benimde hıc arkadasım yok ne yazkkı 5 yıldan beri gorustugum ve sevdigim bir arkadasım vardı ne yazkkı o da izmire tasındı esinin isi dolayısıyla.Ben izmitte yasıyorum bir kac bulusmaya gitiim ama nedense ya katılım pek olmadı yada devamı gelmedi.Sanırım okadar arkadasa ihtiyac duymuyorlar.Bu foruma ara sıra bakıyorum.Epey kisi arkadassızlıktan dert yanıyor.Birde herkes cok usengec bu zamanda .Aynı ilcede bile olsan arkadasın sana ihityac duymuyorsa aranmıyorsan benim gordugum bu yada gorusmeye useniyolar.Neden bizde aramızda birgrup kurup gorusmeyelim ben izmitte oturuyorum ama ıstanbullu uye cok fazla.Vallah ben gelirim istanbula bile olsa.Bir grup kuralım bence ama gercekten arkadas edinmek isteyenler olsun sonra biraz tanıyalım birbirimizi bir bulusmaa duzenleyelim.Ayda bir yada 15 gunde bir bulusruz sosyallesiriz arkadas olururz.ben gelirim bulusmalara izmit cok yakın sizde gelisiniz bir bulusmada burda yaparız ne dersiniz.
valla bende yalnızım artık burdada hayatta da 1 tane ile arkadasım kalmamış.....
Yok canım sopalık değilsin ya da ben de sopalığım.buluşmalar zaten yapılıyo ama giden yok.. insanlar çekiniyo, yazarken çok rahat olunuyo ama iş gerçeğe döküldüğünde kimse kılını kıpırdatmıyo.. ''burda'' kimseyi tanımıyosun, görmüyosun derdini anlatıyosun rahatsın, ama buluşulduğunda da bu kadar samimi sözcükler çıkmicak maalesef.. biraz yabaniyiz galba o yüzden arkadaşlık kuramıyoruz heralde artık böle düşünmeye başladım.. ben bi de çok kalabalık arkadaş grubu da sevmiyorum az olsun öz olsun.. tam sopalığım
Şu an işyerindeyim, yoğunluktan patlamak üzereyim ve malesef akşam çıkışta biyerlere gidelimmi sohbet ederiz diyebileceğim bi arkadaşım yokk nedennnnn yaaaaa...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?