Arkadaşı olmayanlar buraya.

burası da sanırım orası gibi olmaya başladı samimi olmama konusunda.. napimki canım bakkala sallana sallana gitsem insan göreyim diye, ya da kapıda otursam öyle garip garip.. sadaka atarlarmış önüme :roflol:

ya bende aynı senin gbi düşünüyorum biz niye böyleyizbilmiyorumkismile

evet çıktın mı gez gez bitmiyo.. ama nereye kadar.. çocuğun var mı yasmin

ya canım yalnızda olmuyoki mesela ben hep deniz özlemi çekerdim eskişehirdeyken şimdi karşımda kumsal ama tek başıma gidemiyorum

burası da sanırım orası gibi olmaya başladı samimi olmama konusunda.. napimki canım bakkala sallana sallana gitsem insan göreyim diye, ya da kapıda otursam öyle garip garip.. sadaka atarlarmış önüme :roflol:

gozune kestirdiklerini bi gun evine davet et, ya da evde biseyler hazirla bi gun, icimden geldi size de getirmek istedim de, belki onlar da sizin gbidir, iki tarf da ayni hisleri tasiodur belki ne malum:sm_confused:

gozune kestirdiklerini bi gun evine davet et, ya da evde biseyler hazirla bi gun, icimden geldi size de getirmek istedim de, belki onlar da sizin gbidir, iki tarf da ayni hisleri tasiodur belki ne malum:sm_confused:

olabilir... bense kocama taşınalım dedim, zaten yazın taşınma ihtimalimiz vardı, bir an önce taşınsak mı dedim.. burda yaptığım bu soğuk hataları yinelememek istiyorum.. sıfırdan almak....

:hulya: ay bilmem ki.. ya ben evi de seviyorum aslında... üşengeçlik de var yani.. arada sıra da lak lak yapacak biri iyi gelir bana

tam benim kafa dengimsin bende öyleyim evde yalnılığı severim ama arasıra beraber vakit geçireceğim bi tane olsun bi arkadaşım olsa diyorum anlaşabileceğim gibi

valla ben yeni taşındım hemde şehir değiştirdim ama kendimi sıfırlamadıktan sonra aynı tas aynı hamam bende

işin kötü tarafı gözüme kestirecğim kimsede yok etrafta buda benim şansızlığım galiba bide buraya gelirken işi falanda kapattım evde olmak başta güzeldi o maratondan sonra şimdi sıkıldım bile

selin ve gulsum bence siz yalnizlia alismissiniz sekerler, ya da belki de cekindiiniz icin savunma mekanizmasi gelistirmissiniz ne bilim:sm_confused:

dediim gbi adim atmadan bilemezsiniz, hayatta hicbisey ugrasmadan ayaamiza gelmio maalesef:sm_confused:

gulsumcum sifirdan baslamak icin illa tasinmak mi lazim kuzumkaydirigubbakcemile

evet gülsümcüm öyle birde dışardan geleni pek içine almıyolar yani konuşuyoruzda zamanla alışmış yanlız yaşamaya buraya bi şekilde gelenler

oooo savunma mekanizmaları falan artistsin kpssci arkadaşım alkisalkisalkis doğrudur canım ya.. sınavı da bahane ediyom bi yerlere gitmemek için

evet gülsümcüm öyle birde dışardan geleni pek içine almıyolar yani konuşuyoruzda zamanla alışmış yanlız yaşamaya buraya bi şekilde gelenler

valla haklı olabilirsiniz ama biri gelse kapımı çalsa hemen açıcam öyle özledim dost sohbetlerini ama ben kimseye yaklaşamıyorum o ayrı

çocuğum yok gulsum 1 yıllık evdeyim buraya geleli bir yıl oldu arkadaşım yok bi tane eşimin arkadaşının eşi var onunda bi kızı var 4 yaşında oda resmen çocuğuna dadı arıo gelmemesi benim için daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…