Arkadaşı olmayanlar buraya.

ben tokat turhalda oturuyorum cok kücük bi yer ve burdaki insan tipleri daha önceden hic görmedigim tipler baba ogluna cikari yoksa yagmurlu havada bi bardak su vermiyo psikolojimiz ayni ondan benim canimin cok sikildigini anladin yoksa baskasini anlayamazsin bende senin bi kelimenden nnasil oldugunu anlabiliyorum tabii ki san anlatmak isterim ama bazi seyler vardir anlatilmaz yasanir ne cektigimi ben biliyorum kayinvaldemler bana hayati zindan ediyolar 2010 yilinda davranis sekillerini bi görsen.....iste bazi insanlara yil zaman mekan fark etmiyo nato kafa nato mermer iste bastan yüz verdim ya! bu yüzden sana dedim yüz verme seviye koy araniza kendi ailenmis gibi davranma benim ailem uzakta oldugu icin onlarda biraz yüzüme gülünce ailem gibi davrandim tepeme ciktilar su sira biraz kafam dagilip tebessüm ediyorsam senin sayende inan cok sevaba giriyosun canim benim bende seni gercekten cok sevdim benim cenem düstü gine kendine dikkat et tamam unutma senden baskasi önemli degil

kizlar ben geldimhihoyyyt slmlaropuyorumnanaktan

hg ayshaa al sana benden bir buket çiçek a.s.
napıyosun bakalım opuyorumnanaktan

hg ayshaa al sana benden bir buket çiçek a.s.
napıyosun bakalım opuyorumnanaktan

ay tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan

ii ya is guc ugrasiorum iste, si yardima gelmediniz ama ben bavillari topladimzemuszemus

ay tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan

ii ya is guc ugrasiorum iste, si yardima gelmediniz ama ben bavillari topladimzemuszemus

aa bileydim hemen yanında biterdim şekerim yeter ki senin yardıma ihtiyacın olsun zemuszemus

aa bileydim hemen yanında biterdim şekerim yeter ki senin yardıma ihtiyacın olsun zemuszemus

tesekkurler sekerim etmis kadar oldunŞeniz

ee sen napiosun? bossen gel de alisverise gidelim berabersositososito

tesekkurler sekerim etmis kadar oldunŞeniz

ee sen napiosun? bossen gel de alisverise gidelim berabersositososito

sen alışveriş dersin de ben boş olmaz mıyım kaydirigubbakcemile3
uçtum geldim
uzun elbise ve babet istiyorummm bayanssulusmile

sen alışveriş dersin de ben boş olmaz mıyım kaydirigubbakcemile3
uçtum geldim
uzun elbise ve babet istiyorummm bayanssulusmile

sen de rahat takilanlardansin galibakaydirigubbakcemile3 topuklu mopuklu bizi bozar:kedi:

ay uf ya burda birileri olsa beraber alisverise gidicek:1no2: yabanci arkadaslarla yapilicak bi aktivite deil maalesef:umursamaz:

inan bana canım burasıda aynı gerçekten seni çok ii anlıyorum kayınvalidenleride hiç kafana takma tatlım eger kocan senden yanaysa hele salla gitsin onları yıl kaç olursa olsun kaynana kaynanadır illa yapacak bişiler :umursamaz: üzülme sen tatlım kesin bu ameliyat nedeniyle aranızda bazı olaylar oldu ve seni en çok üzende bu oldu demi ? bundan sonra yüzün hep güler inşalah canım öpüyorum kocaman yarın anneler günü ve annem uzakta :sinifsinif: annen hala yanındaysa benim içinde sarıl öp olurmu

burayı şimdi gördüm
tam bana göre bir konu olmuş
çok arkadaşım vardı aslında, ama işten ayrılınca hepsinden koptum
ama takmıyordum
en iyi arkadaşım eşim diyordum
meğersem öyle değilmiş...yeni öğrendim
bikaç kişi dışında arkadaşım diyebileceğim kimsem yok
kızım var bütün günüm bütün zamanımı onunla geçiriyorum
ama insan ariyor iki-üç kelime edecek birini
bir samimi arkadaşım var ama uzak oturuyoruz herzman görüşemiyoruz ara ara buluşuyoruz devamlı telefonlaşıyoruz ondada nekadar paylaşımda buluşabilirsek artık
komşu desem varda yok işte
kafa dengi değiller yaşca çok büyükler benim yaşımda çocukları var ne paylaşabilirimki iki üç kelime dışında
özellikle bu akşam çok bunaldım. Ailem yurtdışında en azından onlar yakın olsa gene kimseye ihtiyacım olmaz ama onlarda yok
kendimi çok yanlız hissediyorum, eşimede çok öfkeliyim büyük tartışma yaşadık bugün belkide evleneli ilk kez böylesine kavga ettik diyebilirim
yarında doğum günü
ayrıca anneler günü
aman ne bilim işte boş boş yazdım kusura bakmayın
içimi dökmek iyi gelir sandım ama geçmedi

sen de rahat takilanlardansin galibakaydirigubbakcemile3 topuklu mopuklu bizi bozar:kedi:

ay uf ya burda birileri olsa beraber alisverise gidicek:1no2: yabanci arkadaslarla yapilicak bi aktivite deil maalesef:umursamaz:

ben spor şık olmayı seviyorum canım bayanssulusmile
bazen convers bazen babet..geçen hafta kotumun altına topuklu giydim bi daha mı aslaaa lmaz: 1 hafta oldu ayağımdaki yaralar hala geçmedi. :1no2:
ayy canım yaa keşke yanında olsaydım :1hug: bol bol gezerdik,yorulunca oturur bi yerde kahve içerdik,hasretim böyle şeylere...boshayallersmile

canım benimmmm :1hug: hiç de boş değil yazdıkların o kadar doğru daha doğrusu gerçek şeyler yazmışsın ki..
ne zaman konuşmak istersen yazabilirsin dinlerim seni :teselli:
eşinle yaptığınız tartışmaya üzüldüğün için şimdi böyle düşünüyosundur.o gene senin en yakın arkadaşındır tatlım,biz de bugün sevgilimle tartıştık, bana da önce en yakın arkadaşım değil mi yani her şeyimi anlatamıcak mıyım artık gibi bi düşünce geldi.ama sevgilim daha ben bunu düşünür düşünmez ''aklına sakın saçma şeyler getirme,sevgilin ve en yakın arkadaşın herşeyin olduğumu unutma''dedi,benim en kötü huyum ''yanlış anlama'' malesef :sinifsinif:
yarın doğumgünüymüş bak senin de anneler günün ne güzel opuyorumnanaktan
yarın kutlayın birbirinizi,öpüşün,sarılıp barışın.boshayallersmile aynı evde küslük olmasın canım

canım tşk ederim gerçekten
bilmiyorum çok doluyum
hata şuan yazarken göz yaşlarımı tutamiyorum
söyledikleri çok kırdı, yaraladı beni çok zoruma gitti
normalde zaten küs kalmayı hiç beceremeyiz ama bu sefer sanki farklı içime bir soğukluk geldi
bilemiyorum gerçekten zaten evde değil şuan
tartışmada ordan başladı ya neyse
evlilik çok farlı bişey gerçekten insanin elini kolunu bağliyor
helede çocuk olunca
önceden böyle şeyleri bana söylemiş olsaydı o an kapıyı vurur çıkardım ama şimdi çok farklı
kızımı zorlan uyutum o uyuyana kadar kendimi sıktım ağlamamak için ama şimdi göz yaşlarımı serbest bıraktım
en çokda zoruma giden gerçekten yakınımda bi arkadaşım bir dert ortağım olmaması
bende kızımı alır giderdim 1-2 saat kafamı dağıtırdım
ama yok işte
bazen kendimi hapis gibi hissediyorum bütün imkanlarım var ama yinede sanki biyere sıkışmışım boğulacakmışım gibi oluyorum
az önce annemlen konuştum canım benim ona belli etmemeye çalıştım ama eminim anlamıştır sesin iyi gelmiyor dedi uyukum var yatacaktım dedim tabii yemedi ama çokta üstelemedi
off karışık karışık yazdım işte ama kafamda zaten çok karışık
dinlediniz için çok sağol
sanalda olsa derdimi paylaş birileri olması iyi geliyor

aramıza hg canım aynı dert bendede var inan senin en azından bi kızın varmış Allah bağışlasın eşinizlede inşalah aranız en kısa zamanda düzelir ne zaman yazmak istersen dinlemeye hazırız unutma tatlım:1hug:

ay evet kiz ne guzel olurdu, ben de burda ole seyleri yapicak birilerini bulamiorum maalesef:1no2:

canim benim sen cok dolmussun, belki de suan duygularin cok yogun die esini yanlis anlamissindir, iice alinmissindir soylediklerine, dediine gore hic kus kalamiomussunuz, belli ki birbirinizi seven anlayan insanlarsiniz, hemen bi tartismada sogumaz insan.
suan sen zor donemler atlattigin icin hersey ustune ustune gelio, olmadik seylere alinio olamaz misin?
insan farketmese de bazen ozlem arkadassizlik falan bunlatio. olmadik seylere bozulabilio, stres oluo. belki sen de bole olmussundur, bi de esinin acisindan bak bakalim olaya, haklilik payi vardir belki ne dersinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…