Arkadaşı olmayanlar buraya.

isterse düzinelerce arkadaşı olsun insanın.
zor gününde yanında olacak veya iki çift kelime sohbet edecek kimseyi bulamıyorsan ihtiyacın olduğunda,o arkadaşım dediğin kalabalık işi düşünce yada sadece yalnız kaldığında hatırlıyorsa seni..
arkadaşın var sayılmaz deği mi???:umursamaz:

ben 3.5 senedir evliyim isim vermicem ama oturdugum yerdeki insanlardan ben hayatim boyunca hic görmedim evlendikten sonra baska bi sehire tasindim bütün arkadaslarimi kaybettim ailemle bile zor görüsüyorum evde bütün gün yalnizim esimde arkadaslarim olsun diye ugrasiyo ama burdaki erkekler eslerini disari cikarmazlar bu yüzden senede iki kere yani bayramda doya doya insan görüyorum baska da hep evdeyim kaynanamlari saymiyorum onlar insana benzemiyolar

sevgili arkadaşım bende 1.5 yıldır seninle aynı durumdayın depresyona girmek üzereyim:/

ben girdim bile insanlar cok garip olmus yada ben bitanecik anne ve babamin kollarinda böle kötü insanlar görmedim esim dedi ki bigün arkadasimla piknige gidelim sende eglenmis olursun belki karisiylada ark olursun piknik söyle gecti kadin bütün derdini anlatti ben ise kadina 2cocuguna ve esine hizmet etmekten dinleyemedim herkes kendini sultan zannediyo hizmet bekliyo iilik bekliyo ben böle ark istemiyorum

aynen canım burdada eşim bi arkadaşının hanımıyla tanıştırdı kadının 3 yaşında kızı var ve geldiği zaman seninde dediğin gibi sadece kendine ve çocuğuna hizmet ettirmek için geliyoooo.. benim yanlızlığımı ona mecburiyetimi kullanıo( offffffffffff offfffffffffffffffffff

bendede aynı şey oldu eşimin bi arkadaşının hanımıyla tanıştım ve çocuğuna resmen bakıcı yaptı beni bende görüşmek istemiyorum ama yanlızlıktan mecbur görüşüyorummmmm

bende mecburum görüsmek zorundayim baska ark yok dedim kendi kendime ama görüsmeye devam ettikce baska baska seyler istemeye basladi yani canim bi insan cikarciysa cikarcidir onu degistiremezsin... bizde bu yalnizligimizda son bulup gidicez galiba birazdan esim gelcek yapicak bisi bulamadim ya ona satasicam ne yapiyim ben cok cözüm yolu aradim olmuyo da olmuyo kafayi siyirmak üzereyim allah yardimcimiz olsun

söyle canim sikildiginda kapisina rahatlikla gidebilecegim bi derdimi anlatinca dinleyen bana derdini anlatan kolkola girip carsi pazar dolasacagim ne biliyim benim onda kendimi buldugum onunda bende kendini buldugu masal gibi ama saygili bol sevgili anlasabilecegim biri olsa diyorum bazen ama sonra uzaklarda yasayan bi peri kizi geliyo aklima yoktur böle biri diyorum yani koca bulmaktan daha zor birini sevdim 8ay ciktim evlendim mutluyum bitti bu kadar arkadasta bu kadar kolay olsa CADIARZU

keşke dediğin gibi birini bulabilsek. ama yok yok olmuyooo artık eşime sataşmaktan kavga çıkarmaktanda bıktım oda kendini suçlamaya başladı seni buralara getirdim ve mutsuz ediyorum diye ben onunla mutluyum ama bi kaç tanede arkadaş istiyorum çokmu şey istiyorum((

ayni seyleri yasiyorum esimde seni mutlu edemiyorum diyo ama alakasi yok bi yerler ayni seyleri yasadigim birileri varmis demek cok daraliyom artik dayanamiyorum bi insanin hergün basi agirirmi ya hep stresten ben ne yapicagimi bilmiyorum senin icinde üzüldüm sen veya ben bi cözüm bulursak haberleselim olurmu

keşke aynı şehirde olsaydık gerçektende biraz önce bende demekki tek ben değilim bu durumda diye düşündüm ama bi çare bulamıyorum senin aklında varmı?

keşke aynı şehirde olsaydık gerçektende biraz önce bende demekki tek ben değilim bu durumda diye düşündüm ama bi çare bulamıyorum senin aklında varmı?

Kızlar, internetten görüntülü olarak görüşebilirsiniz(aklınıza gelmiştir, ben yine de hatırlatmak istedim). Sadece birbirinize dokunamayacaksınız, sarılamayacaksınız ama arkadaşlığınız ilerlerse ayda bir falan birbirinize gidersiniz. Ne bileyim buna benzer şeyler.

Bu arada ben de arkadaşlarımdan çok kazık yedim. En son olayım 20 gün önce oldu. Etrafımda kimse kalmadı. Çok iyi analaşan iki arkadaş gördüm mü o kadar kıskanıyorum ki? Keşke benim de böyle bir arkadaşım olsa diyorum ama olmuyor. Ne yapalım...

yok ama tanimadigim biriyle ayni dertleri paylasmak biraz olsun benim yüzümü güldürdü cok teskür ederim benim kendime carem yok cünkü burdaki insanlar hep ayni anlamadigim bi sekilde cikarcilar ama seni tanimadigim icin biseyler önerebilirim belki biri ise yarar mesela esinin cevresinde yeni hatta yepyeni irilerini ara hani arkadasinin arkadasi gibi aklima bu geldi bise dicem ben seni sevdim belki bu kadarla sinirlidir arkadasligimiz ama olsun ben söyleyimde

chloes cok güzel seyler yazmisin saol ilk sen deilsin sonda sen olmiyacaksin malesef kazigin en büyügü bende tek dostum dedigim öz kuzenim 4yildir kocamla bizi ayirmaya calisiyo kaziklar büyüdükce bi okadar acilar bübüyo

bende seni sewdim eşimin çoğu arkadaşı ya boşanmış yada bekar benimle arkadaş olacak kimse yok burası çok küçük bi yer tek başımada çıkıp dolaşamıyorum ne yapacağımı bende bilemiyorum artık senle dertleşmek banada çok ii geldi :)

chloes arkadaşım benim istediğim her istediğimde yanına gideceğim dolaşabileceğim birileri zaten pcye mahkum olduk iyce devamlı dört duvar arasında bunun başındayız

chloes cok güzel seyler yazmisin saol ilk sen deilsin sonda sen olmiyacaksin malesef kazigin en büyügü bende tek dostum dedigim öz kuzenim 4yildir kocamla bizi ayirmaya calisiyo kaziklar büyüdükce bi okadar acilar bübüyo

En son yediğim kazık da seninkine benzer. Ben onun için(bana ve etrafına dediğne göre) ailesinden sonra en değer verdiğiydim. O da benle erkek arkadaşımı ayırmak için uğraşmış. Ben günlük ne yapıyorsam ona anlatıyormuş, üstüne birkaç yalan bazı şeyleri abartıp anlatmalar... Erkek arkadaşım ona benim için onun bütün sırlarını istiyorum demiş, o da para da alarak üstüne katarak ne biliyorsa anlatmış. Hala da hiçbirşey olmamış gibi bana aşkım, canım diye mesajlar atıyor. Gel de çıldırma.

chloes arkadaşım benim istediğim her istediğimde yanına gideceğim dolaşabileceğim birileri zaten pcye mahkum olduk iyce devamlı dört duvar arasında bunun başındayız

Haklısın, ama ben teklifimi hiç yoktan iyidir diye sundum. Öyle bir arkadaşı da bulursan ne ala.

benim oturdugum yerde cok kücük ama geziyorum geziyorumda nereye üc bes dükkan var onlara bakip geri dönüyom aslinda burdada tek basina bi bayanin gezmesi hos deil kendimi kabullendirene kadar ayri bi cile cektim tek gezmektende sikiliyo insan benim istedigim yakinimda ögle vakti isimi bitirip bi cay icebilecegim pazara gidebilecegim aldigim kiyafetleri gösterip fikrinii alabilecegim sohbet muhabbet edebilecegim biri ama yok cevremdekilerin hatta benden sonra evlenenlerin cifter cifter cocuklari var artik kendime aciymaya basladim ya aah annecim ahhh gör beni biricik kücücük kizinin yalnizligini görboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…