Arkadaşı olmayanlar buraya.

anladım tabi halk eğitim ve belediye kursları varken parayı çöpe atmak gibide gelebilir yemek kursları genellikle genç yaşlara hitap eder onlarıda araştırabilirsin

lojmanlarda oturuyorum 3.5 yıl oldu.geçen yıla kadar komşularımla ilişkilerimiz çok iiydi.herkes birbirini arar sorar,akşam kimin eşi yoksa orda toplanırdık sohbet ederdik,bol kahkahalı geçerdi.herkes birbirine bişeyler getirir götürürdü.şuan ise kimseden ses seda yok.ben arıyorum tek tek çağırıyorum gel kahve içelim,gel oturalım diyorum onlar ay şimdi çocuğu uyutuyordum,diğerini arıyorum ay işim var.ben elimden geleni yaptım ve artık pes ediyorum hep ben mi arıycam yada kapısını tıklatıp halini hatırını sorucam.kızım 1 yaşına girecek eşim bazen nöbetci kalıyo kimse sormuyo bana bişeye ihtiyacın var mı?yazıklar olsun ya bu insanları anlamıyorum.herkes çıkarcı.bayramda apartmanı dolaştık sadece 1 kişi dönüş yaptı.insan bi utanır iadeyi ziyaret diye bişey var.doğum yaptığımda gelenlere tek tek gittim.er yada geç bu görevimi yerine getirdim.sevmesen bile bu yapılmalı.bende kurslara gittim ordan da bi kaç arkim oldu.ama her zaman görüşemiyoruz ki.zor bu işler yada şans bilemiyorum.çok ii arkadaşlarım oldu ama onların da tayini çıktı.kendimi yalnız hissediyorum.allahtan kızım var.allah herkese nasip etsin inş.annem derdi hep o senin hem arkadaşın hem yoldaşın herşeyin olucak diye.doğruymuş ama insan yaşamadan bilemiyor gerçekten keşke daha önceden yapsaydım çok pişmanım.hemen 2.bebeğimi yapmak istiyorum.allah nasip ederse.işte böyle arkadaşlar içimi döktüm oh be rahatladım.umarım bundan sonra burada güzel dostluklar doğar.

herkes kendi derdine düşüyor bir müddet sonra çocuğum olursa ark aramam diyordum ama yine aranıyor demek ki hay allah tek tesellim buydu neyse yine de çocuk olursa şimdiki halimden daha iyi olacağı kesin en nihayetinde senden bir parça ve çocuk eşittir sorumluluk bakalım kısmet
sevgili lovables yemek kurslarını araştıracağım saol

evet insan çocuk sahibi olunca arkadaş değil eşine bile vakit ayıramıyor. zaten bir arkadaşın evine gelse mesela onunla bile ilgilenemiyorsun.

ama yeri gelincede dertleşecek bir arkadaş aramıyor değilsin. yeri geliyor eşin bile anlamıyor bazı konularda o zaman arkadaşınla paylaşmak istiyorsun.

kızlar benim sorunumda iş arkadaşımla ama işle alakalı bişey değil...
benim evim işyerime ço k yakın ..bu arada evliyim çocuğum yok..öğlenleri yemeğe eve geliyorum..
arkadaşımın evi uzak ilk başlarda eve çağırmaya başladım sonra ben çağırmadığım
halde işyerinden çıktığımız anda arkadaş bnm eve doğru yöneliyor..(4-5 aydır bu durum devam ediyor)
ben bazen evde de yemek de yok falan diyorum ama kız hiiiçççç tınlamıyor sanki yemekhaneye gidiyor....
yemek içmek sorun değil ama kız beni hizmetçi gibi kullanıyor...
eve gideriz o lavobaya falan girer ben o sırada yemeği hazırlarım gelir oturur..
kalkar gider sonra hazırlanır.. hiç bakmaz bu sofra bulaşık ne olacak demez.
geçen de çıldırdım artık..
dışarıdan bişeyler alalım yiyelim dedim..
benim cebimde ne para ne de yemek fişi var dedi..
kız bana dayamış sırtını
kızlar maddi yönden değil ama manevi yönden yıprandım ya..
arkadaş olur böle şeyler diorum ama pes yani artık
ne dersiniz bu duruma???

Son düzenleme:

ohaa:))kusura bakma şaşırdım arkadaşının yüzsüzlüğüne sevgili gelbebeğim2.bence sen evden çıkmadan önce sabah çantana hazırladığın beslenmeni:) (sefer tası gibi olacak biraz ama olsun) iş yerine götür ve orada ye neden böle yaptın derse diyet yapıorm bir de eve gidip gelirken ki zmanımı yürüyüş yaparak mağaza gezerek geçirmek istiyorum de olsun bitsin

bendee çok sıkıldımmm.şuan boştayım.dershaneye yazılıcam.lise biteli çok oldu.üniversiteye hazırlanıyorum bende.benmde kafa dengi arkadaşım yok.çok bunalıyorum bazen.bakıyorum herkesin var bir sürü arkadaşı,dolaşıyolar.bende özeniyorum.

Kızlar merhaba, bende İzmir'den İstanbul'a iş dolayısıyla taşındım ve bekarım burada hiç arkadaşım yok , bende ortak birşeyler yapabileceğim arkadaşlarım olsun istiyorum, İstanbul da olanlar bana da yazabilir misiniz?

Benim de yok arkadaşım
eşimin işi nedeniyle izmirden dalyana geçtik iki sene orda kaldık, tam yeni arkadaşlarım olmuştuki antalyaya taşındık, çalışıyorum
arkadaş istiyorummm

kızlar arkadas olmak ısteyen dert ortagı arayanların topıgne gelebılırısnız konusmak ısteyenler olursa beklerızzz

kızlar mrb bende izmirdenim 25 yaşındayım evliyim henüz çocuğum yok .deli doluyum gezmeyi eğlenmeyi dertleşmeyi kahve içmeyi kahvaltı yapmayı vs.. iyi olan herşeyi sewerim. evdeyim iş arıyordum bulamadığım için vazgeçtim günler çok sıkıcı geçiyo iyi güzel dostlarım olsun istiyorum benim gibi olan yada olmayan farketmez, kızlar varsa msjlarını bekliyorum güzel arkadaşlıklar kurabiliriz özeldende msj atabilirsiniz

Offf benim annem de aynı sorunlar içinde Ben istiyorum ki o arkadaşlarına gitsin onlar gelsinler,gezsinler ama nerdeee

İstanbul'a geldiğimden beri 1 tane bile arkadaş bulamadım. satıcı arkadaşım olmaktansa hiç olmasın daha iyi.. üniv.deki arkadaşlıklarda anlatıldığı gibi olmadı zaten, en azından ben öle arkadaşlarla karşılaşamadım

ayne benimde 20 senelik arkadaşım sırtımdan vurdu ( herşeyimi onla paylaştım hep onun yüüznden çok arkadaşımla aram açıldı değmezmiş diyorum (

benimde 7 senelik kardesim dediğim insan hayatımın en büyük kazığını attı.... (( hepimiz aynı dertten muzdaribiz galibaaa

Kızlarrrrr bende istanbulda anadolu yakasındayım üniverste öğrencisiym ailemle yaşıyorum....kardesim dedğim insanlardan peşpeşe yediğim kazıklar beni daha da soğuttu insanlardan....Çevremde çok arkadasım var ama güvenebileceğim...herseyimi paylasabilicegim...elimden tutup derdime ortak olan dost diyebilceğim pek kimse yok...konusmak isterseniz ben burdayımmmmmmm :)

bi tane istanbul avrupa yakası da burda var koca istanbul da arkadaşı olmayan.günlerim saçma sapan geçiyor.

merhaba arkadaşlar ben bursada oturuyorum yaşım 20 üniversite nedeniyle birçok arkadaşım şehir dışında bende biraz kendimi yalnız hissediyorum.

benim de tek arkadaşım erkek arkadaşım neden böyle oluyor ki ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…