Arkadaşı olmayanlar buraya.

iiyim dizi izliorumkaydirigubbakcemile3 sen napiosun canim

ne dizisi izliyosun bakiim?
ben de bitaneciğimle konuşuyorum msnde :asigim:
bu akşam edirnede konser var ama canım hiçbir şey yapmak istemiyo yaa,bi de çok halsizim evden çıkasım yok mirmirmirmir
asosyal oldum çıktım valla

ay cok sacma ama neyi izliorum bilio musun ugly betty:roflol:

amaan bosver canim istemiosa, benim de oluo arada ole

Son düzenleme:
komşularına gittin mi hiç... ya da çalışma imkanın var mı.. ya da bi kursa gitme imkanın...ben kpss hazırlanıyorum... komşumlarım da çalışan yaşça büyük kadınlar

komşularımın çoğu yabancı(yurt dışından gelip yerleşmişler) apartmanın yarısı boş zaten katımdada kimse yok iş bakıyorum ama antalyanın içinde değilim pek iş imkanıda yok öyle işte kendimde çok girişken değilim biraz çekingenim :kedi:

buarada diğer arkadaşlar merhaba bir yalnız daha geldi aranıza

Son düzenleme:

ay kiz acil sen de biraz, neye cekiniosun ayolkaydirigubbakcemile3

hosgeldin sekerim burda acilirsin biraz merak etme:)

selam kızlar topiği hareketli görmek ne güzel.. heycanlandım walla... zemuszemus

oo gulsum de gelmiszemuszemus hosgeldin sekerim:dance:

şu çekingenlik başa bela zaten ya... bazen elim dilim tutuluyo yabancı birisiyle konuşurken falan bilmiyorumkismile

inşallah etkisi olur bu topiğin açılmamda :)

bi yerde okumuştum.. bi nlp kursunda kursiyerleri cüzdanını kimliğini alıp bilmedikleri bi yere bırakıyolarmış (istanbulda bu kurs ) ordan kendi başlarının çaresine bakıp aç kalmadan yolu parası kazanıp eve gidecekler... böylece kendilerine güvenleri geliyomuş... süper dimi.. ama cesaret ister...

kızlar bişey sorucam ben mesaj yazıp gönderdiğimde direk sizin cevabınızı göremiyorum anca sayfa yenile yapınca yeni mesajlar gözüküyo sizdedemi böyle

kızlar nasıl geçiyo günleriniz.. benim gibi hep evde insan yüzü görmeden oturuyo musunuz...

çok cesaret işi ben cesaret edemem böyle bişeye

kızlar nasıl geçiyo günleriniz.. benim gibi hep evde insan yüzü görmeden oturuyo musunuz...

benim hep öyle geçiyor tabi marketteki kasiyerleri falan saymazsak insan yüzü görmüyorum bugün pazar vardı burda pazara çıktım tabi bide pazarcılar :))))))))

olur s_s_e_l_i_n merak etme, burda kimse kimseyi yadirgamak, yargilamak ya da bi cikar saglamak icin yok cunku, herkesin gercekten niyeti arkadaslik kurup guzel bi sohbet edebilmekopuyorumnanaktan en azindan benim olekaydirigubbakcemile3

kiz gulsum bi girip bi kayboluosun zaten sen nerelere gidiosun bakimsempatiksalakcinni

benim hep öyle geçiyor tabi marketteki kasiyerleri falan saymazsak insan yüzü görmüyorum bugün pazar vardı burda pazara çıktım tabi bide pazarcılar :))))))))

sempatiksalakcinni şekerim insan manyak oluyo ya.. demin kocam geldi... arkadaşlarının yanına gitcek adam, bacağına yapıştım gitmeeee yalnız kalıyom beeenn diye şakacıktan
ben de yalnız geziyom hep.. kızılay bağımlısı oldum, arada bi gidip görmezsem krizler geliyo

ya bazen akşamları kocam bişeye bakcem deyip alıveriyo, bi daha da vermiyo klava:
ayrıca sana katılıyorum şeker.. maksat muhabbet, arkadaşlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…