yalnız gezmekte bir yere kadar insan beraber gezeceği oturup bi kahve içip sohbet edeceği birini arıyor
gulsumcum benim ailem evraklarimi goturcek ole bassvurucam ii hatirlattin annemi ariiimkaydirigubbakcemile3
aman kizlar kendi ulkenizde sizden insanlarin arasindasiniz daha neyini cekiniosunuz yahu, sizi anlayabilicek birileri vardir mutlaka acilinopuyorumnanaktan
ben napim burda, burdakilerr arkadasliktan ne anlarsempatiksalakcinni
kendi ülkemizdeyiz ama daha yabacıyız sanki birbirimize karşı asasörde falan türkler pek konuşmuyor burda ama apartmanda yabancılarda var onlar görünce direk hello falan bi selam veriyorlar
kızlar nasıl geçiyo günleriniz.. benim gibi hep evde insan yüzü görmeden oturuyo musunuz...
gel canim gel:teytey: katil aramiza, benim de yakin arkdslarim turkiye de yalnizim burda, o yuzden kk de takilioruz kizlarlazemuszemus
hosgeldina.s.
hoşgeldin yasmin... canım walla bi dernek falan mı kursak bi araya gelmek için bilmem... çaylar geziler falan düzenlerizzz
sağol arakadaşım takılıyoz işte sen bide yaban ellerdesin seninki daha kötü
hb bu arada tüm arkadaşlara selam kaydirigubbakcemile3 aslında aynı şehirde olsak bu dernek fikri hiç fena olmazdı
dimi ya boshayallersmile burda buluşan arkadaşların fotolarına bakınca çok özeniyorum.. aferin onlaraa
selam kızlar bende geldim
dediiniz bi bakima dooru tabi, bi yuruyuse cikiorum burda taniyan tanimayan fark etmez yanindan gecen herkes sana gulumseyip selam verir, cok hosuma gidio gercekten dea.s.
ama is samimiyete gelince fark belli oluo, cok samimi olmayi seven insanlar degiller, ozellerine cok ole herkesi hemen sokmazlar, bi garip aliskanliklari amaan ben de onlarla cok icli disli olmaya merakli deilim zaten. aramizda bisey yok sadece arkadasizkaydirigubbakcemile3:roflol:
gulsumcum sen de ole herseyi devletten bekleme tatlim, bi karis aralarina once bi nabiz yokla biraz samimiyet sonra karsilii bulamazsan elimi sallasam ellisi dersin yok verirsinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?