- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
kaydirigubbakcemile3 yaa canım sen sedefi beklersen sırnaşık şey
işin gereği mi ordasın canım?
gülsümcüm ben de sevgilime kk da arkadaş edindim diyorum gülüyo
aa niye olmasınmış.. internetten sevgili edinip, evlenip, çok da mutlu olan kişiler biliyorum ben :dilcikar:
sen merak etme biz bi uçak kaldırırız KKdanzor iş walla canım, kolay gelsin.. yapabilcepimiz bişi varsa gerçekten söyle
esimin okulu icin gelmistik canim, bu yaz bitio, donuoruzhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3:roflol:
o zmn ben cay suyunu koyiim hemenkaydirigubbakcemile3 gerci ince belli bardaam yok ama olsun:roflol:
tühh, benim evlenip balayı yapacağım yaza daha çooookk var
ne gülüyon kız aklinialirimsmile haksız mıyım :jeyyar:
olsun canım.. sen de bize içcek soft drink bişiler ayarlarsın...
ay çok severim cheesecakei... neyse belli mi olur, belki bize kendi memleketinde yedirirsin bigün.. kızlar ben didiyom malesef... erken yatmazsam erken kalkamıyom, sonra ders çalışamıyom.. (duyurulur birilerine) size iyi sohbetler... opuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar, valla bana Belcika Bruksel civarlarinda oturan 170 boylarinda sarisin kumral guzel gozlu uni mezuni yuksel maasi olan dairesi olan biri arkadas lazimaklinialirimsmile
saka saka :) yaaa ben 8 aydir brukseldeyim hala arkadasim yokcalismiyorum dolayisiyla fazla kimseyle sohbetim yok komsuluk iliskileride kotu burda.. Olurda Bruksel civarlarindaysaniz ve yalnizlikltan sikildiysaniz ben burdayim.. Msn arkadasida olabilir uzaklar icin..
selam kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?