Kogusss kaaaaaaaaaaalk!
hihoyyyt
Ben daha yeni yatiyordum o saatte dogal olarak, bi bakiim dedim totonuzda pireler ucuyordu hepinizin sekerim. Simdi harika bir sabah basladi burda gunluk guneslik, bana gunaydin size iyiyuneeeerr.karga kahvaltısını etmeden napmışsın böyle bacıııımm... rüyanda mı gördün bizi :icecream: heee pardonnnnnnnn sen çooook uzaklardan seslenmişsin bize
selam kızlar bende geldim güzel arkadaşlıklara inşallah
Ben daha yeni yatiyordum o saatte dogal olarak, bi bakiim dedim totonuzda pireler ucuyordu hepinizin sekerim. Simdi harika bir sabah basladi burda gunluk guneslik, bana gunaydin size iyiyuneeeerr.
:icecream:
:roflol: :roflol: günaydın şekerimmm
selam kızlar bende geldim güzel arkadaşlıklara inşallah
vereliniortakbana da o arkadaşlıklar çooook eskilerde kalmış gibi geliyor... evlendim evleneli insan görmez oldum... ah olsa kafa dengi biri gezsek tozsak yesek içsek boshayallersmile
vereliniortak
aynen ben de de aynendi annemlerin evi dolup tasardi burda asosyal isten eve, :1shok:
zaten memleketimdende uzak aglarim hungurt diye simdi
mafoldumben
bana da o arkadaşlıklar çooook eskilerde kalmış gibi geliyor... evlendim evleneli insan görmez oldum... ah olsa kafa dengi biri gezsek tozsak yesek içsek boshayallersmile
ya bende çok isterim bi dostum olsun diye ama yok işte bide yeni taşındım kimseyi tanımıyorum memleketimdende çok uzaktayım yani çom yalnızım(((
yok canım eskişehirden antalyaya geldim burası çok güzel ama yalnız bişey yapamıyorum aynen bende eşime sarıyorum ama oda bütün gün çalışıyor haliyle akşamları evde olmak istiyor
koca istanbulda hem çok arkadaşım var hemde hiç yok nasıl oluyor diyeceksiniz okul arkadaşlarım mahalle arkadaşlarım çok aslında ama okuldakilerle irtibatı kopardık şimdide ulaşamıyorum ne telefonları var nede o zaman oturdukları yerde oturuyorlar evlendi çoğu soyaisimleri değişti telefon numaramı değiştirdim onların numarasıda kayboldu tabi facebooktan falan arıyorum ama bulamıyorum malledekiler ya hamile biryere gitmiyorlar ya yaşça büyükler ya eşim görüşmemi istemiyor (sevmiyormuş o arkadaşlarımı) anlayacağınız yanlızım kafa dengi bir arkadaşım yok
ayy ne romantik :asigim: sen alıştır onu öyle olmaz ayda yılda 1 kere :dilcikar:koçiş bana gül aldı bugün.. hem deeeee evlendiğimizden beri ilk kez! (çıkarken de bi tane aldı) :kedi:
kizlar ben geldim:teytey: topiininizin nesesi geldi ayol:dance:
ayy ne romantik :asigim: sen alıştır onu öyle olmaz ayda yılda 1 kere :dilcikar:
neşe kaynağımız hg opuyorumnanaktan napıyosun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?