Arkadaşı olmayanlar buraya.

insallah dedigin gibi olur cok istiyorum bu günlerin gecmesini yoksa sonumu hic ii görmüyrum neyse senide daha fazla biktirmiyim yanimda oldugun icin tessekkür ederim belki göremiyoruz duyamiyruz ama ii kelimelre bile okadar ihtiyacim varki anlatamam

ne bıkması tatlım bir nebze dahi rahatlatabiliosam o yeter bana senle dertleşmek senin derdini dinlemek yada derdimi anlatmak ii gelio bana sakın bidaha duymayım haa bıktırmayım lafınıııılmaz: annenin yanında olması seni rahatlatmıomu hiç mesela annem ve babam bi hafta kaldı gitti bana baya bi moral oldu

Ben gidemedim salı pazraına felan kös kös oturuyorum
Oğlum var kücük onla gezmek zor oluyor onu anneme bırakıp (arkadaşım olsaydı tabiki) gidicektim
Ama yanıma kimseyi bulamadım böle kafa dengi bana uyacak gezebilceğim
Alışverişde çok karışıyor kimi yada dolaşmıyor ne bilim sen bişe beğeniyorsun caydırıyor böylelerinide sevmiyorum
Yok bir tane bile arkadaşım yokkkmafoldumben
Evde oturmakdan başka çare yok
Oğlumu bırakabilcem kimsede yok annemle gitsem üff püffff

eşim astsubay cnm o yüzden soğuk eşler
canım benim sevgilim de astsubay sınavlarına hazırlanıyo daha şimdiden düşünüyo nöbetlerim olunca yalnız kalıcaksın falan gibilerinden. seni çok iyi anlıyorum :teselli: inş bi daha taini ailenizin yakınlarına falan çıkar da onlarla görüşürsün hep.
canım ben de alışveriş delisiyim,kendimi çok kaptırıyomuşum mağazadaki her şeye bakıyomuşum diye bir an önce mağazadan çıkarmaya çalışır beni arkadaşım kaydirigubbakcemile
bi kere de tek başıma alışverişe çıkıcam. ohh karışan eden yok rahat rahat zemuszemus ama ne kadar zevkli olur bilemem tabii kafamçokkarıştı

kızlar selam neler yazmışsınız, kimler gelmiş bi okuyayım bakim hihoyyyt

ben de didiyom... yeni katılan arkadaşlar da hoş gelmişler bu arada opuyorumnanaktan

sssttt kizlar napiosunuz bakalimbayanssulusmile

off kizLar yarin okul var ve bnm canim gitmek istemiyor .. yasakkelime yasakkelime :mymeka:

biri benim yerime gitsin ya .. biktim su okuldan .. bitmiyor bitmiyor bitmiyor .. ömür bitiyoor okul bitmiyooor .. isyanLardayimmmmmm senağlama :gitme:

iyi geceler arkadaşlar bende çok yalnızım çevremde dertleşeceğim gezip dolaşacacağım hiç arkadaşım yok benim yüzümden kızımda yalnız, onunla oynuyorum falan ama kendi yaşıtı gibi olmuyo tabi.Komşularlada pek görüşmüyorum bu eve yeni taşındık ben önce komşuların gelmesini bekledim doğrusuda bu ama gelen olmadı bende buyüzden kimseye gitmedim.Arada sırada eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşüyorum onlarda pek samimi gelmiyor neyse çok uzattım şimdilik bu kadar

hadi tencere_tava kacar
iyi geceler - dadli yyyüraLar :lepi:

iyi geceler tatlım tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
bu arada bende 2 gündür okula gitmiyorum devamsızlık hakkımı kullanıyorum sırnaşık şey yarın sabahki derse giricem öğleden sonra girmeyi düşünmüyorum şu devamsızlık haklarımı çok seviyorum yaa sırnaşık şey önemsiz dersler için kullanabilirsin yerimseniben

amaaan be bacim biz variz burdaa :lepi: vereliniortak
salla o komsuLariii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

hg tatlım a.s.
sen doğru düşünmüşsün onların sana gelmeleri gerekiyodu ama yeni oldu taşınalı dedin belki de zamanlarını uyduramamışlardır. :sm_confused:
istersen sen bi gün birine kahve içmeye git belki gerisi gelir yerimseniben

ohh valla iyisin 2 gündür yan gelip yatiyon bizde okulda sürünüyoruuz mafoldumben a.s

haydi bebem iyi geceler .. öptümm :asigim::1hug:

ohh valla iyisin 2 gündür yan gelip yatiyon bizde okulda sürünüyoruuz mafoldumben a.s

haydi bebem iyi geceler .. öptümm :asigim::1hug:

yatıyorum valla cumaları da dersim yok pzt ve perşembe de öğlene kadar ohh :teytey:
oyy ama kıyamamm ben tencereme tavamaaa hadi yat kuzum sen de dinlen şimdi boshayallersmile zaten az kaldı okulların kapanmasına yerimseniben öptümm opuyorumnanaktan

ayy canım benım aynı benım durum.dün hava öyle güzeldi ki çıkıp dışarıda yürüyüş yapmayı istedim kadınlarla yok ki kımse ya.neyse amaann napıyım kendımımı yıyecem oturur balkonuma çayımı alırım bende napım gelmezlerse.boşver canım sende salla en azından kızın var ne guzel..zemuszemus

canim biraz moral verdi tabi ama cok uzun kaldigi icin yani onun yaninda esimle rahat deilim ama esim ailesinden öle görmemis öpüyo sariliyo rahatsiz oluyorum bide annem sivri dilli biraz insaninda morali bozuk olunca kimseyi kaldiramiyo neyse ne yaparsam yapayim hayat iste ne yasamam gerekiyorsa yasiyorum en azindan sen varsin yanimda sabah kalkinca ilk sen geliyosun aklima bi bakiyim bise yazmismi diyorum hic farkinda olmadan beni yavas yavas hayata geri döndürüyosun cok teskürler benimde bütün ii dileklerim hep seninle CANIM BENIM :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…