- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
canım tşk ederim gerçekten
bilmiyorum çok doluyum
hata şuan yazarken göz yaşlarımı tutamiyorum
söyledikleri çok kırdı, yaraladı beni çok zoruma gitti
normalde zaten küs kalmayı hiç beceremeyiz ama bu sefer sanki farklı içime bir soğukluk geldi
bilemiyorum gerçekten zaten evde değil şuan
tartışmada ordan başladı ya neyse
evlilik çok farlı bişey gerçekten insanin elini kolunu bağliyor
helede çocuk olunca
önceden böyle şeyleri bana söylemiş olsaydı o an kapıyı vurur çıkardım ama şimdi çok farklı
kızımı zorlan uyutum o uyuyana kadar kendimi sıktım ağlamamak için ama şimdi göz yaşlarımı serbest bıraktım
en çokda zoruma giden gerçekten yakınımda bi arkadaşım bir dert ortağım olmaması
bende kızımı alır giderdim 1-2 saat kafamı dağıtırdım
ama yok işte
bazen kendimi hapis gibi hissediyorum bütün imkanlarım var ama yinede sanki biyere sıkışmışım boğulacakmışım gibi oluyorum
az önce annemlen konuştum canım benim ona belli etmemeye çalıştım ama eminim anlamıştır sesin iyi gelmiyor dedi uyukum var yatacaktım dedim tabii yemedi ama çokta üstelemedi
off karışık karışık yazdım işte ama kafamda zaten çok karışık
dinlediniz için çok sağol
sanalda olsa derdimi paylaş birileri olması iyi geliyor
ay evet kiz ne guzel olurdu, ben de burda ole seyleri yapicak birilerini bulamiorum maalesef:1no2:
hiç yok mu canım benim komşun.hani boş bi vaktinde sen teklif etsen ona çıkıp dolaşsak biraz diye..
gerçi artık gidiceksin ordan canım, geleceğin yerde çıkıp gezebileceğin arkadaşların olur inş :Saruboceq:
inş olur canım benim :Saruboceq:keşke benimde bi kızım yada oğlum olsada onunla gezmeye çıksam :sinifsinif:
ay komsum var da kimi mexican, kimi japonkaydirigubbakcemile3 ole zaten tr deki gbi dusunme burda birine geciodum ugradim falan diemezsin mesela illa haber vermen lazim, komsuluk falan die bisey yok maalesef:umursamaz: cok samimi deiliz o yuzden komsularlaboshayallersmile evt artk bitio vatanima donuorum:dance:
inş olur canım benim :Saruboceq:
hımm anladım canım a.s
olley ama sonunda bitti kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt :teytey: :dance:
evt yaa bitio gercektenboshayallersmile gerci tr ye donunce burayi da ozlucem galbakaydirigubbakcemile3 cunku burayi da cok seviorumopuyorumnanaktan ay pek bi dengesiz oldum sankisempatiksalakcinni
sekerler ben simdi alisverise gidiorum, tek basima olsa da, olsun napim bole de zevkli yanlari var:içelim:
tekrar gorusmek uzere esen kalin sekerler:roflol::teytey:
merhaba a.s.
ben de sizdenim malesef :gitme:
ama kk sayesinde artık eskisi kadar yalnız değilim sedefcim gibi bi arkadaşım var meselaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
geçmiş okul yıllarımdan aynı mahallede olmamıza rağmen arasıra karşılaşırsam görüştüğüm bi arkadaşım var sadece, 13 yıllık arkadaşım. hep aynı sınıfta olduk bugüne kadar okulda iyidik ama lise bitti ayrıldık malesef zaten okul dışında nerdeyse hiç görüşmezdik.
görüştüğümüzde sanki hergün birlikteymişiz gibi olur aramız çok iyidir arkadaşım derdim olunca yardım eder ama dediğim gibi çok az görüşüyoruz.
bu yıl üniye başladım ilk dönem 2 yakın arkadaşım vardı ama 2. dönem sınıflar karıştırıldı ayrıyız şuanda.
ders aralarında fln görüşüyoruz arasıra ama birinin sevgilisi var pek gelmiyor okula anca karşılaşırsak konuşuyoruz. ona bişey diyemem çünkü ben de sevgilim yüzünden çıkıp arkadaşlarımla buluşamam mesela.
diğeri de çok canayakındır birsürü arkadaşı var aynı sınıfta olmayınca da ben yanına gitsem bile arada kimseyi tanımadığımdan kenarda kalıyorum:gitme:
sınıftakilerle çıksam dışarı onlar da diğer arkadaşlarıyla kalabalık oluyorlar yine yalnız kalıyorum.
ben de oturuyorum sınıfta zaten 1 ara oluyo sadece çıkmıyorum sınıftan.
sen de kaynaş fln diceksiniz belki ama ben herkesle arkadaş olabilen biri değilim ve dediğim gibi biri mesela çıkalım gezelim dese gezemem sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.
sevgilime kızıcaksınız ama başka bi kötü huyu yok seviyorum ve mutluyum :asigim:yani en yakın hatta tek arkadaşım sevgilim diyebilirim bu durumdan şikayetçi değilim ama sadece insan keşke arkadaşlarım olsa diye düşünüyor arasıra.
çok uzattım farkındayım çenem düştü bugünlerde kusura bakmayın dinlediğiniz için teşekkürleropuyorumnanaktan
ahh benim loadingim de mi gelmişşş buraya :1hug:
hg arkadaşım a.s.
amaannn boşver onları sen hepimizin genelde böyle arkadaş ilişkileri..
ama neyse ki kk var :enbuyukkk: o yüzden artık kendimi yalnız hissetmiyorum.
benim sevgilim de tam tersi canım tutturmuş arkadaş edin çık gez dolaş.. bunların derdinde.nasıl üzülüyor beni yalnız görünce bilsen.. :1no2: kk da arkadaşlarım var benim yeter onlar diyorum ben de :dilcikar:
olmuyor,gerçekten olmuyor.. kimseye güvenemiyorum malesef, eskiden çok saftım herkesle bir anda çok iyi arkadaş olurdum bir anda da biterdi.
şimdi de gerçekten karşımdaki iyi mi kötü mü anlamıyorum,her an diken üstündeymiş gibi bi kazık gelicek mi acaba diye düşünmeden arkadaşlık da edemiyorum.
korkuyorum aslında..bi darbe yemekten kaçıyorum..
canım tşk ederim gerçekten
bilmiyorum çok doluyum
hata şuan yazarken göz yaşlarımı tutamiyorum
söyledikleri çok kırdı, yaraladı beni çok zoruma gitti
normalde zaten küs kalmayı hiç beceremeyiz ama bu sefer sanki farklı içime bir soğukluk geldi
bilemiyorum gerçekten zaten evde değil şuan
tartışmada ordan başladı ya neyse
evlilik çok farlı bişey gerçekten insanin elini kolunu bağliyor
helede çocuk olunca
önceden böyle şeyleri bana söylemiş olsaydı o an kapıyı vurur çıkardım ama şimdi çok farklı
kızımı zorlan uyutum o uyuyana kadar kendimi sıktım ağlamamak için ama şimdi göz yaşlarımı serbest bıraktım
en çokda zoruma giden gerçekten yakınımda bi arkadaşım bir dert ortağım olmaması
bende kızımı alır giderdim 1-2 saat kafamı dağıtırdım
ama yok işte
bazen kendimi hapis gibi hissediyorum bütün imkanlarım var ama yinede sanki biyere sıkışmışım boğulacakmışım gibi oluyorum
az önce annemlen konuştum canım benim ona belli etmemeye çalıştım ama eminim anlamıştır sesin iyi gelmiyor dedi uyukum var yatacaktım dedim tabii yemedi ama çokta üstelemedi
off karışık karışık yazdım işte ama kafamda zaten çok karışık
dinlediniz için çok sağol
sanalda olsa derdimi paylaş birileri olması iyi geliyor
Evlilik insanin elini kolunu bu gibi durumlarda baglyor canim, ben evlenmeden once asi ruhlu bi tiptim, ozgur kiz. Ama inan hepimizin evinde oluyor boylesine tartismalar, bide galiba sen de yurtdisindasin. Bu cok dha zor, benim esim de beni kirmamak adina cekip gitti bir kac kere. kedi gibi evine dondu sonra, ben de sinirimden hemen burayi acmistim o zaman(gecenn yil) burada chat'de vardi konusmustum arkadaslarla, cok sinirli ve uzgundum ama hepsi gelecek nasilsa demisti, bir sey olamais gibi davrandim. Geldi sarildi ozur diledi Eger telafi edilmeyecek kadar buyuk bir halt etme kavgasi degilse (aldatma, yalan vs. gibi) affet gitsin uc gunluk dunya. Ama boyle cekip gittmelerin kredisini de hababa kullanMAMAyi bilmesini ogretmeni tavsiye ederim. "Kocacim bu sekilde cekip gitmelerin tekrarederse donusunde beni bulamayacaksin" diyebilirsin. Uzulme olur mu? Davulun sesi uzaktan hos geliyor, ben bekarken amaaan amma akil verirdim, Nasreddin hoca hesabi damdan duseni ben anlarim:). Sevgilerrr cici bayanssulusmile
slm canım nbr
nbr şekerler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?