Arkadaşı olmayanlar buraya.

Benimde uzun zamandır canımı sıkıyor insanların samimiyetsizliği sevgisizliği... Hele ilerleyen yaşlarda daha da artıyor bu durum, herkeste ,bir yoğurdum ekşi değil havası. Ben mükemmelim çabası , kimse şeffaf değil nerede o ergenlik çağındaki, üniversitedeki dostluklar. Evlenip çoluk çocuğa karışınca hele herkes daha bir kabuk örüyor etrafına giremiyorsun. Daha daha ne olacak kimbilir. İnsanların gereksiz övünme çabalarına sinir olduğum için, herzaman mütevazi oldum, hiçbirşeyimi anlatmadım, övünmedim, söyleyeceğim sözleri 3 kere yutkunarak söylerim, kimseyi kırmayayım diye ödüm kopar , yardımdan(maddi manevi) asla yüksünmem ama bukadar hassas davranmama rağmen yinede istediğim samimiyeti ve yakınlığı göremiyorum insanlardan.Fütürsuz egosu yüksek, boşboğaz biri olsam zaten kafayada takmam. Ne yapmalı nasıl davranmalı bilemiyorum ki:))

Bu aralar herkes de bundan yakınıyor ben de dahil:44:Yazın mı bu hastalık çıkar yoksa 2012 nin yeni yayılan bi hastalık türü mü anlamadım

Nedense insanları terslemeyip onlarla iyi geçinmeye çalıştıkça, pek kıymetin olmuyor. Ama aksi, höt höt konuşan biri olsan (çevrede rastlıyorum) birçok arkadaşın oluyor. Millet kendini ezdirmeyi seviyor herhalde.

Bi de şu övünme sevdası var millette. Arkadaşlığı en çekilmez yapan sebeplerden biri..

kimi konuştursan aynı tarz arkadaş arıyor,egosu tavan yapmışlardan höt hütlerden haz almıyor ama böyle düşünenler bi araya gelse kendi çizdiği ideal arkadaş profilini temsil etmiyor....

bu nası iş peki??? hepimiz güvensiziz maalesef bn dahil....kaprisli kızlardan nefret ederim ama hep mi kaprislisi çatar bana kardeşim...bi tane olsun sağlam olsun derim bn ama o da yok gibi bişey....

hep özenirim kız gruplarını gördüğümde acaba gerçekler mi derim içimden...hepsi birbirinin iyiliğini mi düşünüyor kuyu kazmıyor mu cidden mutlular mı acaba derim....hiç emin olamıyorum hiç....

evet ya, bi sıcak davranıp bi anda psikopata bağlayan tipler çok ilgi görüyor, ilgi çekiyorlar herhalde, istikrarlı tipler sıkıcı geliyor sanırım millete

Samimi dost olduklarını hiç sanmam hepsi birbirinin arkasından konuşur ama fotoğraflarda, dışarda çok yakındrlar. ve arkadaşlıkları bütün dedikodulara rağmen kalıcıdır. Bu nasıl oluyor bende anlamıyorum maalesef

o dostlukların içinde olmadan samimi olup olmadıklarını anlayamazsınız. sizin arkadaşınız yok diye veya bi tane arkadaşınız varmış o da size kazık atmış diye o dostlukalrı da kendi hayatınıza uyarlamayın bence. saralarında samimi olan gerçek dostluklar da var tabiki

ALAKA? dünkü tartışmayı bir de buraya taşımayalım bence. Ayrıca madem siz çok arkadaş canlısı bir insansınız bu topicte işiniz yoktur. Ayrıca benim zaten bir sürü arkadaşım var önemli olan dost sahibi olmak çok şükür 2 tane de güzel dostum var. Buradaki kızlar bilir ben derdimi yazmıştım zaten. Biriyle bi topicte tartışıp onun yorum yazdığı konularada salça olmak çocukluktan başka bir şey değil..

Konunuzu yeni gördüm yorumları çok okumadım ama bende arkadaşlarımdan dertliyim. Ne zaman ihtiyaçları olsa iyi günde kötü günlerinde yanında oldum. Sonra bebeğimi kaybettim. 1,5 aya yakındır da sürekli yatmak zorundaydım. O kadar canım sıkılıyordu ki konuşacak birilerini arıyordum. Eşim işten geliyordu başka bi odaya bile yollamıyordum o kadar bunalmıştım yaşadıklarımdan. Ama birgün olsun biri de arayıp nasılsın demedi. Çok sonra anladım ki insanları pof poflamayacaksın. Hata bende belki de.

bu tarz paylaşım sitelerinde büyük harf kullanılmaz. ayrıca tartışma yaptığımızı hatırlamıyorum bile, bi kenara not almadım. siz öyle mi yaptınız hatırlama için? benim için bi konu diğer konulardan tamamen bağımsızdır. ayrıca ben çok arkadaş canlısı olduğumu falan da söylemedim. nerden uydurdunuz allahaşkına ?

Gerçekten sen daha çok cocuksun.. seninle uğraşacak vaktim olsa uğraşırdım ama boşsun gerçekten. Büyük harf açık kalmış ona bile takmışsın iyi niye nokta koydun demedin madem bağımsız benim başkasına yazdığım lafa 3.kişi olarak girmezsin.. Konuya yorum yap o ayrı ama alakan olmayan yerden ot gbi bitersen bende seni ot yerine koyarım seninle uğraşmaya tenezzül etmem. Ne cevap verirsen ver ben burda kendim için noktayı koyuyorum sana da hayatında mutluluklar

benimle bu şekilde konuşamazsınız. ben size karşı saygısızlık etmiyosam siz de bana karşı saygısız hitaplarda bulunmamak zorundasınız.
eğer bu şekilde bi saygısızlıkta daha bulunursanız bana karşı, farklı yöntemlere başvurmak zorunda kalacağım haberiniz olsun. bence de nokta koymanız sizin için en hayırlısı olmuş zaten.

ben gereken haklarımı biliyorum hukukçu olarak nasıl olsa. Ayrıca cocuk lafı hakaret vs değildir ama senin farklı yöntemlere başvururum lafın her yere çekilir bu ayrı. Tehdit etme manasında söylediysen buyur farklı yöntemlerine başvur arkadaşım çok merak ettim ne yapacaksın Bir insan nokta koyduktan sonra hala da uzatıyorsan konuyu ee demek ki bir garezin vardır diye düşünüyorum

hukuki olarak başka yollar demek istedim. çocuk lafınıza da takılıp kalmadım o cümlenizin içinde hakaretvari biçok kelime var.
aman laf yetiştiremiycem size gerçekten.

ve ayrıca size karşı bi garezimin olmadığını da belirtmek isterim zira tanımıyorum sizi doğal olarak

hukuki olarak başka yollar demek istedim. çocuk lafınıza da takılıp kalmadım o cümlenizin içinde hakaretvari biçok kelime var.
aman laf yetiştiremiycem size gerçekten.

Allah aşkına ot gibi mi hakaret ya sen hakaret duymamışsın. bu hakaretse senin insafsızsın lafın nedir çok merak ettim. senin dediğin gibi beni tanımıyorsan karakterim hakkında yorumda bulunma ve yazdığım yorumlara cevap olarak sürekli ters birşeyler yazmaya çalışıp benimle uğraşmazsan laf yetiştirmek zorunda da kalmazsın. Madem ortaya taş attın sonucuna da katlan arkadasım

Malesef bende sizin gibi
hiç dostum yok hemen herkese yanaşamam ilk önceleri çok soğuk oluyorum insanlara karşı sonradan alışınca çok samimi olurum ama
bu seferde sanırım fazla saf oluyorum karşımdakine hemen inanıyorum aptal gibi nerdeyse yüzüme gülüp canımı alabilir dost dedğim
sonradan aklım başıma gelir ama geç olur sanırım sorun bende insalara koşulsuz inandığım için sonuçta şimdi 27 yaşındayım evliyim
ne komşum ne dostum ne dertleşeceğim biri ne akrabam
çalışmıyorum ve kayananamla birlikte yaşıyorum ( anlaşamıyoruz ) tek başıma dışarı çıkmaktan nefret ederim düşün halimi nasıl bir pskolojideyim
ayrıca kocamda uzun yol şöförü devamlı yolda bazen 15-20 günde bir 3 gün kalır evde çok yanlızım ve çok mutsuzum çoookk

İnsanlar, kendi çizdiği ideal arkadaş profilinde mi değil mi, onları tanımadan bu konuda fikir yürütemem. Kimse de fikir yürütemez. Eğer öyle olursa bilmeden konuşmak olur. "Ben biliyorum" havaları olur. Bunun bir sonraki aşaması da ego zaten.

Sözüm bu son sayfadan dışarı. Başlığı takip etmediğim için geç kalınmış bir cevap.

Kızlar,
Bu topike girip birkaç cümle yazan herkes o kadar değerli ki ....Bazı insanlar hayatta, kıskanılmak, gıpta edilmek , parmak ısırttırmak için yaşar, bazılarıda sadece sevilmek için didinir ve sıcak bir dost sesine hasret buralarda yorum yazar. İşte buraya yorum yazan insanların neredeyse hepsi tarif ettiğim ikinci gruba dahil. Çünkü hepsi duygusal insanlar. Zaten materyalistlik alt yapısında arkadaşlıklarını sürdüren insanlar ne arkadaş takıyorlar, ne onlar için gözyaşı döküyorlar, nede yokluklarında onları özlüyorlar. Bunların hepsini biz yapıyoruz çünkü fazlasıyla insanız. Fakat neyazıkki arkadaşlarında daha önceki mesajlarda dediği gibi iyi ve düzgün davranışlar takdir görmüyor çünkü insanın doğası gereği kötüye ve kötüye meğilli olana ilgi duyuyor. Oturup kakara kikiri bağıra bağıra dedikodu yapanlar değer görüyor. Yada ağzına geldiği gibi dan dun herlafı söyleyenler , esprili sayılıyor çünkü karşılığında insanlarda onlarda deşarj oluyor.Veya kendini dev aynasında görüp , övünmek için fırsat yaratan zavallıların karşısındakilerde onlarla düello edip övünme telaşı içine girip komik duruma düşüyorlar. Çünkü tevazu insan egosu için en ızdırap verici şey. Ben senden daha üstünüm duygusunu aşırı derecede hissediyor bu insanlar. Yani özetle ,kötü aslında tatlı sayılıyor çünkü doğamız bunu gerektiriyor ve burada bu konuya kafa yoran herkeste dediğim gibi çok değerli...

Bende kendimi çok yanlız hissediyorum. 1,5 senedir evliyim, 4.5 aylık hamileyim, hormonlardanmı bilmem hissettiklerim. Eşime bağladım herşeyimi, oda bazen kendi arkadaşlarına gidiyor o zaman çok üzülüyorum, kendimi kocaman yanlızlık içinde hissediyorum, inşallah geçer ne diyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…