Arkadaşı olmayanlar buraya.

kizlar ben geldimbayanssulusmile napiosunuz:hulya:

hg canım opuyorumnanaktan
ben bugün biraz karmakarışığım kafamçokkarıştı sanki kötü bişey olucakmış gibi geliyo içim sıkılıyo :1no2:

hg canım opuyorumnanaktan
ben bugün biraz karmakarışığım kafamçokkarıştı sanki kötü bişey olucakmış gibi geliyo içim sıkılıyo :1no2:

hosbuldumopuyorumnanaktan ay canim ole oluo insan bazen, bana da oluo biseylerle ugras kafan dagilsin

hosbuldumopuyorumnanaktan ay canim ole oluo insan bazen, bana da oluo biseylerle ugras kafan dagilsin

oluyo dimi canım yaa :gitme: sabahtan beri var bi şey zaten..
dün bi arkadaşımın defterini almıştım fotokopi çektirip bugün vercektim çünkü bizim cuma günleri dersimiz yok araya bir de haftasonu giriyor arkadaşım ders çalışır diye bugün geri vericektim işte.
aynı zamanda bi arkadaş da benim defterimi aldı ''yarın getirirsen sevinirim, haftasonu ders çalışırım''dedim ''herhalde getiririm merak etme falan''dedi. neyse sonra;
sabah alarm ötmedi.8.30 da uyanmalıydım alarm yüzünden 9.30 da uyandım. aslında 1 dersi kaçırdım normalde gitmezdim okula da arkadaşın defteri bende onu zor durumda bırakmamak için hemen hazırlanıp gittim.verdim defterini arkadaşa çok sevindi hatta gelmicem sanmış üzülmüş çalışıcakmış haftasonu.bunlar önemli şeyler aslında hem arada 4 gün var finallere az kaldı,düşük not alsa inan kendimi suçlardım, ben asla kimseyi zorda bırakmak istemem hem sonra güvendi de defterini verdi bana gene birbirimize işimiz düşebilir
ama benim defterimi verdiğim ark bana gelip''ayy ben de senin gibi geç kaldım bugün o yüzden onunla uğraşamadım sabah hemen çıktım getiremedim pzt getiririm ama merak etme''demesin mi?
sorarım sana geç kalmakla ne ilgisi var?
ve ben orda bişey diyemedim,diyemiyorum işte..:gitme: çalışçaktım keşke getirseydin falan diye geveledim bişeyler ama..
senin de kafanı şişirdim arkadaşım kusura bakma ama dolmuşum sanki :1no2:
ve bu kadar ince düşünüp sık elediğimiz için arkadaş edinemiyoruz galiba a.s

ay canim ne kafa sisirmesiolumunekankayizsmile
aynen ben de senin gbiyim kimseyi zor durumda birakmak istemem, hatta deger verdiim insanlar icin elimden gelen herseyi yaparimboshayallersmile arkadasin ayip etmis gercekten de, bi de biz neden kaybedioruz bilio musun sesimizi cikarmioruz kimse kirilmasin die, hayir demioruz cok fazla o yuzden. o arkadasin senin yerinde olsa nasil tepki verirdi cok merak ediorm doorusualsanaalsanasmile

cadılığını ortaya çıkarırdı emin ol a.s
şu hayır diyememe olayını zaten bi aşsam ahh bi aşsam boshayallersmile
ben insanları gerçekten anlayamıyorum ne var yani birazcık daha ince düşünseler,karşısındakinin iyiliğini düşünseler..
şu kkda da benimle aynı durumda olanları görmesem herkes kıskanç,güvensiz dicem. çünkü etrafımda gerçekten bi derdim olduğunda derdimi dinleyecek, omzunda ağlayabileceğim biri yok :sm_confused:
ama neyseki karşısındakinin derdine derman olan,içini ferahlatan sizler varsınız opuyorumnanaktan valla kk bana psikolog etkisi yaratıyo kaydirigubbakcemile3

benim omzum biraz uzakta ama isine yararsa buyur canimolumunekankayizsmile

selam arkadaşlarım, sizinle olmak beni sevindiriyo... opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar

benim omzum biraz uzakta ama isine yararsa buyur canimolumunekankayizsmile

ayy canım arkadaşımmm :1hug: bunu demen bile yeter bana olumunekankayizsmile sağol çok duygulandım şimdi :sinifsinif:
zaten ilerde bir gün californiaya gelirsem ( inş :Saruboceq: ) kapını çalıcam

eşim az önce bana soruyo napıyon ne konuşuyonuz orda falan diye.. dertleşiyoooz diyom, eee noluyo sonra diyo... rahatlıyoz, arkadaş ediniyoz diyom, saçmalıyomuşum gibi baktı bana... ne varki bunda anlamıcak... beyefendi hergün işe gidip insan görüyo, e bu kadıncağız dağda kalmış gibi mi otursun evde... :ecrin_bebek:

sağolun AYSHACIM ve SEDEFONURCUM.. iyiyim siz nasılsınız.. eşim bilgisayarı kaptı da bi saattitr, anca alabildim elinden...

ayy canım arkadaşımmm :1hug: bunu demen bile yeter bana olumunekankayizsmile sağol çok duygulandım şimdi :sinifsinif:
zaten ilerde bir gün californiaya gelirsem ( inş :Saruboceq: ) kapını çalıcam

opuyorumnanaktan ben hala california da olursam tabikaydirigubbakcemile3

gülsümcüm ben de sevgilime kk da arkadaş edindim diyorum gülüyo
aa niye olmasınmış.. internetten sevgili edinip, evlenip, çok da mutlu olan kişiler biliyorum ben :dilcikar:

ay sorma gulsumcum ya ne bitirmesi
yatakodam suan kiyafet dolubilmiyorumkismile bavillara yerlessek duzenlenipsempatiksalakcinni

kizlar yardima kosun haydiiihihoyyyt

ay sorma gulsumcum ya ne bitirmesi
yatakodam suan kiyafet dolubilmiyorumkismile bavillara yerlessek duzenlenipsempatiksalakcinni

kizlar yardima kosun haydiiihihoyyyt

sen merak etme biz bi uçak kaldırırız KKdan zor iş walla canım, kolay gelsin.. yapabilcepimiz bişi varsa gerçekten söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…