Arkadaşı olmayanlar buraya.

yalnız gezmekte bir yere kadar insan beraber gezeceği oturup bi kahve içip sohbet edeceği birini arıyor

gulsumcum benim ailem evraklarimi goturcek ole bassvurucam ii hatirlattin annemi ariiimkaydirigubbakcemile3

aman kizlar kendi ulkenizde sizden insanlarin arasindasiniz daha neyini cekiniosunuz yahu, sizi anlayabilicek birileri vardir mutlaka acilinopuyorumnanaktan

ben napim burda, burdakilerr arkadasliktan ne anlarsempatiksalakcinni

kendi ülkemizdeyiz ama daha yabacıyız sanki birbirimize karşı asasörde falan türkler pek konuşmuyor burda ama apartmanda yabancılarda var onlar görünce direk hello falan bi selam veriyorlar

bizde de var tabi kabahat.. ben girişken değilim... ortamın kendiliğinden oluşmasını bekliyom... bu gidişle de çok beklerim kafamçokkarıştı

kendi ülkemizdeyiz ama daha yabacıyız sanki birbirimize karşı asasörde falan türkler pek konuşmuyor burda ama apartmanda yabancılarda var onlar görünce direk hello falan bi selam veriyorlar

bizim buralarda da öyle... amcalar falan selam veriyo da gençler pek bi havalı :umursamaz: suratına suratına bakıyoz baksalar da selam verelim diye nerdeeee

kızlar nasıl geçiyo günleriniz.. benim gibi hep evde insan yüzü görmeden oturuyo musunuz...

selam gulsum tam benim hayatımdan bahsediosun kocamdan başkasının yüzünü görmediğim oluyo haftalarca inannn :çok üzgünüm:

insan arasıra kocasındanda sıkılıyor dediğin gibi değişik şeylerden konuşup böyle gülcek eğlenecek birini istiyor işte kocan arkadaşlarıyla çıkyor ne güzel ama bizim hadi yalnızım gel biraz çene çalalım falan diycemiz bi arkadaşımız yok ne yazık ama burası iyi geldi bana galiba biraz çenem açıldı

hoşgeldin yasmin... canım walla bi dernek falan mı kursak bi araya gelmek için bilmem... çaylar geziler falan düzenlerizzz

hoşgeldin yasmin... canım walla bi dernek falan mı kursak bi araya gelmek için bilmem... çaylar geziler falan düzenlerizzz

hb bu arada tüm arkadaşlara selam kaydirigubbakcemile3 aslında aynı şehirde olsak bu dernek fikri hiç fena olmazdı

dediiniz bi bakima dooru tabi, bi yuruyuse cikiorum burda taniyan tanimayan fark etmez yanindan gecen herkes sana gulumseyip selam verir, cok hosuma gidio gercekten dea.s.

ama is samimiyete gelince fark belli oluo, cok samimi olmayi seven insanlar degiller, ozellerine cok ole herkesi hemen sokmazlar, bi garip aliskanliklari amaan ben de onlarla cok icli disli olmaya merakli deilim zaten. aramizda bisey yok sadece arkadasizkaydirigubbakcemile3:roflol:

gulsumcum sen de ole herseyi devletten bekleme tatlim, bi karis aralarina once bi nabiz yokla biraz samimiyet sonra karsilii bulamazsan elimi sallasam ellisi dersin yok verirsinkaydirigubbakcemile3

hb bu arada tüm arkadaşlara selam kaydirigubbakcemile3 aslında aynı şehirde olsak bu dernek fikri hiç fena olmazdı

dimi ya boshayallersmile burda buluşan arkadaşların fotolarına bakınca çok özeniyorum.. aferin onlaraa

dimi ya boshayallersmile burda buluşan arkadaşların fotolarına bakınca çok özeniyorum.. aferin onlaraa

sen yine şanslısın ankara büyük şehir orda en azından sıkıldım diye bi çıksan saatin nasıl geçtiğini anlamazsın bileeeeee ahhh kızılay ayyy ( ben ankaradan gelin geldimde muğlaya ) özlem çekiom :gitme: inş bigün bizde buluşuruz

burası da sanırım orası gibi olmaya başladı samimi olmama konusunda.. napimki canım bakkala sallana sallana gitsem insan göreyim diye, ya da kapıda otursam öyle garip garip.. sadaka atarlarmış önüme :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…