selam kızlar bende geldim
dimi ya boshayallersmile burda buluşan arkadaşların fotolarına bakınca çok özeniyorum.. aferin onlaraa
burası da sanırım orası gibi olmaya başladı samimi olmama konusunda.. napimki canım bakkala sallana sallana gitsem insan göreyim diye, ya da kapıda otursam öyle garip garip.. sadaka atarlarmış önüme :roflol:
sen yine şanslısın ankara büyük şehir orda en azından sıkıldım diye bi çıksan saatin nasıl geçtiğini anlamazsın bileeeeee ahhh kızılay ayyy ( ben ankaradan gelin geldimde muğlaya ) özlem çekiom :gitme: inş bigün bizde buluşuruz
sen yine şanslısın ankara büyük şehir orda en azından sıkıldım diye bi çıksan saatin nasıl geçtiğini anlamazsın bileeeeee ahhh kızılay ayyy ( ben ankaradan gelin geldimde muğlaya ) özlem çekiom :gitme: inş bigün bizde buluşuruz
ya bende aynı senin gbi düşünüyorum biz niye böyleyizbilmiyorumkismile
burası da sanırım orası gibi olmaya başladı samimi olmama konusunda.. napimki canım bakkala sallana sallana gitsem insan göreyim diye, ya da kapıda otursam öyle garip garip.. sadaka atarlarmış önüme :roflol:
gozune kestirdiklerini bi gun evine davet et, ya da evde biseyler hazirla bi gun, icimden geldi size de getirmek istedim de, belki onlar da sizin gbidir, iki tarf da ayni hisleri tasiodur belki ne malum:sm_confused:
:hulya: ay bilmem ki.. ya ben evi de seviyorum aslında... üşengeçlik de var yani.. arada sıra da lak lak yapacak biri iyi gelir bana
sağolun kızlar büyük şehirlerin problemi yanlızlık
gozune kestirdiklerini bi gun evine davet et, ya da evde biseyler hazirla bi gun, icimden geldi size de getirmek istedim de, belki onlar da sizin gbidir, iki tarf da ayni hisleri tasiodur belki ne malum:sm_confused:
valla ben yeni taşındım hemde şehir değiştirdim ama kendimi sıfırlamadıktan sonra aynı tas aynı hamam bende
selin ve gulsum bence siz yalnizlia alismissiniz sekerler, ya da belki de cekindiiniz icin savunma mekanizmasi gelistirmissiniz ne bilim:sm_confused:
dediim gbi adim atmadan bilemezsiniz, hayatta hicbisey ugrasmadan ayaamiza gelmio maalesef:sm_confused:
gulsumcum sifirdan baslamak icin illa tasinmak mi lazim kuzumkaydirigubbakcemile
evet gülsümcüm öyle birde dışardan geleni pek içine almıyolar yani konuşuyoruzda zamanla alışmış yanlız yaşamaya buraya bi şekilde gelenler
oooo savunma mekanizmaları falan artistsin kpssci arkadaşım alkisalkisalkis doğrudur canım ya.. sınavı da bahane ediyom bi yerlere gitmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?