git diye ima ettiler bunu direk söylemezler esim dünyayai yikar baslarina ama esim yokken onlar bana yapacagini yapiyo iste bütün bunlarla tek basima bas etmek artik zoruma gidiyo arkadas istiyorum.....................

canım benim yaa çok kızdım kayınvalidenlere klava:
benim de bu aralar etrafımda tek bir arkadaş bile kalmadı. zaten iğrenç bir ortamda bulunuyorum kimin eli kimin cebinde belli değil, herkes çıkarı için uğraşıyo. çok rezil çok basit insanlarla çevrili etrafım. bugün sayıp sövdüğüne ertesi günü canım cicim diyen zavallılar var.
birkaç arkadaşım vardı ama baktım ki onlar da nankörmüş. hiçbiriyle görüşmüyorum. işe gidip geliyorum. Allahtan eşim var, tek arkadaşım eşim. fisfisfis

ayrica bende seni bulduguma cok sevindim bi ortak noktamiz var kendimi antatmak senin derdini dinlemek hosuma gitti belki birbirimize bi cözün bulamiyoruz ama biraz olsun yükümüzü hafiflettigimize inaniyorum....opuyorumnanaktan isim yok bütün gün netteyim ara ara geldinmi diye bakicam görüsürüz ins..........opuyorumnanaktan

hurrem saol ayni dertlerden muzdaripiz ne bicim bii hayatta yasiyoruz inanamiyorum arkadaslik edebilecek kimse yok önce bi cikarim olurmu diye bakiyolar isine yaramayan biri isek arkalarini dönüp gidiyolar benim de esim bana bu konuda yardim ediyo ama arkadas baska bise cok baska biseee ya umarimbi gün hepimizin cikarsizca güvenebilecegi bi arkadasi olurolumunekankayizsmile

inşallah canım
biz temmuzda tayinciyiz bakalım nereye gidicez
inşallah orda iyi insanlar çıkar karşıma

selam arkadaşlar benimde işim yok eşim evde ama yinede arar girecem bende seninle dertleşmek banada çok iyyi geldi canım :))

ayrıca kaynananlarada çok kızdım bunları anlatacak birilerini bulamamakda çok üzüyor insanı değilmi kendi ailene anlatsan araları bozulacak arkadaşda yok tek başına baş etmek gerçekten zor çok ii anlıyorum canım seni ama artık uzakda olsak ben varım

hurrem arkadaşım inş seninde tayinin güzel bi yere çıkar hakkında hayırlısı olsun inş. hepimiz çıkarsız anlaşabileceğimiz arkadaşlar bulabiliris....

hurrem arkadaşım inş seninde tayinin güzel bi yere çıkar hakkında hayırlısı olsun inş. hepimiz çıkarsız anlaşabileceğimiz arkadaşlar bulabiliris....

inşallah canım çok istiyorum gerçekten
şöyle ailece de görüşebileceğimiz kaliteli insanlarla karşılaşmayı o kadar çok istiyorum ki...

bana yaptiklarini düsününce kayinvaldemlerin 2010 yilinda yasadigimi düsünüyorum iste hayatta hep tek basinayiz bunu gecte olsa ögreniyoruz hürrem cim senin icin sevindim bi umut var en azindan yeni insanlar tanicaksin kendini ezdirme sana zarar verebilecekler olursa uzak dur cünkü biz (kendimden biliyorum) cok fedakarlik oluyoruz hep ii niyet le yaklasip paylisiyoruz ve sanirim bu gibi seyxlerden kaybediyoruz

cok tesekkür ederim yarin benim icin eglenceli olabilir piknige gidicez esimle kimsemiz olmicak belki ama en azinda insan icine cikicam degisik bi iki insan görücem esiniz evdeyse tutun kolundan iki saatline bile olsa bi cikip dolasin biraz olsun mutluluk verir...............:içelim:

eşin senden yana olduktan sonra takma bile canım eeee bugün yine herzamanki gibi 4 duvar arasındamıyız dertdaşım:)

gitsen nolacakki ha evde iki kişi oturmuşsun ha dışarda iki kişi gezmişsin ben deişik kişiler deişik yüzler görmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…