Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben dalamandayım canım küçük yer aynı yerler herzaman artık inan markete bile inmeyi canım istemiyo helede bugün çok canım sıkkın 7 günüm geçmişti çok umutlanmıştım belki bebişim olurda biras olsun canımın sıkıntısı gider diye biraz önce eşimle eczaneden tahlil aldık yaptım negatif çıktı çok sıkılıyorum((

bak ne dicem o testler 100 de100 deil geciktiyse daha gelmediyse doktora git önemli bence cünkü bi ara ben kafaya bozmustum o testlerle ama hemsire tanidik vardi o söledi 100 de100 deil gelmediyse dogru doktora hemen kan testi iste zaten gecikmis bende heycanlandim

ama geçen senede aynı şeklide olmuştu 10 gün gecikti sonra olmuştum bekliycem şimdi 10 gün olmasını kist varmış bende ondan gecikti sanırım yine

yoksa bile üzülme olurmu! elbet olur benim4 senedir yok ama olucak elbet kafama takmiyorum zaten veren allah verecegi zaman bilen allah

kist icin tedavi gördünm,ü bilmiyorum ama kist gider gitmez gebelik oluyo tedavi olmadiysan ol bebisin olucak mutlaka üzülme sakinyerimseniben

haklısın tabiki hayırlısını nasip etsin mevlam siz neler planlıyorsunuz yarın için başbaşa piknik hee:)

oldum kist için tedavi ama sanırım çikolata kistiymiş tekrarlıyo bakalım kışa kadar bekliycem olmazsa ankaraya gidip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

valla planlicak pekte bisi yok aslinda ben esimin her zamanki gibi basinin etini yedim oda bi haftalik sus payi selaleye (piknik alani var bizim burda) oraya götürcek tabi ki basbasa iki görümcem var biri hamile biri yeni dogurdu onlara hizmat etmeye niyetim yok kayinvaldemlerin bahcesi var oraya gidincede gelin oldugum icin hizmet beni bekliyo........... siz burda olsaydinizda birlikte gitseydik ne güzel olurdu şakkıdı

bide gecikti ya hic belirti yokmu aslinda benim bildigim bi yöntem var ninelerimizin yöntemi biraz ayip ama kesin

yanlız gitmek hizmet etmekten daha ii bencede keşke aynı şehirde olsaydık bence çok iyi anlaşırdık :)

teminden beri bu dertten ağlıyorum mafoldumben hiçç arkadaşım yokk hiçç gerçekten yok sevgilimvar bi tek o da olmasa o kdr yalnızım ki mafoldumben ama sevgiline herşeyi anlatamazsın ztn ilerledikçe bnden uzaklaşıo sürekli kavga kavga benim dertleşebileceğim kimse yok lanet olsun mafoldumben o kdr kötüyüm ki çk dışlanıyorum kmse bnmle arkadaş olmk istemio olsalarda işleri oluo veya kıskançlık yapoıolr mafoldumben çok zor durumdayım ya mafoldumben sevgilimn bi sürü arkadaşı var bnle o kdr sık buluşmaz sadece onla çıkıorum gezmeye başka gezebilceğim ddertleşeceğim güleceğim kmse yok mafoldumben ölmek istiyorum

canım üzülme en azında sevgilin var benim sevgilim bile yok hatta acı çekiyorumda diyebilirim acımı paylaşıcam arkadşım bile yok bunalımdayım resmen

gine böyle bi siteden duymustum ysmn cim adete yakin rahim yatagi asagiya sarkar parmagini vajinana soktugunuzda elinize cocuk yatagi degiyorsa hamile degilsin ama bos bi alan varsa hamilesin demektir adet olmiyacagin icin rahimde asagi dogru sarkmicaktir herkesten özür dilerim ama ii bi yöntem

canım yöntemi denedim ama hiç bişi anlamadım galiba bekliyecem ya adet olacam yada 1 hafta sonra tekrar tahlil yapacam hayırlısı olsun yaaa

canım neler yaptın bugün umarım güzel geçmiştir günün ben yine çok sıkılıyorum özellikle bu aralar acaip gerginim çok yanlız hissediyorum kendimi

kızlar bend e kolay arkadaş edinemiyorum... çekingenim ben... bi buçuk yıldır evliyim, daha komşularıma gidip gelmeye başlayamadım, düşünün artık çekingenliğimi.. bi de böyle temiz ahlaklı insanlarla konuşmak istiyorum... küfürbaz, dedikoducu, menfaatçi, narsist tiplarden hazzetmiyorum.. alışınca rahat biri olurum... gezmeyi alışverişi severim.. ankarada oturuyorum ve çalışmıyorum... ünv. mezunuyum... çocuğum henüz yok... hadi arkadaş olalımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…