Arkadaşı olmayanlar buraya.

PRINCESS-in-LOVE bu arada aramiza hosgeldin canim:1hug:

canım benim ağla açılırsın :teselli:
ben evli değilim ama bi de şöyle bir şey var sanırım
erkekler vurup kapıyı çıkabiliyolar ama kadınlar hele bi de dediğin gibi çocuğun varsa bunu yapamıyolar,çıksan nereye gidiceksin hem bi de omzunda ağlayabilecek bi arkadaşın yoksa geriye kendinle başbaşa kalmaktan başka çare kalmıyor :1no2:
şu anda eşin yokmuş ama yatmaya gelir mi canım? yataklarınızı ayırmayın sakın haa yerimseniben
kızın kaç yaşında canım? biz yarın anne-kız gezmeyi planlıyoruz, siz de anne-kız çıkın,dolaşın biraz kaydirigubbakcemile5 evde kendini hapis gb hissetmeni gidericek emin ol dışarda olmak iyi gelicek yerimseniben

ay evet kiz ne guzel olurdu, ben de burda ole seyleri yapicak birilerini bulamiorum maalesef:1no2:

hiç yok mu canım benim komşun.hani boş bi vaktinde sen teklif etsen ona çıkıp dolaşsak biraz diye..
gerçi artık gidiceksin ordan canım, geleceğin yerde çıkıp gezebileceğin arkadaşların olur inş :Saruboceq:

keşke benimde bi kızım yada oğlum olsada onunla gezmeye çıksam :sinifsinif:

ay komsum var da kimi mexican, kimi japonkaydirigubbakcemile3 ole zaten tr deki gbi dusunme burda birine geciodum ugradim falan diemezsin mesela illa haber vermen lazim, komsuluk falan die bisey yok maalesef:umursamaz: cok samimi deiliz o yuzden komsularlaboshayallersmile evt artk bitio vatanima donuorum:dance:

keşke benimde bi kızım yada oğlum olsada onunla gezmeye çıksam :sinifsinif:
inş olur canım benim :Saruboceq:

hımm anladım canım a.s
olley ama sonunda bitti kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:

inş olur canım benim :Saruboceq:

hımm anladım canım a.s
olley ama sonunda bitti kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:

evt yaa bitio gercektenboshayallersmile gerci tr ye donunce burayi da ozlucem galbakaydirigubbakcemile3 cunku burayi da cok seviorumopuyorumnanaktan ay pek bi dengesiz oldum sankisempatiksalakcinni

sekerler ben simdi alisverise gidiorum, tek basima olsa da, olsun napim bole de zevkli yanlari var:içelim:

tekrar gorusmek uzere esen kalin sekerler:roflol::teytey:

canım burda saat gecenin 12 si olunca dedim bu kız ne alışverişinden bahsediyo kaydirigubbakcemile3 unutmuşum birden tr de olmadığını :kedi:
güle güle git, olsun yalnız başına da eğlenceli oluyo bazen yerimseniben ciciler al kendine bayanssulusmile bize de yolla kaydirigubbakcemile2 kocaman öptüm şekerim opuyorumnanaktan

merhaba a.s.
ben de sizdenim malesef :gitme:
ama kk sayesinde artık eskisi kadar yalnız değilim sedefcim gibi bi arkadaşım var meselaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
geçmiş okul yıllarımdan aynı mahallede olmamıza rağmen arasıra karşılaşırsam görüştüğüm bi arkadaşım var sadece, 13 yıllık arkadaşım. hep aynı sınıfta olduk bugüne kadar okulda iyidik ama lise bitti ayrıldık malesef zaten okul dışında nerdeyse hiç görüşmezdik.
görüştüğümüzde sanki hergün birlikteymişiz gibi olur aramız çok iyidir arkadaşım, derdim olunca yardım eder ama dediğim gibi çok az görüşüyoruz.
bu yıl üniye başladım ilk dönem 2 yakın arkadaşım vardı ama 2. dönem sınıflar karıştırıldı ayrıyız şuanda.
ders aralarında fln görüşüyoruz arasıra ama birinin sevgilisi var pek gelmiyor okula anca karşılaşırsak konuşuyoruz. ona bişey diyemem çünkü ben de sevgilim yüzünden çıkıp arkadaşlarımla buluşamam mesela.
diğeri de çok canayakındır birsürü arkadaşı var aynı sınıfta olmayınca da ben yanına gitsem bile arada kimseyi tanımadığımdan kenarda kalıyorum:gitme:
sınıftakilerle çıksam dışarı onlar da diğer arkadaşlarıyla kalabalık oluyorlar yine yalnız kalıyorum.
ben de oturuyorum sınıfta zaten 1 ara oluyo sadece çıkmıyorum sınıftan.
sen de kaynaş fln diceksiniz belki ama ben herkesle arkadaş olabilen biri değilim ve dediğim gibi biri mesela çıkalım gezelim dese gezemem sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
sevgilime kızıcaksınız ama başka bi kötü huyu yok seviyorum ve mutluyum :asigim:yani en yakın hatta tek arkadaşım sevgilim diyebilirim bu durumdan şikayetçi değilim ama sadece insan keşke arkadaşlarım olsa diye düşünüyor arasıra.
çok uzattım farkındayım çenem düştü bugünlerde kusura bakmayın dinlediğiniz için teşekkürleropuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ahh benim loadingim de mi gelmişşş buraya :1hug:
hg arkadaşım a.s.
amaannn boşver onları sen hepimizin genelde böyle arkadaş ilişkileri..
ama neyse ki kk var :enbuyukkk: o yüzden artık kendimi yalnız hissetmiyorum.
benim sevgilim de tam tersi canım tutturmuş arkadaş edin çık gez dolaş.. bunların derdinde.nasıl üzülüyor beni yalnız görünce bilsen.. :1no2: kk da arkadaşlarım var benim yeter onlar diyorum ben de :dilcikar:
olmuyor,gerçekten olmuyor.. kimseye güvenemiyorum malesef, eskiden çok saftım herkesle bir anda çok iyi arkadaş olurdum bir anda da biterdi.
şimdi de gerçekten karşımdaki iyi mi kötü mü anlamıyorum,her an diken üstündeymiş gibi bi kazık gelicek mi acaba diye düşünmeden arkadaşlık da edemiyorum.
korkuyorum aslında..bi darbe yemekten kaçıyorum..

hoşbuldum arkadaşımopuyorumnanaktan
kk yı hep okurdum ama üye olmuyordum iyiki üye olmuşum kaydirigubbakcemile5
haklısın canım kimseye güven olmuyor mesela ilk dönem sınıftaki herkesle mesafeli bi şekilde konuşurdum selamlaşırdım. ama bigün sınıftan bi kız bize anlattığı bişeyi başkasına anlatırken nasıl değiştirip anlattı şok oldumakannehir
sonra mesafemi daha da açtım tabi çünkü ben onunla konuşamam ki her dediği doğru mu acaba diye düşünmezmi insan?
boşver canım bize sevgililerimiz yeter bide kk var tamam işteyerimsenibenkaydirigubbakcemile5

Evlilik insanin elini kolunu bu gibi durumlarda baglyor canim, ben evlenmeden once asi ruhlu bi tiptim, ozgur kiz.
Ama inan hepimizin evinde oluyor boylesine tartismalar, bide galiba sen de yurtdisindasin. Bu cok dha zor, benim esim de beni kirmamak adina cekip gitti bir kac kere. kedi gibi evine dondu sonra, ben de sinirimden hemen burayi acmistim o zaman(gecenn yil) burada chat'de vardi konusmustum arkadaslarla, cok sinirli ve uzgundum ama hepsi gelecek nasilsa demisti, bir sey olamais gibi davrandim. Geldi sarildi ozur diledi Eger telafi edilmeyecek kadar buyuk bir halt etme kavgasi degilse (aldatma, yalan vs. gibi) affet gitsin uc gunluk dunya. Ama boyle cekip gittmelerin kredisini de hababa kullanMAMAyi bilmesini ogretmeni tavsiye ederim. "Kocacim bu sekilde cekip gitmelerin tekrarederse donusunde beni bulamayacaksin" diyebilirsin. Uzulme olur mu? Davulun sesi uzaktan hos geliyor, ben bekarken amaaan amma akil verirdim, Nasreddin hoca hesabi damdan duseni ben anlarim:). Sevgilerrr cici bayanssulusmile

Son düzenleme:

herkese moral dolu cevapları için çok tşk ederim
dün gece cevap yazdım fakat biranda bağlantı kesildi sonrada tekrar yazamadım
ağlamaktan başım ağırdı biran önce yatmak istedim
fazla geç olmadan geldi zaten eşimde
ama ne o benim yüzüme nede ben onun yüzüne bakmadık
kızını kokladı öptü sırtını döndü uyudu
daha önce hiç küs yatmamıştık diyebilirim
bu beni dahada öfkelendiriyor
kabahatli olan o
evet benimde suçum var inkar etmiyorum
ama o bana hakaret etti, gururumu incilti şimdi ben nasıl bişey olmamış gibi sarılabilirim ona
bugün doğum günü, ne planlar yapmıştım bugün için aynı zamanda anneler günü ya güzel gün geçirirz diye düşünmüştüm hepsi suya yattı tabii. Hediye almıştım ona versemmi vermessemi diye düşündüm sonra sabah kızımın eline paketi verip kızın sana hediye almış dedim tşk ederim dedi kızını öptü ve paketi bir kenara koydu, açmaya bile tenezzül göstermedi
ben doğum günün kutlu olsun bile demedim, diyemedim. Paketi öyle bir kenara koyunca boğazım düğümülendi, ağlamamak için odadan çıktım...
çok kırgınım çok
aldatma yalan gibi şeyler söz konusu değil onların affı zaten olmaz ama bu dediklerinide nasıl unutucam nasıl siğineye çekicem hiç bilmiyorum
Ben Türkiyedeyim canım ailem Almanyada. 3 sene önce geldik Türkiyeye. Eşim için geldim ailemi, herşeyimi bıraktım onun için geldim. Pişman değilim, ama görüyorumki bu yaptıklarımın hiç birinin kıymeti yok.
Kızımın doğmadan önce işimden ayrıldım. Bebeğime ben bakmak istedim bakıcılara muhtaç etmek istemedim yavrumu. İşimden vazgeçtim. Bu arada kızım 1 yaşında. Tabii yavrumun hiç bir suçu yok. O bana Allah'ın en büyük lutfudur. Ama işimden ayrılınca hiç kimsem kalmadı 1-2 arkadaş dışında dediğim gibide onlar ile aramız epey uzak. Onun için eşime daha çok bağlandım. 5 senedir evliyiz 2 yıllıkda öncesi var 7 senedir hep en iyi arkadaşım o oldu. O varken başkasına ihtiyaç duymadım hata arkadaşlar haftasonu buluşmak isteyince hayır eşimlen vakit geçircem diyordum. Herşeyimi anlatırdım hiç bir gizlim saklım olmaz asla, hele türkiyeye döndükten sonra buarada ondan başka hiç kimsem olmadığı için dahada bağlandım ama hepsi boşmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…