Çok iyi anlıyorum canım.şu an inan aynı durumdayım.. tek fark bizim ilişkimiz nerdeyse 5 yıl olucak, yani 5 yıldır ne sevdiceğimin arkadaşı kaldı ne benim birbirimizden başka..
Çok iyi anlıyorum canım.
Erkek arkadaşımda benimle tanıştığından beri arkadaş çevresinden koptu resmen. Ki, önceleri boş vaktinin çoğunu dışarıda arkadaşlarıyla geçiren bir adam bu.
Kendisi bir mekan işletiyordu zaten. Boş zamanı olmasa da yaratıyordu bir şekilde.
Sabahtan gidiyordu. Öğlene kadar çalışıyordu. Sonra günün geri kalan kısmını benimle geçiriyordu. Gece de hesap almaya gidiyordu sadece.
İşin kötüsü benimle görüşmekten o mekanla da ilgilenemedi, çalışanlarla ilgilenemedi. Ve 2 ay önce falan ortak almıştı. O şekilde yürütemeyeceğini anlayınca da devretti ortağa.
Adam benim yüzümden işinden bile oldu.
Benim hayatımda herşeyi anlattığım o var. Onun hayatında da ben varım şu an.
Evet canım herşeye rağmen benim yanımda olan bir adam var. Benim tüm yaptıklarım, tüm davranışlarım karşısında hala beni çok sevdiğini söyleyen bir adam var.
Kendimi toplamam lazım hem de en acilinden ama beceremiyorum onu bir türlü.
O kadar kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bak şu şöyle bu böyle. Sen burada haksızsın.
Sonra bunları hiç düşünmemiş hiç farketmemiş gibi yine aynı davranıyorum.
benim ki de böyle olmaktan korktuğu için heralde işlerine hep öncelik veriyo sağolsun..
ve arkadaşları da çok önemli anlamıyorum genelde sizin dediğiniz gibi olur dimi yani..
ama biz de hiç böyle değil durumlar..
Benim erkek arkadaşım işini hiç önemsemedi canım.benim ki de böyle olmaktan korktuğu için heralde işlerine hep öncelik veriyo sağolsun..
ve arkadaşları da çok önemli anlamıyorum genelde sizin dediğiniz gibi olur dimi yani..
ama biz de hiç böyle değil durumlar..
İnşallah canım.anlayabiliyorum..çok kötü bir durum...
umarım bu durumuda aşabilecegin fırsatlar dogar tatlımm
bundan sonrası hep mutluluk olur dert ve sıkıntı uzak olsunn
İnşallah canım.
Bazen aklıma ne geliyor biliyor musun?
Sevgilinle ayrılsan ne yapacaksın diyorum kendi kendime. Bu adamın senin için yaptıklarını kim yapar, sana başka kim bu kadar taviz verir de katlanır diyorum.
O olmasa boşlukta hissederim büyük ihtimal.
Onu kaybetsem değerini öyle bir anlarım ki o zaman..
Bunların farkında olupta hem ona hem kendime eziyet ediyorum işte.
Ben ayrılığı da çok teklif ona aslında. Bazı konularda anlaşamıyoruz hem sana eziyet oluyor bu durum hem bana dedim. Eziyetlerin hepsi benden çıkıyor tabi orası ayrı, o hep katlanan kişi oluyor. Dün onun evine gittiğimde de söyledim bunu. Bitsin dedim, gözlerimden de yaşlar süzülüyor tabi. Birşey demedi sarıldı. Gözü yaşlı çıktım diye yanından, eve kadar geldi yalnız bırakmadı beni.Aman canım Allah korusun ayrılık falan hiç ama hiç olmasın inşallah.
Onsuz nasıl olacagını;nasıl mutsuzluk duyacagını falan düşün;biran o yokmus gibi hissedersen canım belki onun senin hayatındaki yerini daha iyi anlarsın...
o yokken düşün bir naparsın !......
belki düşününce artık onu hiççç üzmezsin..seni bu kadar cok seven;bu kadar cok deger veren el üstünde tutan birini 1 saniye bile üzmemen gerekli tabikiiiii........
Ben ayrılığı da çok teklif ona aslında. Bazı konularda anlaşamıyoruz hem sana eziyet oluyor bu durum hem bana dedim. Eziyetlerin hepsi benden çıkıyor tabi orası ayrı, o hep katlanan kişi oluyor. Dün onun evine gittiğimde de söyledim bunu. Bitsin dedim, gözlerimden de yaşlar süzülüyor tabi. Birşey demedi sarıldı. Gözü yaşlı çıktım diye yanından, eve kadar geldi yalnız bırakmadı beni.
Akşam bir ara bize geldiğinde de sarıldı hep öptü, bitirmedi yani.
Birkaç kez uzun saatler konuşmadığımız zamanlar oldu. O zamanlarda bile çok zorlandım ben. Yokluğu o kadar hissediliyor ki..
Hiç hak etmiyor benim ona üzdüğüm davranışlarımı gerçekten.
Sorun bende.
Amin canım.Allah yardımcın olsun tatlımm ya.
Ayrılıgı bence hiç düşünme ya ;öyle daha cok üzüleceksin Allah korusun..
ne kadar çok sevdigin her halinden belli..
ve oda seni çok seviyor buda cok belli...çok güzel bir aşkınız var iştee...
Yalnız bugünlerde senin biraz kendini toplaman lazım okadar..
Oda dogaldır sıkılmıssındır bunalmıssındır ama en yakın zamanda kendini topluyacaksın ve coook cokk mutlu olacaksın emin ol...
Amin canım.
Yaptığım şeyler de sevgimden kaynaklanıyor aslında. Bu kadar önemsemem, umursamam, her şeyi incelemem sevdiğim için.
Ama bu eziyet edip sorun çıkarmam anlamına gelmiyor elbette. Orası ayrı.
Biraz kendimi toplasam ilk önce kendime iyilik edeceğim zaten.
Deneyeceğim canım.evet ...Zaten hersey o büyük sevgiden kaynaklanmıyor mu ....
ama herşeyin bu kadar farkındasın en yakın zamanda da düzeltirsin eminim.
Sıkma canını...
En mutlu oldugun şeyleri yap tatlımm..gülümse sık sık..
Deneyeceğim canım.
Benim erkek arkadaşım işini hiç önemsemedi canım.
Hatta ortak alacağım demeden önce direkt devredeceğim dedi bana. Ben de saçmalama önce ortak almayı dene diyerek ikna ettim onu yaptı. Ortakla da olmayıp satınca çok üzüldüm ben.
Çünkü o mekanı nasıl aldığını ne şartlarda aldığını bildiğim için kendimi suçlu hissettim. Ki öyleydi de zaten. Benimle görüşmekten boşladı orayı.
Benim yüzümden bu hale geldi o yüzden sattın mekanını dedim. Bunun karşısında bile hayır dedi. Kendini suçlayacak bir şey yok, sakın yapma bunu dedi.
Arkadaş mevzusu da öyle oldu. Benimle görüşmekten nasıl işyerinden olduysa arkadaşlarından da oldu.
Geçenlerde kendi söyledi çevremde senden başka kimse kalmadı dedi.
Ortamlara bile girmedi çünkü.
Normalde herşeyden, herkesten uzaklaşmak doğru değil tabii ama öncelik her zaman sevgili olmalı bence canım.
Sizde nasıl ki durumlar?
Hmm... Senin ona ayırdığın zaman nasıl? Ya da kendi arkadaşlarına?biz de durumlar şöyle..
o herkese gerektiği kadar vakit ayırdığını söylüyo yani kimseyi ihmal etmemek gerektiğinden yana..
arkadaşları olsun işi olsun..
beni de ihmal etmediğini savunuyo ama bana sorarsanız hiç de böyle değil tabi..
anlayacağın biz de durumlar tam tersi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?