Arkadaşı olmayanlar buraya.

kizlar ben de ole herkese hemen guvenip samimi olabilen insanlardan deilim, aslinda girdigim her ortamda hemen sevilirim ama yakinliga gelince is biraz citam yuksek galba napim:sm_confused:

benim de en yakinsenağlama arkdslarim tr de ozluorum onlari burda cok yalnizim, bi kocisim varŞeniz

ya ben de çok neşeliyim aslında senelerdir o gizli neşemi çıkaramıyorum.bi de ben öyle birini istiyorum ki ne biliyim çok mu bencilim ama yanı her an her daim düşünmeden konuşabilieyim alınmasın arkamdan iş çevirmesin akşam üzeri olunca kocalar evde yokken gidip çekirdek çitleyelim parklarda ah ah öyle hasretim ki.karşı apartmanımda eşlerimiz aynı yerde çalışan kızlar var altlı üstlü oturuyorlar.onlara gittim tanışmak için.sonra onlar bana geldiler neyse ben bigün hadin kızlar gelin dolaşalım dışarda dedim ret cevabı aldım ve çok bozuldum bi daha da soğudum ama hergün ışıklarını gördükçe bi üste bi alta gidince içim bi garip oluyo (

canim benim anliorum seni, ben de burda ozledim ole seyler yapmayi, bi alisverise gitsen tek basina tadi olmuo:umursamaz:

canim belki o zmn bi isleri bi engelleri vardi o yuzden hyr demislerdi sana:sm_confused:

yani öyledir doğru diyorsunda amaaan ne bilim çağırmıyorlar bile demek görmek istemiyorlar napim ya sevmediler belli ki o kdar da içten davranmaya çalışıyorum halbuki..ya bi de benim eşimin görevinden dolayı belli bi gruplaşma var diğeri diğerine gidince zıtlık oluyo halbukı herkesle iyi olmaya çalışıyorum

ben de biraz oleyim bilio musun, biraz cana yakin davrandiim kisilerden hemen ayni tepkiyi gormeyince geri cekiorum kendimi, cok dooru deil belki ama napim huy iste:sm_confused:

esinin gorevi ne ki tatlim, cekismeler falan:jeyyar:

anladim canim, aman bosver ya takma, bulursun kafa dengi birini mutlaka:teselli:

bak burda biz variz daha nekaydirigubbakcemile3

başlıgı gördüm bende yazim dedim aslında çevremde okadar çok arkdaşım var ki anlatamam ama ben onlara arkadaş diyemiyorum çekememezlik kıskançlık böleleryle arkadaş olunmuo valla

hoşgeldin sende arkadaşımmm valla bende yeni geldim ama gerçekten insan burada konuşunca mutlu oluyo

başlıgı gördüm bende yazim dedim aslında çevremde okadar çok arkdaşım var ki anlatamam ama ben onlara arkadaş diyemiyorum çekememezlik kıskançlık böleleryle arkadaş olunmuo valla

hosgeldin sekerimopuyorumnanaktan

konusun kizlar konusunhihoyyyt

yaa kızlar çok geç geliosunuz şöle öğlen yada akşam erken gelindee bende sohbet ediyimm yaaaaa:sinifsinif: ben yatıyorum burda sohbet başlıo sonradan takip ediyom yaneee burdada arkadaşsız kalıom :sinifsinif:

ameliyatinda etkisi var ama psikolojim alt üst oldu hersey üst üste geldi gercekten cok kimsesizim ayda yilda bi görüstügüm insanlarda ne biliyim suratsiz ben kimseye gitmiyimde onlarda bana gelir diye düsünen insanlar ya ben kimseden bisi istemiyorum ne para ne esya yardim sadece bunca derdimin arasinda biraz olsun bi degisiklik olsun istiyorum ben hayattan ne cok sey bekliyorum ya

canım benim sıkma kendini şuan hastalığın psikolojisi birileri gelsin nasılsın die sorsun istiosun ama dediğin gibi insanlar artık çok menfaatçi ve umarsamaz şükretki eşin ve annen yanında bide ben varım tabiiikaydirigubbakcemile3 hiç üzülme bu günlerde geçecek ben 4 ameliyat geçirdim aynı senin gibiydim psikolojim alt üst olmuştu ama gün gelio hepsini unutuorsun bugünlerde gececek canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…