Arkadaşı olmayanlar buraya.

hosgeldin sedefonur, biz iiyiz cansiz topikte takilioruz sen nasilsin

iyiyim tatlım opuyorumnanaktan
akşam rüyamda hiç bilmediğim californiyayı gördüm sırnaşık şey hamburger yemek istiyorum bir sürü yere gidiyorum burada hamburger satılmıyo diyolar sinir oluyorum falan kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay kuzum benim ruyalarina gircek kadar cok mu seviosun sen burayi kiyamam ben sanaolumunekankayizsmile

hamburger mi yokmus:roflol: elini sallasan hamburgere carpar burda halbukisihihoyyyt

dün eşim gönlümü almayı başardı
az daha olsa kırgınlık kaldı tabii am enazından konuşabiliyoruz
beni dinlediğiniz ve destek verdiğiniz için tşk ederim

gözünüz aydın princess.. benimki de alsa bi anca gönlümü boshayallersmile

sağol canım
bu erkeklere zaten ne demeli bilmem
nedense hep yanlış anlayan biz oluyoruz kendileri hep masum

evet, bi de küçük bi sorundur mesela ama onun üzerinden tavır yapmayı gururuna yediremeyip yoktan bi olay çıkarırlar.. bizim mesele de halı yıkamacı... fazla fiyat verdiler, kazıklandık, kocam da niye sormadan veriyon dedi... sordum halbuki söyleyemeyiz görmeden dediler... ben de eninde sonunda zaten ykancaklar diye, her zaman verdiğimiz yere verdim... anaaam vermez olaydım bi sinirler bi afralar bi tafralar oooyy ooyy bi haftadır burnumdan geldi...

kaydirigubbakcemile3 ay kuzum benim ruyalarina gircek kadar cok mu seviosun sen burayi kiyamam ben sanaolumunekankayizsmile

hamburger mi yokmus:roflol: elini sallasan hamburgere carpar burda halbukisihihoyyyt
çok severim hamburgeri hamburgersiz yapamam cokacimcoook
dün eşim gönlümü almayı başardı
az daha olsa kırgınlık kaldı tabii am enazından konuşabiliyoruz
beni dinlediğiniz ve destek verdiğiniz için tşk ederim

çok sevindim canım demekki hatasını anlamış gerçi biz kadınların gönlünü almak kadar kolay bir şey yok bir çiçekle bile yumuşuyoruz.önemli olan bunu düşünmek ve tekrarlamamak

kizlar bana gunaydin size iyi aksamlaropuyorumnanaktan napiosunuz bakalim?

koçiş bana gül aldı bugün.. hem deeeee evlendiğimizden beri ilk kez! (çıkarken de bi tane aldı) :kedi:

ooh ne guzel bak bi de kocisleri cekistiriosunuz adamcaazlar napsin daakaydirigubbakcemile3

ooh ne guzel bak bi de kocisleri cekistiriosunuz adamcaazlar napsin daakaydirigubbakcemile3

buna da şükür diyelim.. inş. her konuda dengeli bir şekilde birbirimize yardımcı oluruz hem duygusal hem diğer açılardan... boshayallersmile

ben de ezeli izliyom şimdi... yaprak dökümünü arada izliyom ben de.. ama bi sonu gelmedi yaa

ayshacım ben çıkıyorum... gününü iyi geçir, bak bizim gün bitti bile... uyku vakti opuyorumnanaktan

ayshacım ben çıkıyorum... gününü iyi geçir, bak bizim gün bitti bile... uyku vakti opuyorumnanaktan

canim benim kusura bakma bi isim cikti da ayrilmak zorunda kaldim, gorusuruz yine iyi uykularopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…