Arkadaşı olmayanlar buraya.

sevgili KK arkadaşlarım, dostlarım =P yıkama yağlamadan sonra bi derdimi paylaşmak isterim mecidiyeköy taraflarında en fazla 550 kirası olan kiralık ev aramaktayım.. aklınızda bulunsun yardımlarınızı esirgemeyin

bilmiyorum, sanırım o mutlu arkadaşlıklar ya çooook eskilerde kaldı ya da filmlerde var. zaman atlamışım gibi geliyo bazen. ya da "biz büyüdük ve kirlendi dünya" annemin bile kırk yıllık arkadaşlarıyla ilişkileri değişti. çevremdeyse, kim bi arkadaşından bahsedecek olsa dedikodusunu yapıyor önce :S
bense acımadan siliyorum hayatımdan artık herkesi. dayanamıyorum.
kesin ruh eşi arkadaşlarımız var ve evrende biyerlerde bizleri bekliyorlar da rastla rastlayabilirsen

selam bende gerçek bir arkadaş istiyorum =) 21 yaşındayım.
çevremde herkese iyi niyetliyim ama karşımdakilerin çirkinliklerini yüzüme başka arkamdan başka oluşlarını görünce inanın tiksindim.içi dışı bir arkadaşım olsun yaa

Meraba arkadaşlar bende 26 yaşındayım .Dostum var sanıyordum ama sadece sanmışım .. Bende aranızdayım hatta istanbulda olan arkadaşlar varsa etkinlik yapalım olmaz mı? Böylede hayat yürümez kii .. ((

bende hep kazık yiyenlerden sevgililerini en yakın, canım, kanım dediği arkadaşlarına kaptırıp sonra kimseyle dostluk kuramayanlardanım sizdenim...

25 yıllık dostunu hayatından silmiş biri olarak sanırım bende aranızda olabilirim :) çok şükür ki başka dostlarımda var yinede.ama gördüğünüz gibi gerçek dostlukların ne kadar uzun süreli olduğu değil neler paylaştığınız ve nankör olup olmamanızla ilgisi oluyor :S

benimde 3 5 tane arkadasım vardı evledilten sonra bu sayı 1e dustu o da cok uzakta oturuyor 22yaşındayım ve yanlızım

13 yıl geçirdiğim aynı kaşıktan yiyip aynı bardaktan su içtiğim herkes yanlış yapar o yapmaz dediğim insanı meğer tanıyamamışım.Olan o yalandan geçen samimi sandığım yıllara oldu.yazıkk çok yazıkkk

Benim bir tane arkadasım yok ! telefonumda sözlüm,sözlümün annesi, benim annem ve babamdan baska kmse yokk :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((( İnsan bazen çok arıyor. bir tane dost arıyor.. gerçek dost !

Benim bir tane arkadasım yok ! telefonumda sözlüm,sözlümün annesi, benim annem ve babamdan baska kmse yokk :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((( İnsan bazen çok arıyor. bir tane dost arıyor.. gerçek dost !

bizde burdan tanışıp kaynaşalım öyleyse .. Belki bakarsınız küçük bi etkinlik flan yaparız güzel olmazmıı kızlarr..

saatlerdir evde tek basımayım o kadar sıkılıyorum k iş yok güç yok cok yalnızım. hatta o kadar yalnız kaldım ki artık garip sesler duymaya basladım sanki evden tıkırtılar gelyor kafayı mı yiyorum ne

canımcım yaa sıkma kendini bu kadar bişeylerle uğraşmaya çalış.hem yalnız değilsin ki işte biz varızz bakk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…