- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
iiyim dizi izliorumkaydirigubbakcemile3 sen napiosun canim
ne dizisi izliyosun bakiim?
ben de bitaneciğimle konuşuyorum msnde :asigim:
bu akşam edirnede konser var ama canım hiçbir şey yapmak istemiyo yaa,bi de çok halsizim evden çıkasım yok mirmirmirmir
asosyal oldum çıktım valla
komşularına gittin mi hiç... ya da çalışma imkanın var mı.. ya da bi kursa gitme imkanın...ben kpss hazırlanıyorum... komşumlarım da çalışan yaşça büyük kadınlar
komşularımın çoğu yabancı(yurt dışından gelip yerleşmişler) apartmanın yarısı boş zaten katımdada kimse yok iş bakıyorum ama antalyanın içinde değilim pek iş imkanıda yok öyle işte kendimde çok girişken değilim biraz çekingenim :kedi:
buarada diğer arkadaş merhaba bir yalnız daha geldi aranıza
oo gulsum de gelmiszemuszemus hosgeldin sekerim:dance:
inşallah etkisi olur bu topiğin açılmamda :)
bi yerde okumuştum.. bi nlp kursunda kursiyerleri cüzdanını kimliğini alıp bilmedikleri bi yere bırakıyolarmış (istanbulda bu kurs ) ordan kendi başlarının çaresine bakıp aç kalmadan yolu parası kazanıp eve gidecekler... böylece kendilerine güvenleri geliyomuş... süper dimi.. ama cesaret ister...
kızlar nasıl geçiyo günleriniz.. benim gibi hep evde insan yüzü görmeden oturuyo musunuz...
benim hep öyle geçiyor tabi marketteki kasiyerleri falan saymazsak insan yüzü görmüyorum bugün pazar vardı burda pazara çıktım tabi bide pazarcılar :))))))))
olur s_s_e_l_i_n merak etme, burda kimse kimseyi yadirgamak, yargilamak ya da bi cikar saglamak icin yok cunku, herkesin gercekten niyeti arkadaslik kurup guzel bi sohbet edebilmekopuyorumnanaktan en azindan benim olekaydirigubbakcemile3
kiz gulsum bi girip bi kayboluosun zaten sen nerelere gidiosun bakimsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?