Arkadaşı olmayanlar buraya.

gülsümcüm ben de sevgilime kk da arkadaş edindim diyorum gülüyo
aa niye olmasınmış.. internetten sevgili edinip, evlenip, çok da mutlu olan kişiler biliyorum ben :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3:roflol:

sen merak etme biz bi uçak kaldırırız KKdan zor iş walla canım, kolay gelsin.. yapabilcepimiz bişi varsa gerçekten söyle

o zmn ben cay suyunu koyiim hemenkaydirigubbakcemile3 gerci ince belli bardaam yok ama olsun:roflol:

ay çok severim cheesecakei... neyse belli mi olur, belki bize kendi memleketinde yedirirsin bigün.. kızlar ben didiyom malesef... erken yatmazsam erken kalkamıyom, sonra ders çalışamıyom.. (duyurulur birilerine) size iyi sohbetler... opuyorumnanaktan

:roflol:aaah kafamkaydirigubbakcemile3 hadi sana ii geceler o zmn canim gorusuruzopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar, valla bana Belcika Bruksel civarlarinda oturan 170 boylarinda sarisin kumral guzel gozlu uni mezuni yuksel maasi olan dairesi olan biri arkadas lazimaklinialirimsmile

saka saka :) yaaa ben 8 aydir brukseldeyim hala arkadasim yok calismiyorum dolayisiyla fazla kimseyle sohbetim yok komsuluk iliskileride kotu burda.. Olurda Bruksel civarlarindaysaniz ve yalnizlikltan sikildiysaniz ben burdayim.. Msn arkadasida olabilir uzaklar icin..

(ysmn37 ye) fazla uzak deilmis oturdugun yere ama degisiklik güzel olabilir benim psikoljimi düsünüyorsun demek keske biraz yakinlarimda düsünde bide öle birde oturuyom ki_(sanki baska yer kalmamis gibi)_bi psikiyatr bile yok bi cözüm ariyorum kendim ve kendim gibi ler icin ama bulamiyorum hayat bu kadar da vurmaz ki bi insan komsu yok,arkadas yok,calisma hayati yok, aile uzakta,bide üstüne üstlük insanliktan nasibini almamis bi kayinvalidee toplulugu var ....seninde kayinvalidene yakin bi yere tasinmam benin düsündürdü seni mutlaka rahat siz edecek tir sana bu konuda bi tavsiyem olucak ne olursa olsun araya bi mesafe seviye koy sen onlara ne kadar ii olursan onlar seni kullanicaklardir buna sakin izin verme canim benim kendine dikkat et önemli lan sensin
opuyorumnanaktan

sen nerde oturuosun tatlım bende merak ettim netten bakayım :) seni çok ii anlıyorum inan psikolojimiz aynı durumda aslında benide düşündürüo kaynanama yakın olması ama seviyemi koruyacam emin ol canım sen bu ara baya bi bunalmışsın dertlerini anlatmak istersen dinlerim belki derman olamam ama dinlerim sende rahatlamış olursun canım benim seni gerçekten seviyorum kendine çok ii bak tatlım

hosgeldin tatlimopuyorumnanaktan ben belcikaya uzaam ama begenirsem ben varim burda sana arkadaslik edebilicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…