Arkadaşı olmayanlar buraya.

inşalllah neler yapıyosunuz ne var ne yok giriş klasik olcak ama

Bende 21 yasindayim universite mezunuyum bulgaristan gocmeniyim 3.5 ay oncesine kadar istanbulda yasiyordum simdi norvecteyim :)

ben sizden büyüğüm anlaşılan 32 yaşındayım kartal civarında bende çatkapı gelen komşulardan sıkıldım . herkesle arkadaşlık kurulmuyor kafa dengim değiller

Merhaba kızlar

bende 2 senelil evliyim ve henüz çocugum yok.evde çok sıkılıyorum.çok yakın 1 2 arkdaşım var onlarında çocukları oldugu için cok fazla görüşemiyoruz.apatmanda komşulukta hiç yok.çık gez diyolar gez gez de insan tek başına hiçbişeyden zevk almıyor.

eşimlede bıyere gıdıncede hep ıkımız evlı bıızm gıbı cocuksuz pek arkadasımız yok o yuzden guzel bır ortamda olmuyor.öyle insanları görünce bende özeniyorum

Merhaba kızlar.Bende 33 yaşında ıstanbul anadolu yakası atasehirde yalnız yasiyorum.Ankaradan yeni dondum sayılır.Ne yazıkki çalışma ortamımda hep erkek olduğu için bayan arkadaş cevrem hiç yok.( Şöyle bayan bayana sohbet etmeyi,alış-verişe cikmayi ve ve ve bir sürü şeyi o kadar özledim ki.Umarım burada guzel arkadaşlıklar ve guzel dostluklar ediniriz.:)))

Benimde hiiiç arkadaşım yoookk evlenmeden önce büssürüydü ama kaçarak evlendiğim için şimdi hiç kimsem yok ..
Ankara'da oturuyorum 20 yaşındayım ev hamımıyım .. Bi bebiş var 45 günlük :)

): benimde hiç arkadaşım yok malesef 25 yaşındayım hayatım boyunca doğru düzgün hiç arkadaşım olmadı ): benim sorunum karşı tarafla iletişim kuramamak ailemle bile ): genelde odamda takılırım annemlerin yanına tv izlemeye gittiğimde bile hiç konuşmadan otururuz 6 yıllık bi ilişkim var onunla bile çok fazla konuşamıyoruz gerçi bir haftadır küsüsüz o yüzden konuşmuyoruz. ben hep karşı tarafın beni aramasını beklerim ilk ben arayamam hiç o yüzden. geçen hafta tartıştık konuşmuyoruz o bu seferde benim aramamı bekliyor biliyorum ama bende o arasın die bekliyorum çünkü çok kırdı beni ):

Kislar benim cok iyi dostlarim oldu evlenene kadar maalesef evlendikten sonra bir iki gorusme sonra kaldik mi arkadassiz aslinda esimin akrabalarindan var tanidiklarim gelen gidenler ama ben oyle yuzeysel arkadas istemiyorum iki tane olsun canim gibi olsun dort cocukla zamanda ayiramiyorum galiba hiihihih

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende atasehirdeyim ama benim ufakliklari gordunmu bayagi kacarsin ihihihi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar inanamazsınız.Bu sabah başıma gelen olayı anlatıcam.

Yeni bir işe başlamak için bu sabah erkenden hazırlandım ve evden çıktım.Daha yeni evden çıkmıştım ki üst sokağı döner dönmez sağ taraftaki sokaktan fırlayan bir bayan şöförle kafa kafaya girdik.Çarpmanın etkisiyle de başımı feci şekilde öne çarptım.Ambulansla hastaneye kaldırıldım ve tomografim temiz çıktı Allah'tan.Ama alnımın yarısı ve sağ gözümün altı komple şişti ve mosmor.Üstelik gözümde kapandı gibi.Şimdi evde yatıyorum.

İşte diyeceğim o ki başımıza ne zaman ne geleceği belli olmuyor ve dostluklarımız,arkadaşlıklarımız,paylaşımlarımız gerçekten çok değerli (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…