Kızlar ben de sizinle aynı durumdayım.
Vefasız arkadaş konusu değil benimkisi ya da faydalanmaya çalışan, önemsemeyen arkadaş mevzusuda değil.
Şu an arkadaş olarak görüştüğüm hiç kimse yok. Koptum herkesden bir süre önce bir daha da toparlamadım.
Bu kendi isteğimdi yalnız.
1 yılı geçkindir de sevgilim var sadece. O da olmasa görüştüğüm kimse olmayacak düşünün. Aile, tanıdıklar falan hariç.
Sevgilim de aynı şekilde.
Benimle çıkmaya başladığından beri uzaklaştı herkesten.
Çevremde kimse kalmadı dedi geçenlerde. Bunda benim de etkim var. Hemen hemen her boş zamanını benimle geçirdiği için böyle oldu.
Aslında hiç iyi bir durum değil hatta kötü.
İnsan birileriyle konuşup dertleşmeye ihtiyaç duyuyor.
Sevgilinle tartışıyorsun mesela, gidip paylaşacağın fikir alabileceğin bir dostun yok.
Bu konuda çok dertliyim gerçekten ben de.
Canım kesinlikle öyle.Aslında iyi bir yandan durumun birbirinizin herseyisiniz.
Ama bir yandan da kötü..Olumsuz tarafları fazla oluyor bazen.
Bişeyleri kız kıza anlatıp rahatlamak isteyebiliyorsun yada bazı durumlarda sevgilin seni anlamıyor
haksız yere kapris naz yapmıs durumuna düşüyorsun.
arkadaslarla gecirilen vakitler bence ilişkiye de yarar saglıyor
Canım kesinlikle öyle.
İlişkide ki haksız taraf benim çoğunlukla.
Sorun çıkarıyorum, abartıyorum, bitti diyorum. Ve benim için her türlü fedakarlığı yapmış, benim tüm bu sorunlu hallerime katlanan bir kere bile ne halin varsa gör dememiş, benim için hayat düzenini değiştirmiş bir adama yapıyorum bu eziyetleri.
Başka biri olsa hayatta çekmez beni bundan eminim. Sevgilimi de bana olan sevgisi tutuyor.
3 gündür yine tartıştığımız bir konu var. Aniden geçen gece aklıma geldi. Sordum. 1 yıla yakın zaman geçmiş üstünden nasıl olurda hatırlamazsın diye direttim. Uzattım konuyu. Bugün biraz yanlış yaptığımı farkettim.
Bir arkadaşım ya da dostum olsa olay sıcakken danışır fikrini alırdım mesela.
Bazen davranışlarımın doğruluğundan emin olamıyorum gerçekten.
Çok takıntılı biri oldum çıktım.
Ben böyle biri değildim canım.Anlıyorum tatlımm hemde cok iyi.Aynılarını yasadım çünkü.
İnsan birileriyle konusmaya cok cok ihtiyac duyuyor bazen hele de uzun zamandır şöyle acık acık uzun uzun konusmamıssan.
Benimde kimse yok cevremde dost olarak kabul edebilecegim ..bende istemedim aynen..Kimseye güvenim yok çünkü.Zamanında cok yanlıs insanlar yalnış dostluklar gördüm.
Bu arada işte nişanlanmıstım ..tek hayatımdaki arkadasım oydu.hayatımın merkezindeydi..
bütün nazım tribim onaydı haliyle..dedigin gibi oda fazlasıyla sıkıldı haklıydı da..
bazen biz bile kendimize bakıyoruz gercekten abarttıgımız durumlar oluyor.
tabi ben ozamanlar bu davranıslarımın sebebini arkadaslıksız bişeyleri paylasamamak olarak göremedim.onun için çözemedim.
En azından sen şanslısın canım bunu farketmişsin.
Eger seninde korkuların cekincelerin yoksa bir dost edin bence..en kısa zamandaa
Ben böyle biri değildim canım.
Hele ki 1 yıla yakın zaman geçmiş bir olayın aklıma gelipte bunu sorun etmem ve üstüne üstün günlerce uzatmam çok kötü bir durum.
Tüm bunlara bakınca diyorum ki, senin bu hallerine katlanan hala seni önemseyen biri var hayatında. Bugün yine bitsin dedim mesela bırakmadı yine.
Bir de onunla ayrılsan ne yapacaksın diyorum kendime. Anla biraz senin için yapılanları diyorum. O hale geldim artık.
Keşke dost edinebilsem ama ha deyince olmuyor ki. Tanışmam lazım, güvenmem lazım...
Bunlar da bir anda olabilecek şeyler değil işte.
Sevgilim olmasa yalnızım.
Bildiğin yalnız...
Kızlar ben de sizinle aynı durumdayım.
Vefasız arkadaş konusu değil benimkisi ya da faydalanmaya çalışan, önemsemeyen arkadaş mevzusuda değil.
Şu an arkadaş olarak görüştüğüm hiç kimse yok. Koptum herkesden bir süre önce bir daha da toparlamadım.
Bu kendi isteğimdi yalnız.
1 yılı geçkindir de sevgilim var sadece. O da olmasa görüştüğüm kimse olmayacak düşünün. Aile, tanıdıklar falan hariç.
Sevgilim de aynı şekilde.
Benimle çıkmaya başladığından beri uzaklaştı herkesten.
Çevremde kimse kalmadı dedi geçenlerde. Bunda benim de etkim var. Hemen hemen her boş zamanını benimle geçirdiği için böyle oldu.
Aslında hiç iyi bir durum değil hatta kötü.
İnsan birileriyle konuşup dertleşmeye ihtiyaç duyuyor.
Sevgilinle tartışıyorsun mesela, gidip paylaşacağın fikir alabileceğin bir dostun yok.
Bu konuda çok dertliyim gerçekten ben de.
şu an inan aynı durumdayım.. tek fark bizim ilişkimiz nerdeyse 5 yıl olucak, yani 5 yıldır ne sevdiceğimin arkadaşı kaldı ne benim birbirimizden başka..
maalesef canım.. arayabiliceğim hadi yarın bişiler yapalım diyebiliceğim kimse yok.. ve bunun nedeni de galba ciddi bi ilişkimin olması..
yok cnm ya emin gibiyim hatta.. okulda zaten erkek arkadaşımı öğrenen benden uzaklaştı..onla da aynı okuldayız.. diğer arkadaşlarım dediğim insanlar da ben aramadan aramazlar bi yere davet edip sonra da ama sen şimdi sevgilinle takılırsın gibi laflarla sinirimi bozup kendilerinden uzaklaştırdılar.. şimdi kimseyle görüşmüyorum.. bi sorunum derdim olduğunda erkek arkadaşımla paylaşıyorum sağolsun hep yanımda oluyo.. arkadaşta edinemiyorum çok soğukmuşum öyle diyolar.. anlican işin içinden çıkamıyorum anca böyle forumlarda derdimizi anlatıyoruz o da o anlık içini rahatlatıyo o kadar..
hmm kötü bir durum ya.
insan hayatında arkadasa cok ihtiyaç duyuyor.
sevgiliyle her an her an olmuyor kii
gercekten arkadasın yeri baska ama yok kki cevremizde öyle saglam karakterli dürüst insanlar dost diyebilecegimiz insanlar
bu yüzden herkesle kaynaşamıyorum işte dürüst gelmiyolar.. kendimi kullandırtmayı da hayatta kabullenemem.. çevremdeki arkadaşlıkların çoğuda çıkara ilişkin, öyle arkadaş olucaksa da olmasın.. amann Allah başka dert vermesinde.. sevdiceklerimiz yeter
slm benimde oturduğum semtte bir arkadaşım yok .diğerleriyle sık konuışamıyorum.aslında bir kanka gibi arkadaşım olmasını çok isterim. kağıthanede oturuyorum bana yakın oturanlar msj atsın lütfen
maalesef canım.. arayabiliceğim hadi yarın bişiler yapalım diyebiliceğim kimse yok.. ve bunun nedeni de galba ciddi bi ilişkimin olması..
Evet canım herşeye rağmen benim yanımda olan bir adam var. Benim tüm yaptıklarım, tüm davranışlarım karşısında hala beni çok sevdiğini söyleyen bir adam var.haklısın ... ne kadar güzel ama herseye ragmen senin yanında olan biri var.Allah nazarlardan saklasın
gercekten dost arkadas edinmek insanları tanımak cok zor..maleseff..
bu yüzden işimiz zor.
tek ihtiyacımız olan bu zaten.
senin için cok iyi olurdu ..sende oda daha fazla üzülmezdiniz yıpranmazdınız
kendini toplamaya calısamaz mısın tatlım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?