Arkadaşı olmayanlar buraya.

kizlar ben de yurtdisindayim, gercek dostlarimdan, arkadaslarimdan uzagim, burda samimi bi arkdslik kurmak imkansiz, ben de sizlerdenim, beni de araniza alir misiniza.s.

burda da gruplasmis aslinda kadinlar aralarina girmek pek kolay olmuokaydirigubbakcemile3
ya da biz mi cok seciciyiz herseye atlamioruz bilmemboshayallersmile

benimde hiç arkadaşım yok kazık yedikçe akıllandım herkesten uzak duruyorum artık bir tek nişanlım var birde siz iyiki sizler varsınız opuyorumnanaktan

gercekten az ve oz insanlar bulunca sarilmali insan, cok olmasina gerek yok yani. iice cekme sen de kendini.

benim dostlarim arkdslarim tr de cok ozluorum onlarisenağlama

benmde gerçek hayatta arkadaşım yok denicek kadar azdır ama burda çok güzel dostluklar edindim hepsini çok seviyorummmkaydirigubbakcemile5

ee kizlar anlatin madem yahu bu kadar sessiz olursak arkadasi nerden bulucaskaydirigubbakcemile3

selam kızlar.. nasılsınız... neler yapıyosunuz.. ben evdeyim her zamanki gibi... tv izliyom, buraya takılıyom... bu kadar boş olduğum için bazen kendime sinir oluyorum.. ama çok aktif biri de değilim.. hele yalnızken hiçbişi yapamıyorummmm

allah seni iyi ede emi çok güldüm ya demek kaynananı saymıyorsun insana benzemiyorlar sen çok yaşa yaaaaaa

yeni gelen arkadaşsız arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz :)))

slm seni terkettim sandin galiba pazar günü piknik yerine hastaneye gittim apandisit ameliyati oldum uzun süredir senle görüsemedik ben yeni iyilestim bidaha görüsmek üzere insallah beni unuttu sanip sende beni unutmassin opuyorumnanaktan

canım çok üzüldüm geçmiş olsun şimdi iyisin demi ? bende uzun süredir baktım yoksun merak ettim gelmicen artık sandım benimde bir haftadır annemle babam vardı ankaradan geldiler çok sıkıldım diye ağlayınca dayanamadılar kaydirigubbakcemile3

Ya bende ıkı sendır ıstanbuldayım tek arkadaŞım eŞım ve bılgısayar oldu eskı arkadaŞlarım bırden yok oldu en yakın arkadaŞımla ıse dÜŞman olduk dıyebılırım arkadan karıŞtırdıĞı haltları duyunca neysee bır ıkı komsum vardı ılk evde onlarda benden 15 yaŞ bÜyÜk falan olmuyordu lojmanda ıse ıı dedıklerım hep yaramaz dedıkoducu Çıktı bende yapayalnızım yanııı

sende hoşgeldin aramıza canım yanlızlık gerçektende çok zor bizde burda kendi aramızda dertlerimizi paylaşarak biraz olsun stres atalım madem tek arkadaşımız bilgisayar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…