- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
ya ben de çok neşeliyim aslında senelerdir o gizli neşemi çıkaramıyorum.bi de ben öyle birini istiyorum ki ne biliyim çok mu bencilim ama yanı her an her daim düşünmeden konuşabilieyim alınmasın arkamdan iş çevirmesin akşam üzeri olunca kocalar evde yokken gidip çekirdek çitleyelim parklarda ah ah öyle hasretim ki.karşı apartmanımda eşlerimiz aynı yerde çalışan kızlar var altlı üstlü oturuyorlar.onlara gittim tanışmak için.sonra onlar bana geldiler neyse ben bigün hadin kızlar gelin dolaşalım dışarda dedim ret cevabı aldım ve çok bozuldum bi daha da soğudum ama hergün ışıklarını gördükçe bi üste bi alta gidince içim bi garip oluyo(
başlıgı gördüm bende yazim dedim aslında çevremde okadar çok arkdaşım var ki anlatamam ama ben onlara arkadaş diyemiyorum çekememezlik kıskançlık böleleryle arkadaş olunmuo valla
ameliyatinda etkisi var ama psikolojim alt üst oldu hersey üst üste geldi gercekten cok kimsesizim ayda yilda bi görüstügüm insanlarda ne biliyim suratsiz ben kimseye gitmiyimde onlarda bana gelir diye düsünen insanlar ya ben kimseden bisi istemiyorum ne para ne esya yardim sadece bunca derdimin arasinda biraz olsun bi degisiklik olsun istiyorum ben hayattan ne cok sey bekliyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?