benımde hiç arkadaşim yok tanışalımmışöyle yapalım herkez nasıl bir arkadas aradığını yasını yazsın :)
ben 19 yasındayım.. arkadasım hiç yok desem yeri.olanlar kıskanmaktan ileri gitmiorlar..naapsm kıskançlık krizlerine giriolar..bi söz yaptık arkadaslarım aramaz oldu..tabi yüzlerini görüorum bana bakınca ordan anlıorum ehehe :) ya da işi bitene kadar dost coook..lmaz:nefret ediorum öle insanlardan..ama arkadas her sey bence.. eş nasılsa arkadasta olması gereken bir sey..
samimi olarak yok.söyle sıkıldığımda arıyacaım dertleseceim..özleyeceim..derdini dinleyeceim yeri geldiinde oturup ağlayabileceğim yeri geldiinde en cocuk halimi gören bi arkadasım olsun istiorum..hani su filmlerde olur ya can ciğer.. hiç öyle bi arkadasım olmadı :gitme:
gercek dost için warım opuyorumnanaktan
Benimde pek yok bir kankim var ailelerimiz biz doğmadan önce arkadaşmış bir o var kardeşim gibi, birde liseden bir arkadaşım var çok sevdiğim başkada yok. Bir dışarı çıkayım bir gezeyim desem yanımda kimsem yok. Bekarken takılıorz adamlara kız arkadaşlarımızı ihmal ediorz, erkek arkadaşlarımızı ihmal ediorz. Bir süre sonra kopuorz hal böle olunca şimdi bir bakmışım sadece eşimle ikimiziz. Ben bazen söyleniorm canım nie bzm arkadaşlarımız yok die halbuki ben çevrem tarafından çok sevilen biriyim ama eşim yalnız ikimiz olmayı daha çok seviyor. Onun yüzünden soyutladım hep kendimi. Eşim artık en yakın arkadaşım.
Bu arada sapiticam, ofisten cikiyorum eve gel soyun dokun, vs. derken forumda kimse yok . AYSHA sen de yoksun komsum off ben kendin soyle kendim isitiyorum sositososito
bu arada slm kizlar herkeseopuyorumnanaktan
canim biraz moral verdi tabi ama cok uzun kaldigi icin yani onun yaninda esimle rahat deilim ama esim ailesinden öle görmemis öpüyo sariliyo rahatsiz oluyorum bide annem sivri dilli biraz insaninda morali bozuk olunca kimseyi kaldiramiyo neyse ne yaparsam yapayim hayat iste ne yasamam gerekiyorsa yasiyorum en azindan sen varsin yanimda sabah kalkinca ilk sen geliyosun aklima bi bakiyim bise yazmismi diyorum hic farkinda olmadan beni yavas yavas hayata geri döndürüyosun cok teskürler benimde bütün ii dileklerim hep seninle CANIM BENIM :teselli:
anladım canım benim ama rahatsız olma şöyle düşün eşim beni sevio ve bunu aileme gösterio diye düşün herşeyden mutlu olmaya çalış bitanem gerçi sana diom ben mutlu olunacak anda bile buluom bi kusur başlıom ağlamayakaydirigubbakcemile3 senle bi anlaşma yapalım bana söz ver artık ne yaşamam gerekiyorsa yaşıyorum diye değil ne yaşamak istiyorsam onu yaşıyorum olarak değiştirelim ve istediğimiz gibi yaşamaya çalışalım olurmu canım arkadaşımız olması şartmı istediğimizi yaparıs gelir bide birbirimize anlatırıs kaydirigubbakcemile5 haa bu arada bizde başka bi yere taşınmaya karar verdik gerçi kaynanama yakın olacak ama en azından orda biras daha arkadaş edinme şansım var eşimin arkadaşları orda oturuo belki hanımlarıyla arkadaş olurum:kedi:hadi öptüm bitanem yaz bana beni bırakma haaaa:1hug:
iyi geceler arkadaşlar bende çok yalnızım çevremde dertleşeceğim gezip dolaşacacağım hiç arkadaşım yok benim yüzümden kızımda yalnız, onunla oynuyorum falan ama kendi yaşıtı gibi olmuyo tabi.Komşularlada pek görüşmüyorum bu eve yeni taşındık ben önce komşuların gelmesini bekledim doğrusuda bu ama gelen olmadı bende buyüzden kimseye gitmedim.Arada sırada eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşüyorum onlarda pek samimi gelmiyor neyse çok uzattım şimdilik bu kadar
off kizLar yarin okul var ve bnm canim gitmek istemiyor .. yasakkelime yasakkelime :mymeka:
biri benim yerime gitsin ya .. biktim su okuldan .. bitmiyor bitmiyor bitmiyor .. ömür bitiyoor okul bitmiyooor .. isyanLardayimmmmmm senağlama :gitme:
benımde hiç arkadaşim yok tanışalımmı
senin icin sevimdim canim umarim tasindigin yerden de görürüsürüz tasinma sürecinde biraz ayri kaliriz ama sonra gine yazarsin ne yasamak istiyorsam onu yasamaya söz veremem belki ama yasamak istegim gibi yasamaya gayret edicem bundan sonra... baskasina gelince güzel akil veriyoruz ama kendimize gelince herseyi koyveriyoruz sende bana söz ver artik baskalarina verdigin güzel akillar gibi davranmaya senin artik bi melegin var sürekli aklinda olup senin icin dua eden gittin yerde daha mutlu olursun ins bu arada tasincagin yeride yaz merak ettin hemen netten bakicam nasil bi yer olduguna allaha emanet ol öptüm yanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?