Bende kendimi çok yanlız hissediyorum. 1,5 senedir evliyim, 4.5 aylık hamileyim, hormonlardanmı bilmem hissettiklerim. Eşime bağladım herşeyimi, oda bazen kendi arkadaşlarına gidiyor o zaman çok üzülüyorum, kendimi kocaman yanlızlık içinde hissediyorum, inşallah geçer ne diyim.....
Yokmu çevrende arkadaşlık kuracağın birileri ?
Yokmu çevrende arkadaşlık kuracağın birileri ?
Bende kendimi çok yanlız hissediyorum. 1,5 senedir evliyim, 4.5 aylık hamileyim, hormonlardanmı bilmem hissettiklerim. Eşime bağladım herşeyimi, oda bazen kendi arkadaşlarına gidiyor o zaman çok üzülüyorum, kendimi kocaman yanlızlık içinde hissediyorum, inşallah geçer ne diyim.....
şimdiki arkadaşlıklar çok yapmacık ve menfaat varsa var! bir gün samimi ertesi gün birbirini görmezden gelen iş arkadaşlarım var böyle bir ortamda nasıl arkadaş edinilir ki!
şunu bir türlü anlayamıyorum
sorsan herkes geçimli,olgun,alttan alan,alçak gönüllü arkadaş ister. ters tiplerden nefret eder. dürüst ve iyi bir arkadaş bulsa kıymetini bilir asla bırakmaz vs.
ama etrafına bakıyosun ilk tarif ettiğim kategoriye uyanlar hep cepte görülür, adam yerine konmaz. ilk fırsatta yarı yolda bırakılır. şımarık, kaprisli ve höt höt tiplerinse etrafı daima arkadaş dolu olur, bir dedikleri iki edilmez...
Kızlar benide alırmısınız aranıza ?
Canım,
Biraz hormonlarında etkisi olabilir tabi, insan hamileyken aşırı duygusallaşıyor. Ben hamileliğimde olay haline getirip büyüttüğüm ağladığım konulara şimdi gülüyorum. Yalnızlık konusuna gelince, bende seninle aynı durumdayım. Daha doğrusu etrafımda kafama uygun oturup birşeyler paylaşabileceğim insan yok. Tamam toplanıyoruz , kalabalık olarak gün ortamı oluyor ama canım sıkılınca çat kapı gidip herşeyi anlatabileceğim insan yok etrafımda. Neyseki benimde eşim gelir akşam biraz rahatlıyorum ama bu sefer ona da patlıyorum bazen.
Canım senin kaç aylık ilk bebişmi?
Canım benim kızım 4,5 yaşında. Bir tane kızım var zaten.
Hoşgeldiiiin, sefalar getirdin canımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?